Keresés

Részletes keresés

Mike73 Creative Commons License 2001.03.05 0 0 1264
Valaki mondja már el, hogy a péntek esti részben a SAT-on mi volt!!! Nem igaz, hogy senki sem látta....
mrzool Creative Commons License 2001.03.05 0 0 1263
Tovabbra is spoilerveszely...

Mert humoros, megkapó, egy talán kicsit még megható is.

OK, ez ugye szemelyes velemeny, hozzaszolni nem tudok, ha neked tetszett, OK.

A hologramokat azért készítik, hogy feladatokat lássanak el (szórakoztatás, gyógyítás vagy bármi) és azt csinálják, amire programozzák őket.

Azert ne felejtsuk el, hogy az OSH nem egy egyszeru hologramm, mint amilyenekkel a holodeckben lehet talalkozni... Szerintem tekinthetjuk mesterseges intelligencianak, hiszen azzal a cellal lett letrehozva, hogy akar onalloan is donthessen, ha egy hajo orvosi szemelyzete kiesik. Es azt se felejtsuk el, hogy Dr. Zimmermann sajat magarol mintazta!

Nem rabszolgákról, hanem hologramokról van szó, akik tényleg csak egyszerű, komputer által generált figurák...

Azonban amint karbantartokka degradaltak az OSH-t, illet volna megkerdezni Lewist, hogy megse az o arcaval szaladgaljanak... Bar nem tudom, lehet, hogy bennem van a hiba, DE szerintem ez NEM Star Trek mar. Nem az, amit en megismertem. Ott ilyen nem tortenhetett volna.

Ráadásul maga a probléma, ami miatt a Maquis alakult, nem szűnt meg teljesen, nekik ezt nem olyan könnyű elfelejteni (amit Chakotay meg is jegyzett).

Hat nem is tudom, Kardasszia 'kisse' romokban hever, nem hinnem, hogy hatarkovetelesekkel lepnenek fel, inkabb orulhetnek, hogy a Foderacio felszabaditotta oket a Dominion uralom alol.

Előzmény: Rocinnte (1255)
Florance Creative Commons License 2001.03.05 0 0 1262
Ancsibaby meglepi...:))))
a héten mostmár talizzunk!!!hiányzooool!
Előzmény: Mike73 (1250)
flashman Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1261
10$ egy resz??? Nem semmi. Na, megyek korbe sasolok, hatha talalok valamit. Koszi az infokat!
Előzmény: Cifu (1260)
Cifu Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1260
De VHS-en szinte minden kijött, azthiszem a Voy 6th season-ig, csak az a bibi, hogy kb. 10$/kazi és egy kazin egy rész van...
Előzmény: flashman (1258)
Cifu Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1259
De, a TOS-t biztos, és szerintem a TNG-t is elkezték...
Néz körül a Paramount site-ján, vagy az Amazon.com-on...
Előzmény: flashman (1258)
flashman Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1258
Ettol feltem. :(
Esetleg dvd-n nem adtak ki a sorozatot?
Előzmény: Cifu (1257)
Cifu Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1257
flashman:
Én is vadászgatok jóideje ilyen hely után, de sajnos a normális helyek mind le lettek lőve, igy maradtak az I-drive, meg hasonló kinszenvedéses megoldások... Ez van... :(((
Előzmény: flashman (1256)
flashman Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1256
Elnezest elore is, de egy kicsit off leszek!
Ismer valaki, olyan helyet, ahonnan a Voyager epizodjait tudom letolteni nezheto minosegben?
Elore is koszi!
Rocinnte Creative Commons License 2001.03.03 0 0 1255
Spoilerveszely!!!

"Tobben irtak mar, hogy milyenhudejo a Life line... Nem szeretek spoilerezni, de ugyanmar mondjatok meg nekem, miert is olyan jo a Life line? "

Mert humoros, megkapó, egy talán kicsit még megható is.

"Szoval ez lenne az eddig megismert Foderacio? Ahol minden letformanak joga van a szabad elethez? Meg a mestersegeseknek is (lasd Data, es az errol szolo TNG epizod)!"

