Stewartot sejtettem, Spinert javitottam voltaképp :) Mellesleg sejtem, hogy Lirás, ha lyól látom, még irtam is, hogy csak azért a jav, mert keblenc TNGseim... Most mérkötöszköcc velem? ;-)
de k-t akart a Patric végére, csak j betű sikerült..
Amúgy Riker meg Troi tényleg megvannak, de az nem volt, hogy mi lett Worffal és Troijal. Nem mintha ez lényeg lenne, nem akarunk Vad Angyalt az űrben, csak mégis zavaró nekem, főleg, mert a TNG szereplők tényleg érdekes karakterek. (tessék, most én is karakterej-t írtam,m de kijavítottam)
Valóban Worf kérdése a legrázósabb szerintem :) Spiner valami olyasmit rebegett, hogy ezt még igen, de ez az utolsó... (mint multkor :o) De hogy hogyan kerül oda Worf... Talán szabadságra menet megsérül a hajója és megmentik... Vagyilyesmi :o))))
hmm..a caps lock gombbal még gondjaim vannak.
The German Star Trek Index is reporting that Sat.1 will
resume showing episodes of Voyager's sixth season on
Friday the 23rd of February at 20:15, beginning with 'Der
Virtuose' (Virtuoso). The series will replace the
reality-soap 'Girlscamp', which turned in rather
disappointing ratings for the station.
Hurrá! Nagyöreg meg a Girlscamp helyett nézheti Sevent.
Hallani olyan pletykákat is, hogy pölö Data márcsak számítógépes animként lesz jelen, meg wORF IS UNJA MÁR A GYŰRÖTT FEJET, SZÓVAL KIVÁNCSI VAGYOK , HOGY KI LESZ BENNE. pERSZE, pICARD A LÉNYEG.
Arra MEG SZINTÉN kiváncsi leszeK, hogy Worf HOGY kerül most be a sztoriba..megint rajta marad a hajón amiko vendégeskedik?
Hát igen :) Annyi info már biztosra kiszivárgott, hogy TNGs lesz (mákomra :) és erősen valszinü a Frakes-féle rendezés :) De hogy még mi lesz... megilyesmi... majdmegtudjuk :o)
Holvoltezamarhaság??????? *Vegszemöldökfelfut* Minden eddig kiadott adattal ellenkezik, ráadásul minek, kivel, hogyan, miért ujitanák fel az alapfilmet, mikor azóta sokminden ujdonság közrejött, és jóval izgalmasabb azokat is belevenni... :(
Star Trek: új TV-sorozat, új mozi ...
2001. február 20. 17:57
[CNN] Jelenleg forgatják, és ősszel mutatják be az Egyesült Államokban az új Star Trek: Voyager sorozatot - szivárgott ki a sci-fi szappanoperát készítő UPN és Paramount tulajdonosától, a Viacomtól. Ez lesz az 1966-ban az amerikai NBC csatornán bemutatott eredeti Star Trek ötödik sorozata. Az itthon Űrszekerek néven bemutatott filmverziót szintén felújítják: a Viacom 2002-re tervezi a Gene Roddenberry sci-fi novellái alapján készített sozozat tizedik mozi-remake bemutatóját, melyben ismét Patrick Stewart lesz a főszereplő.
Ebben a cikkben annyi a tárgyi tévedés, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.
1. Nem az új Star Trek:Voyager sorozatot mutatják be ősztől, hanem egy tejlesen új Star Trek sorozatot.
2. Mi az, hogy az eredeti film remake-je???? Honnan és ki vette ezt az ökörséget?
Megírtam ezt a kultúra rovat rovatvezetőjének, kíváncsi vagyok, lesz-e valami eredménye.
Hivatalosan megerősítették a Paramountnál, hogy ősszel kezdik az V. sorozatot. Azt, hogy a múltban játszódik (Birth of the Federation), vagy a 29.századból jönnek vissza a Föderáció születéséhez az időnyomozók, esetleg valami más lesz, még nem lehet tudni, mindent mélységes titok övez. Az összes dolog, ami biztos, hogy néhány héten belül kezdődik a forgatás, és, ha a színészek és a forgatókönyvírók sztrájkra nem jön közbe, ősszel láthatják is az amerikaiak a pilot-epizódot.
A filmről még kevesebb info van, most készült el az első draft verzió a forgatókönyvből, ami persze egy nagyon korai verzió, és, természetesen, szigorúan titkos. Amit tudunk, hogy John Logan írja a forgatókönyvet és hogy valószínűleg tényleg Frakes rendezi. Ezen kívül semmi más, biztos információ nincs, csak megszámlálhatatlan pletyka kering, amiknek nem szabad jelentőséget tulajdonítani. (Az előző film előtt is teljesen használhatatlan információkkal árasztották el a szerencsétlen rajongókat (valószínűleg más szerencsétlen rajongók).
