Kemény meccs volt, Chela nem adta meg magát egykönnyen. Tavaly egyébként Pete öt szettben jutott csak túl rajta ugyanitt.
Sampras started well against Chela and picked up an early break on his way to taking the first set.
Sampras also took the second set, but Chela showed real spirit to recover and win the third set as Sampras' normally reliable first service went awry.
The fourth set developed into a real battle as Chela came back from 2-0 down to level the score, but Sampras dug deep to get the crucial break and set up victory.
- I didn't serve really well but he made me work, it was tough - nyilatkozta a meccs után.
Na én lépek.A lényeg,hogy Pete nyerjen,én nem becsülöm le az ellenfelet,mert mindenkinek lehet jó/rossz napja,de nagyon illene nyerni Petenek.
HAJRÁ PETE!!!!!!!!!!!!!!
Rod Laver Arena (11:00am):
(9) M Safin (Rus) v C Rochus (Bel), M Marrero (Spa) v (6) J Henin (Bel), J Ignacio Chela (Arg) v (8) P Sampras (USA) 7:00pm: (1) J Capriati (USA) v M Tu (USA), (11) R Federer (Swi) v A Savolt (Hun)
Nincs más választásom,nem akarok még egy utóvizsgát,egy ugyanis már becsúszott.A pénzügy sajna egyes lett,úgyhogy 28-án kell majd javítanom.Egyszer át kell esni az első uv-n,de el tudtam volan viselni,ha nem most lett volna.Na mindegy,tanultam ebből is.
Üdv mindenkinek,tényleg lépek,holnap este remélhetőleg egy sikeres szoociológia vizsga után majd benézek.
HAJRÁ PETE!!!
Tenisz - Melbourne (12. rész), Sampras: új szerelés
kod: tenisz/SPOR
fk: US/AU
ld: Pete Sampras szerint véget ért üzleti kapcsolata a
Nike-val, a sportszergyártó cég azonban azt állítja: már
megkezdôdtek a tárgyalások a szerzôdés meghosszabbításról.
- Nincs szó újabb egyeztetésrôl, mert utólag visszagondolva nem
érzem sikeresnek az együttműködést. Ezért döntöttem úgy, hogy ezeket
veszem fel - mutatott a márka egyik legismertebb reklámembere Los
Angeles Lakers-feliratú sapkájára és az amerikai zászlót ábrázoló
pólójára.
A Nike képviselôje megerôsítette, hogy lejárt a szerzôdésük a
13-szoros Grand Slam-gyôztes amerikaival, de bíznak a sikeres
folytatásban.
Sampras gyôzelemmel kezdett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon:
három játszmában búcsúztatta a finn Nieminent (6:3, 6:3, 6:4).