Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de most újra itt vagyok köztetek:))) Örömmel látom hogy ismét feléledt a fórum, azt hiszem nekem is van mit bepótolnom olvasás terén.
MetaZoid téged is rég láttalak:)))
Pussz
Az NRJ híre szerint, Seal felkérte Mylene Farmer-t egy újabb duettre, mely várhatóan a 2005-ben, vagy 2006-ban megjelenő, új stúdióalbumán kapna helyt. A különbség csupán annyi a 'Les Mots'-hoz képest, hogy most Seal lenne a dal szerzője, nem pedig a Farmer / Boutonnat-páros.
Én mostan tobzódok Mylene Farmerben, ma egy kedves barátom segítségével hozzájutottam az Anamorphose, a L'autre és a L'es mots féle albumokhoz, mindezt egy nap alatt, hazudnék ha azt mondanám, h nem egész nap ezt hallgattam:)
Meg letöltöttem a Pardonne moi klipjét is, tényleg félelmetes. Kazaa rulez!:) Ilyen videoklipeket még vadászok.
meg olvasom a topicot is előlről
elvagyok:)
Egyébként rájöttem, h valszeg a 90-es évek fordulóján én is láthattam a hölgyet az MTV-n valamelyik klipjében, csak most nem tudom hova tenni melyikben.:( de rájövök
"Továbbra is fenntartom az ajánlatomat, hogy szívesen segítek neked, de ehhez az kéne, hogy privátban - értsd: E-mail - megkeress!" Ezt annyiban módosítom, hogy a lehetőségekhez mérten neked is szívesen segítek...
Jaj, ezt ide (is) szántam... Továbbra is fenntartom az ajánlatomat, hogy szívesen segítek neked, de ehhez az kéne, hogy privátban - értsd: E-mail - megkeress!
Most töltöttem le a L'amour naissant című számot és újfent iszonyat megtetszett(így volt ez korábban az xxl-lel, a désenchantée-vel és a L'Horloge-val is:).
Én még csak tévében sem láttam.:( de a zenéje nagyon tetszik
Szia!
Nagyon örülök annak, hogy új arcok is felbukkannak a rajongók között! :-) Keress majd meg privátban, és megbeszéljük, hogy mire is lenne szükséged! Én szívesen segítek neked!
Végre ide találtam!!! Én is rajongok Myléne Farmerért... :-) Végigolvasgattam a hozzászólásotokat és többet tudtam meg Myléneről, mint bárhol máshol.
Giorgio!! Te aztán méltán lehetsz büszke a gyűjteményedre! Minden elismerésem :-)Olvastam a taliról, lesz még? Rám biztosan számíthattok, persze csak ha meghívtok.... Nem igazán tudok honnan letölteni klippeket, de nagyon szeretném még a hiányzókat, de külön érdekelne a Sans contrefacon. Ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon megköszönném.
További szép napot Nektek!!
Állítólag mégsem ő vokálozik - már amennyiben ez vokálnak tekinthető - a háttérben, csak a REQUIEM PUBLISHING-nál jelent meg a maxi, ami tudvalevőleg Mylène Farmer és Laurent Boutonnat közös kiadója.
Ez pedig a jövő héten megjelenő 'új' kislemez:
Valószínüleg a nyáron ki tudok menni Párizsba. (JUUPPÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!! :)) Ha valaki tud címeket, ahová érdemes elkukantani Mylene Farmer ügyben, akkor ossza meg velem is! Kösz!
Amíg nincsenek biztos forrásból származó hírek Mylene Farmer-rel kapcsolatban, addig hallgassátok a Good Sex Valdes 'I Want Your Wife' című számát, hátha felfedeztek a háttér-vokálban egy ismerős női hangot! ;-) Ebből a hazai klubokban is tuti siker lehetne!
Én sem vagyok feldobva ettől az ötlettől... Maximum, ha valamiféle Mylene Farmer slágert adnak elő a hölgyek, hogy ne tűnjön úgy, hogy Mylene Farmer-nek szüksége van Madonnára, hogy növelje a - nemzetközi - sikerét...