Az uj sorozatról én is hallottam, hogy nem Voy... De a legutóbbi info tudomásom szerint hogy mégis elvállalta... Ugy 1-2 hetes, és valaki a Paramountnál jelentette be (pontosabban nem emléxem :) Korábban ugy nézett ki a TotalRecall 2-t rendezi akkoriban, és csak játszani lesz ideje... Valami ennél ujabb infod akadt?
A X. filmet nem Frakes rendezi, mert el van foglalva mással. Az új sorozat pedig nem a VOY folytatása lesz, annak konyec májusban, hanem egy vadi új hajó, szereplők, stb. Nem spoiler, mert ennyit hivatalosan eláriltak, hogy valószínűleg a múltban játszódik majd. Sőt, ez már félig biztos is.
JOHN LOGAN TO WRITE 10TH ADVENTURE-DRAMA IN PARAMOUNT'S "STAR TREK" SAGA
HOLLYWOOD, November 15, 2000…John Logan, co-writer of this year's blockbuster "Gladiator," has been named to write the 10th and latest motion picture in the continuing "Star Trek" saga, the most successful film franchise in entertainment history. Since debuting in 1979 with "Star Trek: The Motion Picture," the film series has grossed more than $1 billion at box offices worldwide and more than $5 billion with the addition of product sales and home video revenues.
Logan co-wrote "Gladiator" with David H. Franzoni and William Nicholson. He also co-wrote the screenplay (from his own story) for Oliver Stone's acclaimed football drama "Any Given Sunday," starring Al Pacino and Cameron Diaz. In addition, he wrote the HBO movie "RKO 281," which won the 2000 Golden Globe Award for Best Miniseries or Motion Picture Made for Television and earned him an Emmy nomination for his screenplay.
Currently, Logan is working on a screenplay about the life of Howard Hughes for director Michael Mann and on the script for "The Time Machine," based on the book by H.G. Wells.
An accomplished playwright, Logan wrote "Never the Sinner," which premiered in Chicago in 1985, opened in London's West End in 1990 and received the New York Outer Critics Circle Award for an Off-Broadway Play in 1998. Logan's other plays include "Hauptmann," "Riverview," "The View From Golgotha" and "Speaking in Tongues."
Sherry Lansing, Chairman of Paramount Pictures' Motion Picture Group, said: "John is an immensely talented writer with the rare ability to combine drama and action without sacrificing one for the other. I am thrilled that he is on board."
Emmy Award-winning producer Rick Berman will produce the newest "Star Trek" film. He also produced "Star Trek: Generations," "Star Trek: First Contact" and "Star Trek: Insurrection" for Paramount Pictures. Longtime "Star Trek" cast members Patrick Stewart and Brent Spiner will reprise their roles as Captain Jean-Luc Picard and Lieutenant Commander Data respectively.
Hmm... Különböző logikai vonalon haladunk, aminek oka ember mivoltod lehet. Részemről a filmről irtam... (még mindig mincs Viasat3 @&**ߤ!)
(Ajvé... Ha meglátják, hogy káromkodtam... Hmm... Bizonyára a klingonok és bonanzik hatottak igy rám... *Veg megsimogatja hegyes füleit, és betazoid nagyanyjára gondol elég csunya gondolatokkal...* :o)))))))))
Ha minden igaz, akkor májusban vetítik az utolsó Voy epizódot (na nem itthon...) És összel már sugározzák is az ötödik sorozatot (természetesen azt sem itthon...) Ergo elvileg valamikor tavasszal már el kezdik forgatni... Persze, ez nem 100%, de én így tudom...
A Voyager most kezdte el a harmadik évadot a Viasat3-on, a hétfői rész volt az évadnyitó (Basics II. - Életre-halálra II.). Ebben az évadban már vannak valóban kiemelkedő epizódok...
Ha minden igaz, ősszel forgatják :o) (Vagy akkor lesz vége?) *Vegtöpreng* MIndegy :o) Ami nekem a lényeg, úgy tűnik a hírekből, hogy ez is J. Frakes rendezi, vagyis annyiszor nézem, ahányszor csak tudom! (ő a keblenc rendezőm :o)
Ja bocs!
Nem akartam elrontani a Viasatosok örömét, de akkor meg tudna valaki dobni egy méllel, hogy elmondja ezt, azt most előre is nagyon megköszönném. De ha nem, akkor tudok várni előbb vagy utóbb úgyis kiderül.
Egyébként Viasat, most a hányadik évad fog indulni, mert azt tudom, hogy évadzáró van, de hogy hányadik, azt sajnos nem tudom.
Az első kérdés: a Voy legutolsó részében a Sat1-en ugye slipstreem quvantum technológiát használtak, mikor épitették azt a hajtóművet, mert a rész elején már kész volt és az előző részekben még csak szó sem volt róla?
Ez elég spoileres, nem is mondanék sokat. A 4. évadzáróban választ kapsz mindenre. Sorry, de gondolnunk kell a Viasatos nézőkre.:))