hm. Biginek igaza van, figyeljünk oda, hogy előtte mind a két fél mentsen.;-))
ya és nem százszor töltöttem fel akkor az eredményemet (tudod ki töltögetne annyit), hanem rossz helyről töltöttem fel a cumot, amiben kissé több adat volt.
ma akkor lett elegem a játékból, amikor az ellenfelem úgy dobta be nekem a hárompontost, (tényleg így volt, kikockáztam) hogy a felugrás pillanatában háttal volt a palánknak, majd az ugrás közben, mint egy jégtáncos, levágott egy félcsavart a levegőben, és az ámuló emberem mellett benyeste a cuccost. művészeti értéke, 6.8, vérnyomásom, 120/150. ANYÁD!
Megkérnék mindenkit hogy mentés özben szó nélkül ne lépjünk ki , mert akkor hiába játszotztunk !! Én pl egy mgyőztes meccset nem tudok most a többi közé tenni .
Egyébként most szólok, hogy tutti nem tudok lejátszani 10 meccset elsejéig. Minden nap nem tudok meccset nyomni.
Remélem ettől függetlenül azért indulhatok a ligában.
Ezt a topicot megjegyzem magamnak. Bár a játék qrvára nem érdekel, mindenesetre boldoggá tesz, hogy Freeman kollega végre talált valamit, amit újra meg szeretne nyerni. Sok sikert hozzá, szorítok a minél jobb eredményekért, titkon reménykedem, hogy amiatt, akkor mint egyszerű érdeklődő, csak a szórakozást kereső játékos veszel részt az nhl-es bajnokságban (már ha lesz olyan valaha).
Majd néha még beleolvasok, mert amennyire látom lesz itt még örömóda bőven.
Mindenkinek kellemes szórakozást, s ne feledjétek, én Gordon kollegánknak szorítok.
Én nem mondtam semmi ilyesmit. Mindenkinek egyéni szubjektív döntése, hogyan áll Hozzád. Csak rajtad múlik, hogy a "szimpátiakeltő" megjegyzéseiddel mennyire fog nőni a népszerűségi indexed... :)