A hologramokat azért készítik, hogy feladatokat lássanak el (szórakoztatás, gyógyítás vagy bármi) és azt csinálják, amire programozzák őket. Miután az eredeti EMH nem tudta megfelelően ellátni a feladatát, átprogramozták. Nem rabszolgákról, hanem hologramokról van szó, akik tényleg csak egyszerű, komputer által generált figurák, nem olyanok mint a Holodoc, aki ugye már több éve folyamatosan bekapcsolt állapotban van, szerzett tapasztalatokat, megtanult bizonyos dolgokat, személyes kapcsolatai, emlékei vannak, etc...

"Aztan a meg ott van a Maquis problema mesterseges ujjaelesztese... A minimum amit megerdemelnek a Voyageren levo (es emiatt az utolso elo tagja a Maquis-nak) emberek, hogy amnesztiat kapnak..."

Ha Janewayen múlik, megkapják. A Flotta többi fejesének álláspontját nem ismerjük, de szerintem természetes, hogy a Maquis legénységet úgy emlegetik, mint Maquis legénységet (amin Janeway nagyon kiakadt). Ráadásul maga a probléma, ami miatt a Maquis alakult, nem szűnt meg teljesen, nekik ezt nem olyan könnyű elfelejteni (amit Chakotay meg is jegyzett).

Előzmény: mrzool (1254)
mrzool Creative Commons License 2001.03.03 0 0 1254
Spoilerveszely!!!

Tobben irtak mar, hogy milyenhudejo a Life line... Nem szeretek spoilerezni, de ugyanmar mondjatok meg nekem, miert is olyan jo a Life line? Belegondoltatok, hogy mirol szol? Hogy Lewis azert lett tiszta ideg az a dokitol, mert az OSH 1-re emlekeztette, amik nem vegeztek tul szepen: plazmatisztitok / karbantartok (ha jol emlexem).

Szoval ez lenne az eddig megismert Foderacio? Ahol minden letformanak joga van a szabad elethez? Meg a mestersegeseknek is (lasd Data, es az errol szolo TNG epizod)!

Aztan a meg ott van a Maquis problema mesterseges ujjaelesztese... A minimum amit megerdemelnek a Voyageren levo (es emiatt az utolso elo tagja a Maquis-nak) emberek, hogy amnesztiat kapnak...

Előzmény: Rocinnte (1252)
Valiant Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1253
Nekem szinte az egész évad szimpatikus. A kedvenceim:
Barge of the Dead
Tinker, Tenor, Doctor, Spy
Dragon's Teeth
One small step
Pathfinder
Vituoso
Memorial
Live Fast and Prosper
FURY
The haunting of Deck Twelve
és persze Unimatrix Zero
Előzmény: Rocinnte (1252)
Rocinnte Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1252
Ez igaz. Nekem a fő kedvencem hatodik évados (Life Line) de voltak ott még nagyon jó részek, sokkal több, mint átlagosan egy VOY évadban.
Előzmény: Valiant (1251)
Valiant Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1251
Pedig a 6. a VOY egyik legjobban sikerült évadja. még a szereplők szerint is, akik pedig szintén kezdték rosszul érezni magukat. Pl.: Robert Beltran. Nemrég még ki akart szállni és utálta az egészet, ma meg már örül, hogy maradt, mert szerinte is sikerült javítani a sorozaton.
Előzmény: mrzool (1242)
Mike73 Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1250
Valaki mondja el, mi volt a mai részben a SAT1-en, mert már megint sikeresen lemaradtam róla... Köszi...
Delomar Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1249
Bocs az előző hozzászólásomban rosszul írtam: a Voyage Home a 4. mozifilm
bozilla Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1248
Valahányszor megláttam Tuvokot a sapkájával, mindig Til'c (jól írtam?) ugrott be lelki szemeim előtt, egy olyan Csillagkapu epizódból, amikor a 60-as évek Amerikáját látogatta meg a CSK-1. Itt is, meg ott is valami jellegzetességet kellett eltakarni.
'lla
Delomar Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1247
Ha Bill Gátes véletlenül hozzájutott volna egy időgéphez, akkor nem csak XXIX sz. lenne veszélyben,hanem a mostani is.
Egyébként tényleg jó volt a Future's End, talán egy kicsit összehasonlítható a 6. mozifilmmel.(The Voyage Home). És ugyebár ez volt a legnépszerűbb Star Trek mozifilm a nam rajongók körében is.
Nagyoreg Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1246
Lehet,hogy Gates is talált egy időhajót és megpróbálta lemásolni az oprendszerét? :)
Előzmény: bozilla (1245)
bozilla Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1245
A holodoki most már szabadon mozoghat! Azért az szégyen a Voyagerre, hogy egy csaló, de zseniális 20. századinak sikerült megoldani a problémát. Mellesleg ennek a csalónak köszönhetjük komputertechnikánk mai fejlettségét... :-)
'lla
withe Creative Commons License 2001.03.01 0 0 1244
fos volt
Előzmény: Valiant (1240)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.03.01 0 0 1243
Ezért kell új sorozat...
Előzmény: mrzool (1242)
mrzool Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1242
Udv!

