Van egy erotikus thriller, nem tudom sajnos a címét! Röviden a történet: A nőnek a férjét az üzletfelei kicsinálják, pedig a férje még meg is kéri a feleségét, hogy legyen jó az egyik pasinál. A nő úgy áll bosszút, hogy elmegy házi tanítónak a pasihoz, és szépen lassan a szexualitásával elbűvöli a férfi kamaszfiát, a feleségét, majd végül őt is, a házvezetőnő átlát a szitán, őt elteszi láb alól. . .
Keresek egy filmet cca 15-20 éve láthattam. A sztori 3 v 4 amerikai kölyökről szól, akik közül az egyik azt mondja, h tud egy holttestet, amit elmehetnének megnézni. A film ennek a kalandnak a történetét meséli el. Dalbetét volt benne talán a lollipop című szám.
Ha valakinek ismerős, és megtenné h tippet ad, merre keressem, hálás lennék.
Hello! n80qd-nek üzenném ha még esetleg nem találta meg szerintem a film amit keres a Pursuit, magyar címe A sors csapdájában 2 részes 1989-ben készült a főszereplő Ben Cross.
Egy régebbi magyar filmnek nem jut eszembe a címe amely egy kiskatonáról szól aki ki volt helyezve állandó örségbe egy vidéki helyen talán határvidéken.Állandó éberség , a saját körletét precízen karbantartotta, de ebbe őrült(?) bele.Arra emlékszem hogy egyszereplős monodráma.
Nem hiszem, hogy tudom a megfejtést, de két olyan régebbi filmet tudok említeni, amelyek alaphelyzete egy kövér, csúnyácska nő és egy előnyösebb megjelenésű férfi kapcsolata.
Az egyik Percy Adlon nyugatnémet filmje, a CUKORBÉBI (1985), amelyben egy hullamosó nő (Marianne Sägebrecht) beleszeret a jóképű metróvezetőbe (Eisi Gulp).
A másik Bertrand Blier TÚL SZÉP HOZZÁD (1989) című francia szatírája, amelyben a férfias főhős (Gerard Dépardieu) ráun szépséges feleségére (Carole Bouquet), és otthagyja őt kövér titkárnője (Josiane Balasko) kedvéért.
Én egy régi film címét keresem. Még gyerekkoromban, kb 30 évvel ezelőtt láttam :) Annyira emlékszem belőle, hogy volt egy kövér nő, aki összejött egy elég jó pasival, akinek valahová hónapokra el kellett utaznia. Mire visszatért, a nő csinosra fogyott, és a pasinak nem tetszett, mert hónapok alatt felkészítette magát arra, hogy kövér nővel fog együtt élni :) Ennyit tudok, nem tudom, film volt-e, vagy sorozat.
Sziasztok! Egy filmet keresek, megmondom őszintén, kb. 2 évvel ezelőtt,,emlékszem jó későn adták már, és bealudtam rajta sajnos.....:S tetszett a film , elkezdtem nézni..., de annyi rémlik tényleg csak belőle,h .milliomos férfiról szólt.....akire tapadtak a nők,szórja a pénzt.. ..(ne nézzetek hülyének....:D) de még ami egy elég szörnyű jelenet volt ugyan :SS , ....de ment vhonnan hazafelé, és egy hajléktalan ült a kutyájával, és minden indok nélkül, a kutyáját agy..rúgta:S, belerúgott egyet..:S -de nagyon megmaradt bennem....:S tényleg csak ennyire emlékszem ...Mintha még vmi Oscar díj gyanús film is lett volna...akkor sem volt már új....de sztem jó film lehet, nézhető lenne .Akárhogy gondolkodtam a címén, 1xűen nem jut eszembe ..:S..-bár tudom,h. ez valymi kevés sajnos biztosan ,h.bárki is tudjon róla vmit...de hátha! előre is köszönöm
Az egyiket évekkel ezelőtt láttam az RTL Klubon, nyáron, este. II. világháborús film, viszont ha jól emlékszem, humoros megközelítéssel (vagy legalábbis vannak benne humoros jelenetek is). Az maradt meg bennem nagyon, mikor az amerikai katonák beszöktek vmi német előadásra vagy műsoros estre, az egyik katona meg beöltözött a fellépő énekesnőnek. Kiment a színpadra, de ugye nem tudta, mit kell énekelni. A zongorista már sokadjára kezdte el a számot, de ő még mindig csak mosolygott és illegette magát. Néma csend, a komplett német vezérkar ott ül az első sorban, erre ő elkezdi a himnuszt énekelni, és mindenki egyszerre felpattan karlendítéssel.
Nem tudom, ebben a filmben volt-e, de hasonló közegben játszódott az is, melyben volt egy olyan jelenet, hogy összeszedtek egy csoport fiatalt, és valami fontos épület ablaka alatt elkezdték skandálni, hogy "Hitlernek fél töke van", vagy valami hasonlót.
A másik családi film, egyszer újévkor volt a TV2-n. A gyerekek szülei válni akarnak, ezért pár barátjuk segítségével becsukják őket a pincébe, hogy "jó útra térítsék" őket, és felidézik nekik a közös emlékeiket.
A 80as években láttam egy igen klassz filmet és azóta is keresem.A címét sajnos nem tudom.Egy volt rendőrről szólt aki visszavonultan az erdőben élt a lányával(ha jól emlékszem a lányt Conneynak hívták)A volt társától kapott egy igen menő fegyvert amivel rakétát,könnygázt és egyébb nyalánkságokat el tudott inditani.Na szóval a társat fiatal orvadászok megölték,alányt pedig megerőszakolták és megölték.A rendőr bosszút esküdik és kegyetlenűl lemészárolja a kis csapatot.Ha valaki emlékszik a film címére kérem segítsen..