Keresés

Részletes keresés

alias78 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10819
Ez Kymrynek szólt
Előzmény: Kymry (10817)
alias78 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10818
Meg ugye, rám sem emlékezel, pedig én nyitottam meg a listát az Hungarian Open-re. Te most ugye felvételizel? Sok sikert! Szorítok neked.
Kymry Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10817

hát, nekem a hely az mind1, mert még soha nem játszottam és még életemben nem voltam:(

időpont: lehetőleg július előtt ne, és akkor is 7végén:)

Előzmény: Hendry (10816)
Hendry Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10816

Sziasztok én pesti vagyok ugyhogy a részemröl mindeggy és hol futhatnánk össze

kérem mindenki irja le hogy mikor és hol szeretne játszani köszönöm .....

ja töbször is megejthetjük ezt a "családi összejövetelt" 

még egyszer köszönöm.

Kymry Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10815

Sziasztok! Nem tűntem el, csak nem voltam otthon a hétvégén.:)

Hát, tényleg jó lenne, ha valaki megszervezné. Én elvállalnám, de ennek 2 akadálya van.

1. Nincs időm: itt a vizsgaidőszak

2. Nem tudom hová: egyelőre még nem vagyok pesti, majd csak júliustól leszek, és fogalmam sincs, hogy hová lehetne megszervezni.

Aki esetleg már régtől bejáratos snooker-es helyekre, az megpróbálhatná.

Örülök, hogy hiányoztam:)

VLD: tudtam ám, csak nem ugrott be a neved:)

sidespin Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10814

Helló,

valóban jó 5let, magam is említettem korábban egy forumos kisversenyt, amit persze verseny nélkül is megvalósíthatunk 1x, sőt akár annál kicsit hamarabb is.

Előzmény: Gaaboor (10809)
Szababa Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10813

dákóválasztás: ez szerintem a legnehezebb dolog, mert erre nincs recept! Tudom mert 15 éve billiárd/snooker közelében vagyok és volt játszottam már 1-2-vel :-)

súly: szerintem nem teljesen igaz, hogy ezzel vagy azzal precizebben, pontosabban lehet lökni, mert akkor mindenki ugyanolyannal játszana. Ez embertől, technikától függ. Vannak akik pl egy nehezebb dákóval "rántanak bele" legkevésbé a dinamikusabb lökésekbe. Van olyan aki másikkal játszik jobban.

A megfelelő súlyt, méretet csak és kizárólag próbálás alapján lehet megtalálni, márpedig ez Mo-n valóban nem egyszerű (örülünk, ha lehet kapni, nemhogy még ki is próbálhassuk a boltban. A britteknél sok helyen legalább egy pici asztal fel van állítva, ahol tesztelheted (pl John Parris boltjában) Tudom, hogy nehéz de akkor is mindenkinek ki kell/kellene próbálnia a dákót, mielőtt megveszi. Nekem szerencsém volt: egy használt Parris-t vettem, amit előtte 1 hétig próbálgattam, játszottam vele. Előtte egy Riley-m volt, de a Parris ég és föld, elsőre beleszerettem. Azóta ugyan érzem, hogy talán egy kicsit nehezebb jobb lenne. Ebből is látszik, hogy az ember is változik.

bőr: nemcsak a méret, hanem a típus is számít. Van "puha", "kemény" és a "kettő közötti" bőr. Én ilyet használok mostanában (Triangle) A puhával "elmaszatolódnak" a lökéseim a keményebbről meg mint a ping-pong labda, lepattannak. Egyikkel sem tudok normálisan játszani, maradt a kettő közötti átmenet.

Gaaboor Creative Commons License 2006.05.15 0 0 10812

Nagyon nehéz kérdés, mert ez teljesen személyes dolog. Szerintem a legjobb az, ha a környezetedben minden létező dákót kipróbálsz, játszol vele több óráig (ha lehet, több napig), s amelyik a leginkább testhezálló, azt leméred egy patikamérlegen, és olyan súlyút és hosszúságút veszel. A dákónak különben nemcsak a súlya, hanem a hossza és dákóbőr szélessége is számít.

