Keresés

Részletes keresés

Zola_ Creative Commons License 2003.12.10 0 0 119
Sziasztok!

Nincs valakinek többlete maláji tornyoscsigából?
Most indítom be az akváriumomat, és a kvarchomok aljzatba kellene, hogy átmozgassa, tisztán tartsa.

Köszi

Zola

Nibiru Creative Commons License 2003.11.28 0 0 118
EZt szerintem "kopipészteld" át az akvárium rovatba.
Előzmény: dance10. (117)
dance10. Creative Commons License 2003.11.27 0 0 117
sziasztok

elnézést,hogy bepofátlankodom közétek,de szeretnék egy szép akváriumot.De mivel ez lesz az első komoly akváriumom igy tanácsot szeretnék kérni tőletek még nincs meg az akvárium,még azt sem döntöttük el milyen halak lesznek benne.amit tudunk min.300literes legyen. hossza 1.5méternél ne legyen hosszabb .

milyen időközönként kell takaritani?
milyen hal mutatna jól benne?hol lehet olcsón beszerezni,és (haltipustól függően)hány darab kell egy kb 300literes akváriumba?nem tudom még esetleg mi kell hozzá! tanácsaitokat nagyon szivesen venném!!

ha valaki tud olcsón akváriumot megköszönöm,ha küldene egy e-mailt . cimem:dance22@freemail.hu

köszönettel dance

Barnaalga Creative Commons License 2003.11.21 0 0 116
Nekem is voltak aranyhalaim, sajnos egy nagyobb betegség hullám elvitte őket!
Viszont többé nem lesznek, mert minden növényt felzabálnak és nem lehet igazán szép akaváriumot kialakítani velük - véleményem szerint!
(Én gurámi párti vagyok :-))
Előzmény: Empyrean (114)
Böbsi Creative Commons License 2003.11.21 0 0 115
Az aranyhalakat nem szabad össze ereszteni más hallal mert össze csipegetik, nekem 12 db aranyhalam van, szóval ha aranyhal akkor mást NE!
Előzmény: Empyrean (114)
Empyrean Creative Commons License 2003.11.20 0 0 114
Sziasztok!!

Új vagyok még ebben a topicban.
Azt szeretném megkérdezni, nincs-e valakinek valami jó ötlete.
A vőlegényemnek szeretnék halakat vásárolni. Van minden cucca hozzá, csak éppen halak nincsenek, és már régóta áhitatozik utánuk. Gondoltam, most meglepem vele.
Milyen halat érdemes venni, ami szép is. Annyit tudok csak, hogy volt neki több aranyhala is. Ezeket mivel lehet összezárni, hogy nehogy felfaják egymást?

Segítsetek kérlek, nagyon fontos lenne!

Előre is köszi!

Empyrean

Barnaalga Creative Commons License 2003.11.20 0 0 113
Hi!

Nincs valakinek "felesleges" gurámia, esetleg kinőtte az akváriumot!?
500 l -es lakóhellyel várnám ha esetleg költözni akar!

Ilusta Creative Commons License 2003.11.17 0 0 112
Jimmy!
A 400 literes milyen méret és van-e bútor alatta, egyéb felszerelés? (minden ami kell hozzá?) Ára?
Köszi
Előzmény: JIMMY6212 (110)
bazsa82_1 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 111
Sziasztok!!!

Gondolkodom, hogy veszek egy akváriumot halakkal.

Azonban van néhány kérdésem, mivel az "alvós" szobámban lenne:

- Mi van akkor ha kikapcsolom a levegőztetőt éjszakára?? (hülye ötlet mi???)

- létezik olyan levegőztető, ami halk??

- továbbá kell még forgató cucc is igaz???

az milyen hangos???

Egy komótra lenne téve esetleg abba betudom rakni a motort, úgy hogy ne legyen akkora zaja???

Tudom ezek kicsit hülye kérdések, légyszi válaszoljatok, mi a véleményetek??

Esetleg írjatok olyanokról, ami halk és van tapasztalatotok!!!

KÖSZI!!!

JIMMY6212 Creative Commons License 2003.11.16 0 0 110
Eladó 400 és 330 literes akvárium, az egyik hátterezve (gyári JBL háttér)fúrva,alatta 100 literes biológiai szűrő.2 db 260 literes és egy 175 literes akvárium szintén eladó.Ezenkívül rengeteg akvarisztikai cucc is eladó.
Autómata CO2 adagoló nagy palackal,JBL ozmo, fűtők,Hydor Prime 20 és 30 külső szűrők.

