Keresés

Részletes keresés

Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10789

aha, dákót:) csak már 11 óra, és ma volt az utolsó tanítási nap suliban, meg másnapos is vagyok, mert tegnap ballagtunk.

hát azóta is játszottam, de nem sokat javult a játékom:)

Előzmény: Thomas_ (10788)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10788
Dakot, nem?:) Hat 4 eves korban szerintem meg termeszetes, hogy nem mennek az effele dolgok, elobb nem artana felerni az asztalt:)
Hat akkor majd elore felkeszited ra:) Marmint ha lesz mire, a tobbiek meg nem nyilatkoztak a temaban:)
Előzmény: Kymry (10787)
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10787

én biliárdban is béna vagyok, bár azt már akkor játszottam, amikor még úgy kellett feltenni az asztalra, és a legkisebb ütőt is alig bírtam el, vagyis olyan 4 éves korom óta. De sajnos tehetségem nincs hozzá, itt meg az emberek olyan menők.....:)

élvezni biztosan élvezném, csak furcsa lenne kicsit:) na meg ha a pasim nem érne rá, és csak értem jönne, akkor meg még nagyjelenet is... vagy nem, mert nem olyan. de azt azért biztosan nem hagyná szó nélkül, hogy egy csomó pasival találkoztam:)))

Előzmény: Thomas_ (10786)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10786
Hat nem elvezned a helyzetet?:) Ennyi fiuval talalkozni...:)
Előzmény: Kymry (10784)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10785
Ugyan, legalabb lenne valaki velem egy szinten:)) En is inkabb billiardozni szoktam, az azert konnyebb:) Meg teniszezni:)
Előzmény: Kymry (10783)
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10784
egyébként hány csaj van még a fórumon rajtam kívül? mert én eddig csak 1 valakiről gyanítom, hogy ő esetleg az, de még a nevére sem emlékszem. ugye ha mégis lesz tali, akkor hoztok barinőt/feleséget/menyát, csak hogy ne érezzem magam egyedül?:P
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10783
de igen, meg rajongó is, Hendry a kedvence:) de én nem sokat játszanék azt hiszem, mert semmi tehetséget nem mutatok a sportok irányába:( na jó, tűrhetően tollaslabdázom meg teniszezem, meg átlagos szinten sakkozom, de ez minden:) verseny nélkül is utolsó hely:( de részvétel a fontos:)
Előzmény: Thomas_ (10782)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10782
Jo otlet, biztos ossze lehetne hozni:) Akar meg snookerezhetnenk is, hatha tulszarnyalnam a 8-as breaket:)
Ha meg nem sikerul lekoptatni, akar el is hozhatod:) Ugyis el akar vinni Teged snookerezni, nem?:)
Előzmény: Kymry (10781)
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10781

aha, meg tudjátok mi lenne jó? fórumos találkozó. csak nehéz lenne megszervezni. meg úgyse érne rá mindenki ugyanakkor. nekem például júliusig vizsgaidőszak, júliusban költözködés, és hónap közepétől meló:) másnak gondolom még bonyolultabb. ja, és pluszmunka: pasi lekoptatás amíg talira megyek:))))

na ez vicc volt, ráadásul off

jó ötlet a videó, ha megcsináljátok az nagyon jó lesz, ti lesztek az istenkirályok:))) kösz fiúk

Előzmény: Thomas_ (10780)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10780
Az tok jo lenne, ha ossze tudnatok hozni a dolgot!:) Csak kene meg egy nagyobb tarhely, hogy minden anyag kint lehessen:) Nekem csak azok a videok vannak meg, amiket Zombie tarhelyerol toltottem, meg egyszer leszedtem egy 2003-as trickshotot.
Előzmény: Gaaboor (10778)
Legolin Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10779

Túlérzékeny vagy, mint a szobatársam. :| Graciosonak előre is megköszöntem. A sok hozzászólás-olvasgatás közben nem arra fogok figyelni, hogy megköszöntem-e már mindenkinek minden apróságot. De természetesen megköszöntem volna, ne aggódj. Úgy gondolom, tudok udvariasan viselkedni. De ha megbántottalak, akkor utólag is bocsánatot kérek. Amúgy lehet, hogy tényleg nem ez a DC-s dolog a legjobb megoldás, mert mindig foglalt az összes slot.

Gracioso: Ma egész este honfoglalóztak a szobatársaim, úgyhogy nem voltunk fent a DC-n, de azért köszi. Talán vasárnap vagy hétfőn bekukkantunk. 

Előzmény: Gaaboor (10772)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10778

Nem, több okból sem szoktam indulni a versenyeken, de ez hosszú.

Akkor felírom dvd-re a nálam lévő anyagot s ha úgy jön ki neked a lépés, akkor légy szíves gyere oda. Ha minden igaz, a 2-es asztalnál leszek vagy ha már vége a versenynek, akkor a 6-osnál.