Általában a snookerdákók átlagos súlya 18 uncia (oz) körül van, kb 16-21 oz tartományon belül. Ronnie dákója valamivel több, mint 18 oz, de pl. Jimmy White kifejezetten nehéz dákóval játszik (20-21 oz), Steve Davisé pedig 17 oz.. A kiválasztandó dákó súlya szerintem függ attól is, hogy milyen gyors asztalon játszol, a profik dákói általában azért könnyűek, mert azok az asztalok, melyen ők játszanak, hihetetlenül gyorsak, s szükségtelen akkora erőkifejtés.

Azt olvastam, hogy az a jó hosszúságú snookerdákó, mely kb. a válladig ér vagy annál valamivel kisebb. A dákóbőr szélessége (tip size) is kardinális kérdés, nagysága általában 9 mm, 9,5 mm vagy 10 mm.

Kérdés persze az is, hogy hol akarsz vásárolni, itthon vagy külföldön, valamint hogy mennyi pénzt szánsz rá.

Előzmény: gant (10810)
Longboat Creative Commons License 2006.05.14 0 0 10811
Nagyon ámátőr sszinten játszom, de nem bántam +, h hallgattam az eladóra a Pcenterben. Ő azt mondta, minél könnyebb, annál precízebben lehet vele lökni, ha +szokja az emberfia. Az én esetemben ez nem is annyira a lökések pontosságán, mint a jobb tempókon rezhető. Az alsóközép árkategóriában H (Heavy) és M (Medium) betűjelzéssel látják el a dákókat, én M-est vennék.
Előzmény: gant (10810)
gant Creative Commons License 2006.05.14 0 0 10810

Hello! most fogok snooker dákót venni, az lenne a kérdésem, hogy milyen súlyút érdemes venni, mert a pool dákóknál pl a játékosok nagy része 19 oz-ssal játszik, szerintetek milyet vegyek?

Üdv:Gant

Gaaboor Creative Commons License 2006.05.14 0 0 10809

Egyetértek Kymry korábbi és Hendry legutóbbi felvetésével, szerintem is jó ötlet lenne egy találkozó, beszélgetéssel, snookerezéssel egybekötve valamelyik snookeres helyen Budapesten.

Ha két-három héttel korábban tűzzük ki, akkor szerintem lehetne találni olyan időpontot, mely megfelel a többségnek, szóval akiben van szervezőkészség és energia, nosza rajta!

Előzmény: Kymry (10781)
viva la diva Creative Commons License 2006.05.14 0 0 10808
Kedves Kymry, vannak még nönemüek a fórumon, pl. én is, de inkább csak olvasom a fórumot, mint írok. Teljesen egyetértek alias78-cal, hogy jelenléted itt igen érdekes színfolt, amellett, hogy valóban életben tartod a fórumot, a pasik "szakkommentárjai" közé kellemes kis nöi csevegést is hozol, nem zavaróan, pont annyit, amennyi kell. Sok nö kedveli a snookert, és igy talán ök is felbátorodnak írni. Szóval csak így tovább!
Előzmény: Kymry (10784)
Hendry Creative Commons License 2006.05.13 0 0 10807

sziasztok mit szólnátok ha a fórumon akik irogatnak mindenki vagyis akinek van kedve találkozhanánk egymással és egy baráti snookerezéssel tarthanánk erösebbé a "családunkat"

Várom az észrevételeket.

Köszönöm.......

alias78 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 10806

Hello, Kymry

Nehogy eltűnj!  Az a szép benned, hogy itt tudtad tartani a fórumozókat, egy verseny után is. Máskor két turné között fújt a szél a fórumon. Na, hol vagy?

Előzmény: Kymry (10791)
sidespin Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10805

mér lenne harag? remélem te sem haragszol, hogy nem Hendry a kedvencem:)

én benne vagyok, valamelyik este a jövő 7en.