Telefon:06-70-562-8134,Imre

lippije_ Creative Commons License 2003.10.29 0 0 109
Üdv mindenkinek,

200 literes aksihoz keresek külsö szüröt, jó állapotban, ha van ilyened, kérlek irj a zsolt.lippai@interart.hu cimre vagy hivj a 20-5084466-os szamon, köszi elöre is!

INDIAN Creative Commons License 2003.10.27 0 0 108
Sziasztok!

Eladó 300 literes háterezett akvárium, szekrénnyel (+világítás, időzítő kapcsolok, konnektor aljzatok beépítve, stb...) 50.000 Ft (Most már csak üresen tekinthető meg)
100 literes háterezett akvárium 10.000 Ft
Eheim 2327 (professionel Wet/ Dry Canister filter with integrated heating) szűrő Ehfisubstrat szűrőanyaggal. 50.000 Ft
Eheim 2213 (Classic) gyári szivacs és kerámia gyűrűkkel. 12.000 Ft

A részletekről itt olvashattok: http://ural.hu/v2/cikkek.php?id=8

Túri Zoltán
30/397-4560

Schilacci Creative Commons License 2003.10.12 0 0 107
Sziasztok! Rengeteg guppim lesz úgy néz ki, mert nagyon szaporodnak szóval ha valakinek kell szívesen adok majd el Miskolc környékén.
benőbéka Creative Commons License 2003.10.09 0 0 106
Sziasztok :)
Nem igazi akvárium-téma, de azért ne haragudjatok nagyon, jó? :))Bár ők is akváriumban laknak.

Vörösfülű éxerteknősöket nevelgetek, én keltettem őket a saját teknősöm tojásaiból. 10 teknőskölyök "született", és 3 kicsinek keresek még gazdát.

A teknőcök 3 és 4 hónaposak, egészségesek, egy 200l-es akváriumban élnek, fagyasztott édesvízi halat, vörös szúnyoglárvát, Tetra tápot (fiatal teknősöknek valót) és vízinövényt esznek.
Kérem, ha tudsz olyan, az állat gondozását felelősséggel vállaló emberkét, aki éxerteknőst szeretne, esetleg Magadra ismersz :), keress meg az itteni emilcímemen.

Az árról: 1e Ft-ot kérek 1 kisteknőcért, melyből UV-lámpát szeretnék majd vásárolni a saját teknősömnek.
Oroszlányon lakom (Komárom megye), Pestre, Sopronba, esetleg Pécsre és ezeken a vonalakon meg tudom oldani a szállítást.

Referenciaként a teknősök topikban található Révfülöpöt ajánlom, az ő Tano-ja is tőlem származik :)

A vörösfülű éxerteknős importját több okból betiltották, így a kereskedelemben nem, vagy csak elvétve kapható. Van állatkereskedés, amely szívesen átvenné őket, de nem akarom így "értékesíteni" őket, mivel tudtommal elég nagy az elhullás a szakszerűtlen tartás miatt... Szeretném, ha minden "unokám" megbízható gazdához kerülne.

A kicsikhez "használati utasítást" adok, én is ebből tanultam meg a teknőstartást, és azt hiszem, sikeresen :)

momo) Creative Commons License 2003.09.27 0 0 105
Sziasztok!
Mézgurámi és ramirezi párt szeretnék, lehetőleg Bp közelében!
Vitéz1946 Creative Commons License 2003.09.27 0 0 104
Sziasztok!
Keresek ancikat,guppikat,plattikat,és ha tud valaki lorikáriát!

06,30,225-09-03.

raistlin Creative Commons License 2003.09.26 0 0 103
Sziasztok!

Lakás-felújítás miatt sürgősen eladó 1db 340 literes egyedi hátterezésű, és 2db 250 literes akvárium, afrikai sügérekkel, felszereléssel, méretre gyártott állvánnyal, baráti áron, Miskolcon.

Érdeklődni:
rgb@chello.hu

Fatboy Slim Creative Commons License 2003.09.19 0 0 102
Helo

küldök egy mélt ide erre a címedre.

Előzmény: maszai (96)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.18 0 0 101
Sziasztok!