Ha itt fórumon a nevemre kattintasz, megtalálod az e-mail címemet. Kérlek írd meg a mobilszámodat s én is elküldöm az enyémet, hogy ne kerüljük el egymást.

Most már kilépek a fórumról, a többit meg majd e-mailen. Szia.

Előzmény: Zombie (10777)
Zombie Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10777
Elnezhetek eppen arra vasarnap, amugy is ott szoktam jatszani.
(Egyebkent most hetvegen a versenyen jatszol?)

A jatekot is kiprobalhatjuk egyszer, semmi akadalya reszemrol :)
Előzmény: Gaaboor (10776)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10776

Oké, azt hiszem vannak nálam új anyagok. Hol tudnánk találkozni, hol szoktál játszani? Akár egyszer játszhatnánk is, ha gondolod.

Ami biztos: vasárnap este 6-tól 9-ig az Elem utcában leszek, egy haverommal játszom, szóval ha abban az időben arra jársz, felírom az anyagot dvd-re és akkor odaadom. De persze ettől függetlenül más időpontban és helyen is találkozhatunk egy kis snookerezéssel egybekötve, ha van kedved.

De tedd ám fel a netre, mert ez közkincs! :-)

Előzmény: Zombie (10775)
Zombie Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10775
1. Termeszetesen :)
2. Itt megtalalsz mindent.
3. Budapesti vagyok, a DVD jo otletnek tunik.
4. Ha rafer egy DVD-re minden snookeres anyag, vegignezem mindet, felesleges a listaval veszodni :)
Előzmény: Gaaboor (10774)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10774

Ez remek! A következő kérdéseim lennének:

1.) A most nálad fenn lévő 1 giga anyag snookeres?

2.) Ha igen, volna-e lehetőség a letöltésére? Ha igen, mi a honlap címe?

3.) Én szívesen felírom a nálam lévő (kb. 3,6 GB) snookeres anyagot dvd-re, hogy hozzáférhetővé tegyük a honlapodon, de hogyan tudom eljuttatni hozzád? Ha bp-i vagy, akkor nem gond, máskülönben nem lesz egyszerű...

5.) Szívesen csinálnék listát a nálam lévő anyagokból, de nem tudom hogyan kell. Ha tudnál segíteni, megköszönném.

Előzmény: Zombie (10773)
Zombie Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10773
En vallalok hostolast, mint ahogy eddig is tettem kozze weben olyan anyagokat, amelyeket megszereztem (a "veteran" topikolok tudjak, mirol van szo). De ennek van nehany feltetele, ugy mint:
- a tarhely veges, nagyjabol 1.5 giga. Most 1 giga anyag van fent (illetve hamarosan teszek fel par uj anyagot, igy tobb lesz), ha megtelik, torolni kell a regibol.
- Feltoltesi jogot adni nem tudok, nem is akarok. Az anyagot eloszor hozzam kell eljuttatni (DC-t nem hasznalok, es nem is fogok).
- Ebbol kovetkezoen az kerul ki, amit erdemesnek talalok megosztani.

Ha valakinek van taposabb javaslata, alljon elo vele.

Előzmény: Gaaboor (10771)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10772

Mint írtam, gyakran, bár nem mindig vagyok a décén, általában a reggeli meg az esti órákban.

Amúgy meg egy "kösz" részedről azért elment volna, mert mindnyájan megszenvedtünk azokért a videókért, amiket megosztunk...

Előzmény: Legolin (10769)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10771

Persze, szívesen, bár mint mondtam elég kicsi az uploadom.

Szerintem kellene találni valamilyen "intézményes" megoldást, gondolok például egy jelszavas webtárhelyre, amire mindenki feltölthetné azokat a snookeres anyagokat, ami nála van s onnan könnyedén mindenki le tudná tölteni a décétől függetlenül. Mi a véleményetek, illetve ki tudná ezt megvalósítani?

Esetleg egyéb megoldás is szóba jöhetne, pl. valamelyik snookeres helyen lerakni dvd-én, s ez kvázi könyvtárként működhetne. Ennek nyilván akadálya, hogy nem mindneki budapesti, de ez a megoldás is több a semminél.

Előzmény: Kymry (10768)
Gracioso Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10770
Ma este valszeg fennleszek, hirtelen nem tudom milyen névvel, de bmw biztos szerepel benne. Ha nem lennék fent. akkor írj ide, vagy dobj egy mailt. Eddig minden este dolgom volt, azért nem írtam.

Üdv!
Előzmény: Legolin (10769)
Legolin Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10769
Oké, nekünk tök mindegy kiértől töltünk le, csak legyen. :) Amúgy tegnap fent voltunk a DC-n, de nem találtunk ott téged.
Előzmény: Gaaboor (10762)
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10768
Szia! Kaphatok én is??? *nagy, csillogó bociszemekkel könyörög*
Előzmény: Gaaboor (10762)
Kymry Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10767

Sokáig én is azt hittem.