Előzmény: Hendry (10804)
Hendry Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10804

de nincs harag ugye

de én komolyan gondoltam a játékot...

és te........?????

sidespin Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10803
Stephen Hendry ellen bármikor játszom szívesen!
Előzmény: Hendry (10800)
fegyi100 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10802
De mi az ID-d ?
Előzmény: sidespin (10797)
fegyi100 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10801
Olyan laposan nézed tesóm ahogy akarod:
Alt+egér mozgatás le.
Előzmény: sidespin (10797)
Hendry Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10800
ismét elirtam a neved sorry sidespin
Hendry Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10799

kedves sidespine zombie és a többiek ne haragudjatok azért ami kb 1 honapja csináltam nagyon elkeseredtem tudjátok miért

remélem nincs harag köztünk

ja sidespine nincs kedved játszani velem elem utca vagy gold crown????

tegnap megszületett a legnagyobb breakem 35.......

nagyon boldog vagyok....... remélem tudunk beszélgetni

Hendry Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10798
sziasztok itt vagyok ujra''
sidespin Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10797
Nem tetszik a carom 3D ben, hogy nem lehet egészen "mélyre hajolni" az asztalon, hanem mindig elég magasról látunk csak rá. Vagy lehet valahogy csak én nem tudom hogyan?
Előzmény: fegyi100 (10794)
sidespin Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10796
oké köszi, 9 körül fent leszek én is és meglátom mit tudok ebből kihozni:)
Előzmény: fegyi100 (10794)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10795
Miert pont ram??:)
Ja, hogy azt ugy kell? Vegulis, ha valaki nem tud betalalni, celozzon melle, hatha akkor pont jo lesz:)))
Előzmény: Darth_Vader_666 (10792)
fegyi100 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10794

Na , most olvaslak mf.

Természetesen minden szinten van snooker (normal és short ) 

Először két féle servert használhatsz: A novice snooker server (ebből is 3 van, de azt ahol többen fennt vannak és azt látod a server név mellett) illetve free snooker server (ugyan úgy  3 is van)

Néhány alkalom után simán belejössz mert szerintem a program felépítése logikus és jól használható.

Külön élvezetes , hogy néhány érdekes fickóval (meg néhány hülyével ) lehet kommunikálni játék közben.

Éngem pl már összehozott a sors az Ugandai miniszterelnök lányával szal vele játszottam kétszer is és az ottani kormánypalotában a biztonságiak net vonalán játszott    :-)

Ma este fegyi névvel kb 8 után fennt leszek a Hungarian chanel-en, amin ha bejelentkezel automatikusan te is ott vagy, és ha érdekel amiben tudok szivesen segítek.

üdv:fegyi

Előzmény: sidespin (10793)
sidespin Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10793
regisztráltam carom 3dre, de kicseszettül nem ismerem ki magam és ahol én játszhatok, ott nincs is snooker.
Előzmény: fegyi100 (10758)
Darth_Vader_666 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10792

ahogy elnézem a pasidat jobb,ha elhozod, mert a végén féltékeny lesz thomasra!

:-DDDDDDD

egy kis jéger meg mindig jól jön. Majd betolsz a találkozon is 1-2 felest, oszt máris minden be fog menni! :DD

nyahh, jó8 all

u.i: off: grat a ballagáshoz és a szakmai gyakorlathoz! ;) on

Előzmény: Kymry (10791)
Kymry Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10791

off

pezsgőt, de én azt nem bírom, aztán meg mikor hazaértem megkaptam az állásajánlatomat is (szakmai gyakorlatra), és még itthon is megünnepeltük egy 'kis' jégerrel:)

ma meg végigültem 2*80perc komplex elemzést, teljesen kész vagyok

off end

don't feel 'off end' ed:)))

Előzmény: Thomas_ (10790)
Thomas_ Creative Commons License 2006.05.11 0 0 10790
Miert, mit ittatok a ballagason?:)
Na jo, nem ragozom tovabb, mert ez mar nagyon off, a tobbiek orulni fognak, ha meglatjak:)
Előzmény: Kymry (10789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!