Egyszer 15 éve én is megcsúsztam az adóhatóság felé 2800ft- vel. Olyan cécót csináltak, mintha visszaeső bűnöző lennék. Na innét nem értem a mostani 100 milliós adótartozásokat nem értem.??????
Hát ha számolok és csak az olaj, az autómata szíjfeszítőt és a szíjat a görgőkkel számolom alkatrészben a hétköznapi embernek, 10+38+17e =65000 huf és 2 napig ott volt az autó mivel egy vendégem csinálta. Egymásra vagyunk szorulva ezt én is tudom és ő is tudja. A mi kereseti lehetőségünk szar. Viszont kíváncsi lennék rá, hogy GB melós mennyiért csinálta volna.
De van, ami jobban idegesít. Egy darabig ugye ki volt vonva a forgalomból a másik vekimre elmaradt adó miatt. Vizsga előtt kb. 1,5 hónapja visszahelyeztettem, ami 8400Ft-ba került. Erre a vizsga előtt 1 héttel újra kivonták a forgalomból arra hivatkozva, hogy az előző forgalomból kivonást követően küldtek egy levelet, hogy adjam le a forgalmit és a rendszámot. Mivel nem adtam le, kiszabtak egy 5000Ft-os büntetést, amiről állítólag szintén kiküldtek valami levelet. Mivel nem fizettem be, újra kivonták. Így most ideiglenes "forgalombantartási engedéllyel" ment vizsgázni, mivel a műszaki már lejárt és lejárt műszakival nem helyezik vissza forgalomba. Az engedély 2750Ft volt és 3 napra szól.
Rohadjanak meg. Most megint fizethetek ki mind2 kocsi után 5000-5000Ft büntetést + 8400 Ft-ot a visszahelyezésre.
De legalább addig is 1 gonddal kevesebb. Meg aztán még meghosszabitható atartály érvényessége, csak szivás hogy 2011-ben már évente vihetjük az autókat műszakira ha minden igaz :-( csak kiváncsiságból: végül mennyi volt ott a gázbiztonsági tanúsítvány?
Szerintem nem olyan vészes az. Csak gondolj bele mit kell cserélni egy 120ezres szerviznél: vezérműszij, hosszbordásszij. Ha ebből a kettőből jófajtát veszel már munkadijjal együtt közel jársz a 100ezerhez.... és akkor még olajak, szűrők.... Drága dolog ez sajnos. Én már előre félek a következő nagyszerviztől (ca. 30ezer km még), aminél vezérműszij + hosszbordás szij csere is lesz... mert ha már itt tartunk akkor meg kéne csináltatni a szelepszárszimeringeket (legalább az olajat nem csipegetné, vagy csak nagyon picit), ahhoz pedig le kell bontani a szelepfedelet illetve a hengerfejet. Tehát: új hengerfejtömités és új szelepfedéltömités (ami már amúgyis kell mert van ott egy kis olajszivárgás).Ja és persze a szelepszárszimering cserében benne van hogy szelepeket is érdemes cserélni. Az a drága része, nem a szimering... :-(
1. 120.000 szerviz az összes hozzátartozó momentummal.
2. A légszűrő 1 éve lett cserélve ezért ellenőrzés, és csak ha kell cserélni.
3. Külső főtengely szimering cseréje.
4. Egyéb szíjak ellenőrzése
5. Sebességváltó nyelestengely szimering cseréje.
6. Szervo olaj ellenőrzése.
7. Fékolaj csere és a 4 db féknyereg fékpofáinak a megjáratása.
8. Olajcsere Castrol Magnetec 10-w 40
9. Hűtővíz csere, és az autóban található többi olaj ellenőrzése, utántöltése, esetleg cseréje.
11. És egyéb ellenőrzése az autónak.
12. Teljes motormosás és ápolás. Gyönyörű lett. ( Majd teszek föl képet).
Nekem pedig a vekibol van 1 januarban vasarolt-szinte nem is hasznalt SAL(somogyi) szubcsovem-beepitett erositovel 300W-os ha jol emlekszem.... A mergaba nem kell,igy foloslegesse valt,ha valakit erdekel barati aron elado..... :-)
na engem ez érdekelne. Mennyire tipus függö ez? Csak a blaupunktokhoz jo? Nekem egy JVC lenne, és azt tudom hogy igazából van rajta egy steering wheel kábel, tehát amit a kormány vezetékeihez kéne okositani, de az egy olyasmi jack dugos. Akkor ez a szerkezet nekem nem jo? Vagy máshova kell dugni?