á, amit én láttam azt biztosan látta már más is:) ebben biztos vagyok:)
viszont ha már Hunterről beszéltünk, én valami nem értek. Paul azt kérte, hogy fagyasszák be az eredményét. ez meg mit jelent? mert ezt komolyan nem fogom. ha most kihagy egy évet, és utána visszajön, akkor az előző szezonbeli eredményét számítják neki bele vagy hogyan? ez nekem tényleg magas.... volt már egyáltalán ilyenre példa?
(ne válaszolj rá légyszi, ha te tudod, mert akkor mivel lesznek elfoglalva holnap?)
Egyaltalan mar csak azert lehetetlen, hogy quick contacts-ot talaljak a webes feluleten, mert nekem magyar az egesz:) Na mindegy:) Azert 1 kep boven elfer a babarol, szerintem annyi snooker vonatkozasa van:) Huzos kerdes? Huuu, en az ilyen feladvanyokban nem vagyok jo:) Szoktak itt lenni erdekes szabalyertelmezos kerdesek, de annyira melyen en nem ismerem oket:)
Nem vagy muveletlen, csak nem tudtad meg nezni eleget, de majd ha lesz Eurosportod, bepotolhatod a lemaradast:) Foleg ha Top 16-os lesz, mert akkor latjuk majd ot nehanyszor asszem:)
Hat en nem talalom, de biztos en vagyok a bena, soha nem hasznaltam meg ezt a gmail-t, csak beregisztraltam egyszer:) Na mindegy, annyira nem fontos, boven eleg nekem ez a 4 progi (+ a forumozas) a kapcsolattartasra:) Na de tenyleg nem szeretnek mar tobbet offolni, mert ha valaki reggel ezt vegigolvassa, megorul:) Mondjuk en szivesen elolvasgatok ilyen beszelgeteseket is, de ezzel azert nincs mindenki igy:)
de ez a webes felület:) de a progit is le lehet tölteni, és annyi előnye van, hogy ha nincs progid, akkor csak egy aprócska sáv az egész a gmail ablakban, ha meg van, akkor kiemelheted. de nincs 1 mb se, szóval nem ez fogja kiverni a biztosítékot:)
Hamilton, aki ugy nez ki, mint valami komoly muveszlelek:) Mint egy festo, aki elete fomuven dolgozik, es azt sem tudja, hol van:) Kis szakall, kocos haj, kodos tekintet...:) Huntert sokan szeretik. En is, bar nincs a kedvenceim kozott:) Elolvastam mindent, meg azt is hogy Stevensnek csokos a szaja:)
Ja, de akkor most nem a webes feluletrol, hanem a messenger programjarol beszelsz, igaz? Hat nem hiszem, hogy ennek is felhasznaloja leszek, mar igy is futtatok msn-t, ICQ-t, Skype-ot, es X-Lite-ot (a Neophone telefonalo progija), ez is tul sok nekem:)
van. van egy olyan ablak a bal oldalon hogy quick contacts, és ha ráviszed az egeret, akkor kijön egy ablak, és ha a contact is gmail-es, akkor felkínálja az invite to chat opciót, és akkor meghívást tudsz küldeni neki. onnantól kezdve ha te is beléptél és ő is, akkor kis zöld gomb mutatja hogy ott vagytok, és tudtok chat-elni a chat opcióval. ehhez persze az kell, hogy a megjelenítést chat-re állítsd át előre (már a quick contact mutatásához asszem). de van gtalk is, azt a settings-ben lehet letölteni, és ugyanúgy működik. nem nagy progi, és elég egyszerű, de célnak megfelel, és támogatja a telefonálást is:)
En is kapcsolok el, ha Murphy-t vagy Dott-ot latom, mar ha nem valaki olyannak jatszik, akit szeretnek nezni:) Csak en Dott-on meg nevetni sem tudok... Meg Hamiltonnal vagyok meg igy, tok jo, hogy o is bekerult a 16-ba, ha jol emlekszem:)
de én készen vagyok tőle teljesen, megjelenik és kapcsolom el a tévét. egyébként én Dott-al vagyok úgy, mint te Matty-vel. Bekapcsolom a tévét, mutatják Dott-ot, kábé 5-10 percig vigyorogva nézem (mert szerintem nagyon vicces), aztán meg kapcsolom ki a fenébe, mert a játéka nem fog meg, a külseje meg addigra elveszti a varázsát... fura....
Es mi az az instant chat? Most direkt beleptem gmail-be, mert kivancsi voltam, de nem talaltam ott semmi ilyesmit:) Vagy annak is van ilyen messenger programja?
Ebben viszont pontosan egyetertunk, szerintem is sut rola az onelegultseg:) Es nekem is o az antikedvencem:) Nekem az a kep van bennem, ahogy behajol a lokesre, es igy szembol mutatja a kamera, a lyuk mogul, es olyan ordogi kepe van, ahogy fentrol megvilagitjak a lampak, brrrrr:) Senki masnal nem lattam meg ilyet:)
megvitattuk már itt. egyszerűen én őt nagyon unszimpatikusnak találom. tudom, mindenki mondja milyen aranyos stb., de én valahogy olyan nagyképűnek érzem. olyan furcsa az egész. én olyan képet őrzök róla (ha már ilyen szépen megfogalmaztuk), hogy önelégülten vigyorog. de szerintem ezek a képek nem hazudnak, mert azt mutatják, hogy mit látsz az adott személyben:)
Erdekes, hogy igy ahogy ragondolok, tenyleg csak nevetek rajta, de ha hosszu ideig nezem a meccset, valami idegesit benne, amit nem tudok megmondani. Erdekes kerdes, hogy mitol lesz valaki (azonos nemu) szimpatikus, es mitol nem, neha meg tudom magyarazni, neha meg nem:) Kit nem szeretsz?
En meg itt vagyok am!:) En azon rohogok mindig Stevenssel kapcsolatban, amikor ugy kitolja oldalra a fejet, ugy nezi be, hogy elfer-e a golyo:) Nem ugy, mint a tobbiek, hogy mogeall es lehajol, hanem ugy oldalra tolja a fejet:) Na az halal vicces szerintem:) Foleg mikor volt az a lila frizuraja, na az keeesz:) Hendry meg igazi pokerarc, semmit sem leolvasni rola, hogy mit gondol, ot pont ezert szeretem:)
yahoo messengered sincs? vagy van egyáltalán vmi messenger progid v. ilyesmi? vagy fenn vagy myvip.com-on? csak hogy legyen valami contact, és ne offoljuk le az egész fórumot:)
még a végén kiakadnak a srácok amikor visszajönnek:)