Eladó terráriumom lenne, melynek főbb jellemzői a következők: kb. 240 literes (80*60*50) szépen hátterezett, szellőzőnyílásokkal felszerelt, elülső oldala virinszerűen két irányban nyitható. Én speciell gabonasiklót tartottam benne, de alkalmas kistestű kígyók, gyíkfélék (agáma, leguán, gekkó) esetleg békák tartására is. Budapesten szállítását meg tudom oldani. Vételár: 15.000,- Ft.

benőbéka Creative Commons License 2003.09.16 0 0 100
Vörösfülű éxerteknősöket nevelgetek, én keltettem őket a saját teknősöm tojásaiból. 10 teknőskölyök "született", és 5 kicsinek keresek még gazdát.
Oroszlányon lakom (Komárom megye), Pestre, Sopronba, esetleg Pécsre és Nyíregyházára és ezeken a vonalakon meg tudom oldani a szállítást.
A teknőcök 2 és 3 hónaposak, egészségesek, egy 200l-es akváriumban élnek, fagyasztott édesvízi halat, vörös szúnyoglárvát, Tetra tápot (fiatal teknősöknek valót) és vízinövényt esznek.
Kérem, ha tudtok olyan, az állat gondozását felelősséggel vállaló emberkét, aki éxerteknőst szeretne, irányítsátok hozzám, az itteni emilcímem működik. Topictagok érdeklődését is szívesen veszem! :)
Az árról: 1e Ft-ot kérek 1 kisteknőcért, melyből UV-lámpát szeretnék majd vásárolni a saját teknősömnek.

Referenciaként a teknősök topikban található Révfülöpöt ajánlom, az ő Tano-ja is tőlem származik :)

A vörösfülű éxerteknős importját több okból betiltották, így a kereskedelemben nem, vagy csak elvétve kapható. Van állatkereskedés, amely szívesen átvenné őket, de nem akarom így "értékesíteni" őket, mivel tudtommal elég nagy az elhullás a szakszerűtlen tartás miatt... Szeretném, ha minden "unokám" megbízható gazdához kerülne. A kicsikhez "használati utasítást" adok, én is ebből tanultam meg a teknőstartást, és azt hiszem, sikeresen :)

Nibiru Creative Commons License 2003.09.15 0 0 99
Mail ment. (már megint) :)
Előzmény: marklar (98)
marklar Creative Commons License 2003.09.15 0 0 98
Még mindig vannak... de már nagyobbacskák (2-4cm).

Zebra- és citromsügér ivadékok (jelenleg 1-2 centisek) ingyenesen elvihetők!

Érdeklődni főleg mailben érdemes.

Előzmény: marklar (68)
kutas007 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 97
Eladó egy 700L-es/130-60-90/ hátterezett akvárium, bútorozott állvánnyal, világítással. 85.000Ft Tel. 06 30 5601012 vagy mail
maszai Creative Commons License 2003.09.10 0 0 96
Hali!
A lazacokat nem ismerem, de ha neonhal mellett megvoltak, akkor talán guppik, és xifók mellett is elvannak. Ha ez igy van akkor néhány guppit cserébe fel tudok ajánlani. Egyébként miért ajándékozod el őket?
Előzmény: Fatboy Slim (95)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.09.10 0 0 95
Elárvult razbórám, ferdén úszó lazacom, fekete neonom és még egy ajándékba kapott, általam ismeretlen lazacfajta (piros az alsó uszonya) gazdát keres.
akár ingyen is elvihetők, de ha vkinek van fölös black mollyja, plattija, szifója, guppyja, neonja vagy bármilyen harcsája cserébe, elfogadom őket. akár egyet is a négyért.

köszönöm
üdv

Fatboy

Fatboy Slim Creative Commons License 2003.09.05 0 0 94
világos.
köszönöm
Előzmény: Nibiru (93)
Nibiru Creative Commons License 2003.09.05 0 0 93
Semmiképen sem. AZ ilyen hybrid eszközök nem nyerők. Azon túl, hogy drágák, egyszercsak úgy járhatsz, hogy lesz egy leégett motorú rossz szűrőd egy jó fűtőbetéttel, vagy fordítva.
A különböző feladatokat külön egységekkel érdemes megoldani, az ilyen intergrált eszközöket pedig kerülni kell. Ettől persze még lehet jó is, ez csak az én véleményem.
Előzmény: Fatboy Slim (92)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.09.05 0 0 92
Fűtős szűrőt ajánlasz te is?
Előzmény: Nibiru (91)
Nibiru Creative Commons License 2003.09.05 0 0 91
Fix fűtőt ne vegyél, az szopás! Akkor a szoba hőmérsékletének kell mindig állandónak lenni, és élősködők esetén nem tudsz hőmérsékletet emelni. Csak ha felnyomod a szobatermosztátot, ami nem kifejezettan gazdaságos...
Előzmény: Fatboy Slim (85)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.09.05 0 0 90
megköszönöm. ha publikus, akkor nyomd ide, ha nem, akkor az itteni mélcímemre is jöhet.
nagyon köszi
Előzmény: JamMasterJ (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!