Ja, és ma az a csaj, aki eddig 'csak' Hunter-ért volt oda kijelentette: azért a Jimmy White nagyon ott van:)))) plusz közölte, hogy Stevens is bejön neki:) ez persze csak 30 keresztkérdés után derült ki, mert nem tudta a nevét (németül tanul és gondja van az angol nevekkel), és eddig tartott mire kimondta a póker szót. És nem keverem össze, mert a külsejére olyan megállapítást tett előtte, hogy leestem a székről a nevetéstől, de nagyon talált:)))

pont most kell véget érni a sulinak, amikor végre találok fellow rajongókat:( ez az én szerencsém:(

Előzmény: Thomas_ (10766)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10766
Remenytelen:)) En mar csak tudom:)
Előzmény: Kymry (10757)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10765
En egyszer jatszottam, es ha jol emlekszem 8-as volt a legnagyobb (anno be is irtam, vissza kene nezni:)
Előzmény: Darth_Vader_666 (10751)
gant Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10764

Sziasztok!

Eddig a pool topicba írogattam, de végren Miskolcon is van újra snooker asztal!!

üdv:Gant

Gaaboor Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10763

Nekem egyszer volt egy 40-es breakem egy meccsen. Kb. három éve snookerezem hetente egy alkalommal, egy haverommal játszom, de gyakorolni sajnos szinte egyáltalán nincs időm. Ezenkívül volt már jópár 25-30 körüli breakem. Mindig várom a Nagy Áttörést, hátha egyszer tudok egy 50-es breaket is csinálni, ami már ugye half century, de sajnos csak nem akar eljönni ez a pillanat. :-(

Szerintem különben egy 100-as breaket sokkal keményebb meló csinálni, mint ahogyan azt itt néhányan gondolnák. A tévén keresztül valahogy egészen másnak tűnik, sokkal könnyebbnek, mint a valóságban. Ha az ember ott van annál a marha nagy asztalnál, rögtön rájön, hogy nincs könnyű lökés, mindegyikért meg kell szenvedni s mindegyiket ki lehet hagyni. Sullivan nyilatkozta valahol, hogy ő jópár olyan játékost ismer, aki gyakorlás közben simán megcsinál egymás után tíz százas breaket (!), de egy tétmérkőzés egészen más, nem lehet a gyakorlással összehasonlítani, mert már nem csak tökéletes technikai felkészültséget kíván.

A snookerjáték legfontosabb technikai eleme szerintem a beállás, ez az, amit a legnehezebb megtanulni. Ha rossz a beállás, akkor valószínűleg rossz lesz a lökés is, különösen, ha nagyobb erővel kell meglökni a golyót. A kezed elcsúszik, bemozdul, s ami a fehér golyónál még csak egy milliméteres eltérés, az az asztal másik végénél (ami átlökésnél ugye négy méter!) már több centiméteres hibaként fog jelentkezni. Én azt hallottam, hogy Angliában a profi snookeriskolákban a gyerekek egy évig csak a fehér golyót lökhetik s kizárólag csak a helyes testtartást tanulják. S csak miután az már tökéletes, mehetnek tovább. Azt hiszem ez is olyan, mint egy csomó minden, minél fiatalabb korában tanulja meg az ember a beállást, annál tökéletesebb, s egy bizonyos életkor után valószínűleg már nem is lehet ezt tökéletesen megtanulni.

Előzmény: Darth_Vader_666 (10751)
Gaaboor Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10762

Szia, ha akarsz, tőlem is tölthetsz le snooker-videót a décén keresztül, kb. 3,6 GB anyagom van s aránylag gyakran megtalálható vagyok ott. Ugyanezen a néven vagyok bejelentkezve s a legnagyobb magyar hubokon találsz meg (Diablo, Matrix, Independence,Goldengate, Solario, Elite, H.W.B.). Ha szólsz, adok neked extra slotot, bár sajnos az uploadom elég kicsi.

Ezenkívül van egy kifejezetten billiárdos hub a interpool.dnsalias.com címen.

Előzmény: Legolin (10761)
Legolin Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10761

Gracioso!

Érdekelnének minket a szobatársammal a snookeres-biliárdos videóid. Hogy tölthetnénk le DC-n keresztül. (felhasználói név, hub)

Előre is köszi!

fegyi100 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 10760

Biztos számít!

De én úgy tudom  hogy a Carom3d a világon a legjobb alapvetően ingyenes széles biliárd "spektrumot" felölelő on-line szimulációs  játék.

Egyébként Dél Koreai központtal.

Előzmény: sidespin (10759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!