Akkor jó. Megjegyzem szerintem az sem jó, ha valaki mindig hihihi meg hahaha, ott valami nem klappol. De ez nagyon szvsz.
(Upsz, vagyis olyan mint én?!:-)) Nem is olyan.
Igen, asszem Gerkom írta, hogy az Iváncsik Misi volt világválogatott. Mondjuk ő biztos eleve a génjeiben hordozza vagymi, oszt sikerült is továbbadni.:-) De én őrá nem emlékszem. Az hogy lehet? Annyival korábban játszott? Aszittem ők kb. egy korosztály.
Húha, ma nagyon komoly vagy. Bár igaz, annak is kell lenni....néhanapján.
Éles Józsi? Őt pl. én is nagyon szerettem. Ő volt a magyar kézisek büszkesége a szememben,mert volt világválogatott, ugye, ha jól emléxem? Remélem jól.
Közben eszembe jutott, hogy még kedvencem volt a Mattheus (aki szerintem amúgy nagyon szereti a kézilabdát:-), és ez nem vicc. A jelenlegi magyar és bolgár szövkap, hihi. :-)
Asszem ezzel a hsz. -al most örökre eloffolom a topikot, de nem bírom ki, hogy ne írjam be. :-)) Meg a Riszto? Stojcskov is teccett. :-)) De ő meg asszem Barcás (is?) volt. Így utólag viszanézve, fene az ízlésemet.:-))
Még egy kis nagyonoff: A MILAN mindigis! A legelső focicsapat, akinek fotelszurkeroltam még kislánykoromban. Többek közt, mert teccett a fánbászten.:-)))
Most kegyvesztett lettem, mi? :-) Esküszöm, csak egy fél pillantást vetettem a honlapra. És rögtön megállapítottam, hogy jópasiságban, okosságban, megmégvoltvalamiségben...ja, szerénységben a nyomába sem érnek a komáromiaknak.:-)))