Keresem R. Wise 'A ház hideg szíve' (The Haunting) c. horror klasszikusát DVD-n. Anno a Warner nálunk is kiadta magyar felirattal (lsd. itt: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2103&VID=066-485462313-7872597800965539), de joglejárat miatt gyakorlatilag beszerezhetetlen. Akinek megvan eredetiben, karcmentes állapotban, és eladja nem horror-áron, írjon ide vagy dobjon egy mailt, és megegyezünk! :) pandeamonium kukac gmail pont com
Tudom, ez másfajta filmkereső-topik, de azért itt is teszek egy próbát, hátha...
Szóval. Keresem R. Wise 'A ház hideg szíve' (The Haunting) c. horror klasszikusát DVD-n. Anno a Warner nálunk is kiadta magyar felirattal (lsd. itt: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2103&VID=066-485462313-7872597800965539), de joglejárat miatt gyakorlatilag beszerezhetetlen. Akinek megvan eredetiben, karcmentes állapotban, és eladja nem horror-áron, írjon ide vagy dobjon egy mailt, és megegyezünk! :) pandeamonium kukac gmail pont com
Remélem tudtok segíteni mert mindennap 20-as cukrokkal fekszem.Nem találok egy filmet.A story:egy AFRIKAI telepen egy ipse(valószinüleg híres nagymacskatudós)kísérletezik oroszlánok tigrisek párducok keresztezésével és alfa helyének megtalálásában a falkában segítője egy néger.Közben várja a családját elkerülik egymást persze a család mit sem tud a meglepetésről.Megérkeznek a telepre és kezdődik a fogocska az oroszlánokkal stb.Van egy különc oroszlán ő mindig visszajár a telepre cirkuszolni.Persze a végén minden oké lessz hazaér az ipse és rendet rak.
Valaki tudja esetleg az idősebb korosztályból annak a filmnek a nevét, amelyben az alábbi jelenet van?
Az apa ( talán Madaras József) dobálja a gyerekét a vízben, nagy lubickolás van. Egyszer csak a gyerek nem jön fel a víz alól, és az apa kétségbeesetten kiabál, a fiát hívja keresi...
Kisgyerekként láttam ezt a filmet, és ez a jelenet belémégett. Szeretném az egész filmet megnézni, de sajnos nem tudom a címét...
Nagyon régen láttam egy olyan filmet, aminek az volt a lényege, hogy média/kommunikáció szakos főiskolai/egyetemi hallgatóknak olyan házit kellett csinálniuk, ami valahogy kapcsolódik a hírekhez/médiához. Valami olyasmi volt a lényege, hogy a hírek (akár igazak, akár nem), hogyan befolyásolják az emberi magatartást.
És a végén annyira valósra sikerült, hogy gyilkosság(ok) is történt(ek).
Kb. fél éve az Indavideón láttam egy magyar filmet. A történet egy lányról szólt, aki egy nős pasiba szeretett bele (úgy emlékszem, hogy a nevelőapja volt). A fickó "érzelmi rabszolgája" lett. A film végén a lány öngyilkosságot követettel, azt hiszem egy késbe dőlt bele. Az egész a lány pesti lakásában zajlott.
Nagyon örülnék, ha vki tudná a címét, mert egy barátomnak "tanmeseként" szeretném megmutatni.
Van egy erotikus thriller, nem tudom sajnos a címét! Röviden a történet: A nőnek a férjét az üzletfelei kicsinálják, pedig a férje még meg is kéri a feleségét, hogy legyen jó az egyik pasinál. A nő úgy áll bosszút, hogy elmegy házi tanítónak a pasihoz, és szépen lassan a szexualitásával elbűvöli a férfi kamaszfiát, a feleségét, majd végül őt is, a házvezetőnő átlát a szitán, őt elteszi láb alól. . .
Keresek egy filmet cca 15-20 éve láthattam. A sztori 3 v 4 amerikai kölyökről szól, akik közül az egyik azt mondja, h tud egy holttestet, amit elmehetnének megnézni. A film ennek a kalandnak a történetét meséli el. Dalbetét volt benne talán a lollipop című szám.
Ha valakinek ismerős, és megtenné h tippet ad, merre keressem, hálás lennék.
Hello! n80qd-nek üzenném ha még esetleg nem találta meg szerintem a film amit keres a Pursuit, magyar címe A sors csapdájában 2 részes 1989-ben készült a főszereplő Ben Cross.
Egy régebbi magyar filmnek nem jut eszembe a címe amely egy kiskatonáról szól aki ki volt helyezve állandó örségbe egy vidéki helyen talán határvidéken.Állandó éberség , a saját körletét precízen karbantartotta, de ebbe őrült(?) bele.Arra emlékszem hogy egyszereplős monodráma.