én hugomat a pindúr pandúrokon és a south parkon kívül nem sok minden érdekli a tévében... Na jó, ez túlzás, de általában csak mesét nézünk együtt, (azt viszont jó sokat) mert más közös nem naon van. Mmint tévé szinten... :DDDD
NEM GYŐZÖM!!!! :DDDDD Azér szar lett vóna ha elmegy, mert hijányozna a sok(k) hülyesége, de a hugin olyan jót röhögtem... Szakértelem... *asszem egy részt látott, talán másfelet :D*
asszem nem árulok el nagy titkot, de eddig még nem jöttek össze (mondom ezt a második évad után) szal nyugi...:)) de azért utalások és izgi dolgok lesznek ám!!! :)))
na és stacy-t se hagyjuk ki, a szerencsés dög..:DDD
Hát., kissé meglepődtem :-D De annyira nem; gondoltam, h egyszer valakiket összehoznak, egy röpke kettyintésre, és valahogy Camera jobban illik Chase-hez, mint Foreman-hez, az más dolog, h House az egyik részben, amikor Camera kiakadt Foreman-re, egy cikk miatt, folyton csesztette őket, hogy menjenek má szobára...
:-D
Fúú, annak a résznek a végén Foreman jól megmondja Camnek, h kollégák vagyunk, nem barátok- hoppá... Camera ki is akad ezen is- na, de ő min nem akad ki...
Én nem akarom, h összegyüjjön ezzel a Kamerával semmikor, sehol, semmiért!! Nem illenek össze... *azt viszont megnézném, ha Cuddyval jönne össze - ha már a lepelnél tartunk :DDD*
Már lassan ott tartott, hogy agyonüti a csajt a botjával... :-D
I wish!!! :-P
Én meg most olvasom a feliratokat, hogy ebben helyenként mekkora félrefordítások vannak... :-D De nem baj, ennyi belefér, nem panaszkodom, lényeg, hogy VAN! Most megyek, mert szépülnöm kell holnapra, ciao csajok!
Lol- nagyon nagy részek!!! A bot a végén- imádom Greget, de akkor ott esküszöm totál büszke voltam kis Jimmy Wilsonra, hogy sztoikus nyugalommal elsétál, és az a: Nem csak te csesztethetsz másokat-nézése... éljen Wilson! Is.! :-)))
Na, én meg a pókerest néztem tegnap este, ott tök ledöbbentem, amikor House csöpögött Cam miatt, h mennyire dögös- :DDDDDDDD
Jól nézett ki télleg, de írtam Feanornak is, h csak a ruha színe nem tetszett, de amúgy Cameron télleg csini volt abban a részben- nem ám, mint amikor begyorsítózott, aztán berántotta az ágyba Chase-t, másnap olyan lepukkadt volt, mint egy utcalány- House meg olyan kajánul nézte... :DDD
Igen, a végén nézett is nagyon Cam... Allllllison :P - abban merő idegbaj voltam én is tőle- House is:DDD Már lassan ott tartott, hogy agyonüti a csajt a botjával... :-D
Feanor- köszi, most fogom nézni majd holnap a 20-as részt, és akkor már szerintem megnézem 22-ig- bár ma is már megint paranoid lettem, és meg is fájdult a fejem, annyira beleéltem magam ... :D vagy csak a melegfront?!
szóval nem szabad sok részte megnéznem egy nap (szóval ilyen 5-6ot...semmiképp), mert kikészülök tőle:D
meg volt az a rész, amikor a szerepjátszós házaspárt buktatta le House, ott Cameron végig állította, hogy miért hiszi az House, hogy nem lehetnek boldogok (mármint a házaspár) és fogadtak..:)) aztán persze a dokinak volt igaza, és olyan furi volt, hogy a végén, mikor Cameron veszi ki a nadrágja korcából a pénzt, és odaadja Háuznak, olyan, mintha nem akarná elengedni a csaj ujjait...
éppen ezt veséztük Bével (ógy látszik, mindenki Cameronon meg Háuzon agyal) :DDD hogy vajh a doki mit akarna a nőcitől?
Jaj, szóval a House Vs God... hát, ez kész- amikor Wilson beállított hozzá, h zsugorodott a tumor (a szeretője vóóóót, annyira tudtaaaaaam!LOL), akkor House egy pillanatra el is hitte... imádtam azt a nézését, kb. : most mi a franc van?! Szórakozol velem, Isten?!
PONTOSAN! :-D Annyira imádtam ott, és Hugh zseniális volt, az a fej, amit vágott...nekem is pont az jött le, amit írtál, annyira jól visszaadta, ezt a "most mi van?!!"-érzést. :-)
Egyébként, amikor pár napja beszéltünk Cameronról, én pont ezt a részt néztem, és erre mondtam, hogy baromira idegesít a moralozálásával. De azért nem semmi arculcsapás lehetett neki, hogy végig azt hitte, hogy az a csaj az áldozat, aki felajánlotta a máját, aztán kiderült, hogy mekkora szemét, mert csak ezzel akarta magához láncolni a lelépni készülő barátnőjét... :-O
Igenigen!!! Ahogy Chase megcsókolja a kislányt, hát az valami imádnivaló! Doki meg persze simán rájön... :-)
Na és az utolós jelenet, nyál vagy nem nyál, nem érdekel, de én ott csöpögtem, amikor a kislány (aki egyébként tök édes volt), megölelgetett mindenkit, Chase-nek puszit is adott, a végén meg ahogy közelített a Dokihoz:
Háuz: én nem foglak megcsókolni, akármit is csinálsz.
Látom, ebben tényleg egyetértünk:)) De Feanor, nekem mesélted, h Cuddyhoz elmennek és átkutatják a házát (Cuddy's House-LOL), és, akkor azt hiszik,. h rákos- már volt egy házátkutatásos rész, de utána nem volt ilyen Wilson-House pletyi... vagy az még most lesz, a 2.évad vége felé?
amikor a kis kilencéves kiscsaj rástartol Chase-re, olyan édes Chase, ahogy lereagálja!!!!
Köszi, Candy, imádlak ezekért a képekért! Is :))))))))
Jaj, szóval a House Vs God... hát, ez kész- amikor Wilson beállított hozzá, h zsugorodott a tumor (a szeretője vóóóót, annyira tudtaaaaaam!LOL), akkor House egy pillanatra el is hitte... imádtam azt a nézését, kb. : most mi a franc van?! Szórakozol velem, Isten?!
És igen, ahogy Chase strigulázta, hogy: House- III vs God-III - és döntetlen lett a végén...
Fúj, az előtte lévő leszbis rész viszont durva volt- pestis :o meg ahogy Camera agonizált... na, ott túlzásba vitte, viszont... elgondolkoztam, én mit tettem volna az ő helyében... biztos én is agonizáltam volna egy sort...