Alric: azt hiszem a The thaw-ra gondolsz. Jol megjegyeztem a cimet, mint a legrosszabb epizodet, nehogy lassam megegyszer... Izlesek es pofonok.

A Jovo vege az egyik kedvenc epizodom, tenyleg nagyon rulz!:)) Szerintem barmilyen anti-trekker szamara egy nezheto epizod.:))

Regebben vlki furcsallotta, hogy a Voy a napkitoresen repul at. Amennyi treket lattam, en mar semmin sem lepodom meg, ez fel sem tunt... Mint a valaszokbol mar kiderult, a TNG-ben valoban feltalaltak egy pajzsrendszert, mellyel bele lehet repulni egy napba, dehat vmit ki kell talalni a borg ellen:))

Lesz ez meg jobb is, mikor a Voy belerepul egy pulzarba, meg par het es a Viasaton is lathato.

Szemely szerint en nem orulok, hogy lesz 5. trek sorozat, foleg, hogy mar osszel el akarjak kezdeni... Lehet, hogy belefasultam, de nem tudom elvezni az uj Voy epizodokat. Nem arrol van szo, hogy meguntam a treket... Barmely DS9 epizodot meg tudnek nezni, a 4-5. evados Voy-ok is tetszenek, meg a TNG is elmegy. De az ujakat csak ugy birom nezni, hogy a vegig azt varom, mikor lesz mar vege. Semmi ujat nem tudnak mutatni, es ez mar nem az a trek, ami regen volt.:(

alric Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1241
Nekem eddig az a rész tetszett legjobban, amikor a lefagyasztott emberek életre keltik félelmeiket.

Nem tudja valaki, mi az angol címe?

Valiant Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1240
A mai (Future's End) tényleg nagyon jó rész volt!! Várom a folytatást! Különösen az tetszett, amikor a Tv-ben mutatták a Voy-t!

Amúgy már a 2. szezonban is voltak nagyon jó részek. Nekem pl. a kazonos epizódok tetszettek. A 3. évad is olyan, hogy vannak jobb részek és kevésbé jók, de nem titkoltan az a fajta vagyok, aki ha beleszeret valamibe (jelen esetben a Star Trek-be) akkor bármilyen rossz, szinte csak a jót látom benne. Így aztán kissé elfogult vagyok pozitív irányban. De így legalább teljes és tökéletesen kielégítő élményben van részem, amikor Trek-et nézek!

Valiant (akin úrrá lett az önvallomás) :-)

bozilla Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1239
Nekem eddig a number one az rész, amikor a holodoki egyedül találta magát a Voyageren, és rádöbbent, hogy ő hús-vér, míg az egész hajó holokép. Nagyon aranyos és mulatságos volt, ahogy ott bénázott.
'lla
Delomar Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1238
Remélem is, hogy jó lesz, ugyanis az elötte lévő két rész nem igazán volt jó. Tipikus epizód volt: két új faj = két új történet (Remember, Sacred Ground). Pedig ebben a harmadik szezonban láttam az eddigi legjobb részt a Flashback-et. De ezután a többi...
withe Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1237
nekem a Rememberben az tetszett hogy kivetelesen tenyleg volt erzelmi toltese egy resznek, jo parbeszedek voltak benne, jo volt a sztori is, bar semmi kulonos, es osszessegeben is szep kerek resz volt
Előzmény: bozilla (1234)
Chtka Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1236
Mindenkinek aki még nem látta! Ma lesz a Viasaton a Holnap vége (vagy valami ilyesmi a magyar címe, egyszóval a Future's End), ami egy nagyon jó Voyager kétrészes, aki teheti, nézze meg!
bozilla Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1235
Tegnap este is ki volt bontva...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!