Gyerekek, vak vagyok.
Nincs is Akai-ba a Psychedelic Trance & Goa csak Audioba.
Azért még így is érdekel, de már csak 1 az 1be cserélek,mert azért az audio nem annyira jó mint az Akai.
Köszi SamplerCD, egy fórumos jóbarát már eleftépézte nekem, épp most próbálgatom... EMUból egyelőre csak GIGA-t hajlandó, de ez se kevés, kérdés, hogy korrektek-e a gig file-ok. Ennek fogok a hétvégén utána járni.
Köszi, még egyszer!
Haasz Andras:
A Chicken Systems Translator progija minden konvertál.
En meg csak Akaival probaltam de jol szuperalt.
Probald ki.
http://www.soundcentral.com/chickensys/translator/
Nem tud valaki véletlenül olyan programról, amivel "láthatóvá" lehetne tenni EMU formátumú sampler CD-ket? (esetleg hallhatóvá...?)Kaptam néhányat, de sajnos 1elore nem tudok mit kezdeni velük... :(
nekem van 1-2 AKAI CDm, amiből bizonyos software-ek segítségével könnyen WAV-okhoz lehet jutni. Ezenkívül van egy ETHNIC WAVS című kiadványom, ami szintén érdekelhet Téged.
SZerintem keress meg mailben :
amadeusz@hotmail.com
A fikázásból kimaradnék, inkább egy kis segítséget kérnék.
Keresek bármilyen török, arab, indiai, nepáli, kínai, japán, stb. énekmintákat. Jó lenne ha minél hosszabb minták lennének, .wav formátumban.
Aki tud legyen szíves segítsen, cserealapom van valamennyi, vagy fizetnék érte.
Előre is köszönöm.
Haasz Andras!
1.Nem vagyok hangos,most is halkan gépelek.
2.Sorry,de seholsem olvastam,hogy itt nem lehet eladni cdket és azt sem,hogy ezt a topikot nem "Árajánlatot kérek!" tipusú beirások végett hozták létre.
3.Az elöbb már megírtam,hogy azért kérek pénz,mert ÉN IS DOLGOZTAM VELE elég sok időt,csak próbálj konvertálgatni wavokat egy AKAI cd-ből, ráadásul azon a 20 cd-n legalább 40 db AKAi cd mintája fekszik rajta.Szeritetek 500 FT drága egy ilyen cd-ért, mert én olcsóbban nem adom.De ha ennyire erkölcstelen vagyok akkor visszaszívom.
4.Nem sértődtem meg, nem szokásom olyan emberek reakcióira megsértődni akiket nemis ismerek.
És mindenkitől bocsánatot kérek akiknek beletiportam érzékeny lelkébe.
Én csak egy kérdést tettem fel,de nem kaptam semmit csak kritikát.
FilmScore!
1. Nem biztos, hogy annak van igaza, aki a leghangosabb.
2. Ezt a topicot nem a "Árajánlatot kérek!" tipusu beirások végett hozták létre, hanem csere-berére... mert csóró zenélő emberkék vagyunk, akiknek a magyar fizetéséből nem nagyon van 10-20e Ft-ja Sampler CD-kre, hát segítünk egymáson, ha bírunk.
3. Ugyanakkor erkölcstelennek tartom, amikor valaki a nyersanyag árán felül pénzt kér azért, amiért mások rengeteget dolgoztak (ilymódon helyette). Volt szerencsém (?) fejlesztőként Sampler CDn dolgozni, fél évem ráment, tudom mekkora meló.
4. Ne sértődj meg a rekciókon, nem az embert bíráljuk, csak amit leír.
Részemről a téma lezárva.
Hi!
Elég sokáig nem jutottam net közelbe, de most itt vagyok, és kérdezném, hogy kitöl lehetne vásárolni, ill. cserélni sampling cd-ket. Sajna a cserealapom még elég silány, de iparkodok, és gyüjtögetek. Kérlek segitsetek Vuknak a kis rókának...:)
Minden hozzá(m) szólást előre is köszönök.
Aha, vagy mindenki, aki eddig ingyen kapott cd-t az értement, miután lelevelezte, udvariasan, kedvesen, sőt, volt aki nem követelőzött, és nem is volt gúnyos se'...
"ellenem felszólalók"--don't take it too personally, csak a stílusod meg amit irtál az a gázos, a személyiségedet nem ismerjük.
Nem kötelező megvenni.
Én csak a cd-k áráért kérnék pénzt , meg azért a rengeteg óráért amit a Gigasampler Akai cd(már nem tudom mi volt a progi neve) átalakító előtt gubbasztottam.
Szerintem van sok emberek aki önli tudna egy Sample cd-ért teli wav fájlal, mert éppen a fasttrackert használja és az nem tud Akai-t kezelni.
+
Szerintem ti sem adjátok ingyen a cd-ket vagy ti sem ingyen kaptátok és van egy fogadásom,hogy a nagyrésze égetett cd.
Vagy ha ingyen adjátok akkor légszives szóljatok nekem és adjatok már nekem 20 db akai cd-t (ami nincs meg nekem) és akkor bizony istenemre mondom a szemed elött fogom meggyalázni a "wav"-os lemezeimet.
Nos?
Használt CD-k? Dehát azokra már nem lehet semmit felírni, teljesen használhatatlanok!!!
Hogy akarod eladni? Arra már gondolni se merek, hogy warezből akarsz pénzt csinálni!?!!
Keresem az alábbi AKAI sampling cd-ket, cserealap van, de fizetek is értük (az anyagáron felül, ha kell):
New York City Drumworks Disk 1-2 (Sampleheads)
Double Platinum Drums Disk 1-4 (Ilio)
Peter Erskine Livin' Drums (Sampleheads)
Will Lee Bass Library (Sampleheads)
XX-L Extreme 3 1200 Hip-hop (Best Service)
Super Brass Section (Best Service)