Emlékeznek még Sarka Kata moszkvai sztorijára a névjegykártyáról? Lehet, hogy hamarosan Trumpnak is reagálnia kell a dologra, ugyanis terhelő dokumentumokkal fenyegetik moszkvai ügyeiről.
Sarka Kata még májusban mesélte el a Kasza Taxi egyik adásában, hogy egy 2013-as moszkvai szépségversenyen Donald Trump magához húzta, és felajánlotta neki, hogy menjen fel a hotelszobájába. A sztori eleinte csak itthon futott köröket, de nemrég a világsajtó is felkapta az ügyet, és már több meghatározó oldal, például a Yahoo vagy a Buzzfeed is arról cikkezik, hogy ki is az a Sarka Kata?
Az ügyet azért kezdte szemlézni a legtöb oldal, mert Trumpot a hírek szerint az orosz hírszerzés azzal tarja a markában, hogy terhelő bizonyítékaik vannak arról, hogy a hamarosan hivatalba lépő amerikai elnök moszkvai tartózkodása alatt különleges szolgáltatásokat kért prostituáltaktól és szexpartikban vett részt. Ezeket a vádakat egy 35 oldalas dossziéban hozták nyilvánosságra
Nem, hanem ahozzád hasonló szerencsétlen liberónáci agyhalottakat. Jó látni, hogy az usák népesség normálisabb része is felébredt, s beintett a liberónáci agyhalott mongolidióta kretének fasisztoid diktatúrájának, s elzavarja a sok liberónáci élösködöt és vérszívót a húsosfazék mellöl.
Ami a fentieket illeti, felhívtam az antifasiszta szervezőket a fentebb megadott számon és rögzítettem, amit mondtak, miután elmeséltem nekik, itt állok a budapesti amerikai nagykövetség előtt, és a rendőrök véresre vertek, mert Trump ellen tüntettem. Kibírtam nevetés nélkül. -- Lovas István
Trump ellenségei a „Fasizmussal szembeni ellenállásra buzdítanak
Még mindig hasznot húznak abból, hogy egy ismeretlen káplárból valakit csináltak a bankárok 1923-33 között. Ma is ebből táplálkozik a hivatkozási alapjuk az uszításra.
Milliók felkelését sürgetve Trump ellenségei a „Fasizmussal szembeni ellenállásra buzdítanak” címmel
több ezer aktivista, újságíró, celeb és más közéleti személyiség teljes oldalas hirdetést tett közzé a New York Times-ban ezzel az ordító címmel (lásd a mellékelt képet):
NEM!
Az emberiség nevében
Visszautasítjuk, hogy elfogadjunk egy fasiszta Amerikát!
Az alatta található aláírók között ott van Marc Lamont Hill (CNN), Carl Dix (az USA Kommunista Pártja) és mások. Eddig kétezren.
A szöveg:
Menjetek az utcára!
Minden nap és minden éjjel
Január 14-től január 20-ig.
Ott leszünk
Először: százak és ezrek mennek az utcára
Utána: tíz és százezrek
Minden nap többen, hogy milliók legyenek országszerte,
ahogyan a január 16-20-i hét kibontakozik…
Csatlakozz hozzánk, hogy történelmet csináljunk
Hozd felirataidat, barátaidat, szeretteidet és igazságos dühödet.
Bátorsággal, meggyőződéssel és mély eltökéltséggel megyünk előre megállíthatatlanul
Az emberiség nevében célunk semmivel nem kevesebb, hogy megakadályozzunk egy Trump-Pence
fasiszta rezsimet
Hívd a szervezőket Washington D.C.-ben a 213-804-1811-es számon.
Graham brings a long history of statements attacking Muslims and LGBTQ people
Mondom én, hogy kezdenek normalizálódni az usákok.
(Ezen az lqbtqrm kódneven mindig röhögnöm kell:))
We have to understand who the enemy is and what he wants -- he wants to devour our homes. He wants to devour this nation.”
Ez egy tisztánlátó
“We have to be so careful who we let our kids hang out with,” he said.
felelősségtudatos ember.
“We have to be so careful who we let into the churches. You have immoral people that get into the churches and it begins to affect the others in the church and it is dangerous."
Nézd meg a munkásságát, ez egy szerencsétlen agyhalott, aki balliberálisokra jellemzően, megállás nélküli rágalmaz, hazudozik, a tényeket össze-vissza magyarázza, kiforgatja, elterel, csúsztat...
Szerencsétlen szánalmas alak! A saját sikertelenségeit, nyomorúságait egy választott ellenségre vetíti, akit boldogan, lobogva gyűlölhet...
Öcsisajt, már ilyen korán ennyire be vagy löve? Nem az éneklö gyerek, hanem annak a testvére buzeráns. Gyuri bá-ék már kp helyett természetben, ilyen ütös anyaggal fizetnek? Kérlek írj minél többet: Hozzád hasonlóan tehetséges bohóccal ritkán találkozni.
“We have to understand who the enemy is and what he wants -- he wants to devour our homes. He wants to devour this nation.”
“We have to be so careful who we let our kids hang out with,” he said.
“We have to be so careful who we let into the churches. You have immoral people that get into the churches and it begins to affect the others in the church and it is dangerous."