Szerdára volt időpont a Puchele-nél (jövő héten). Igaz telefonban, csak talán-ra futotta, de azért nagyon remélem a tech2-höz legalább értenek, még ha régen is csináltak ilyesmit (kijelző programozás)...
Tudtam, hogy Angliából kapom a kijelzőt, de feltételeztem, hogy típuson belül nem gyártanak külön kijelzőt a szigetlakóknak a németek :)
na igen.... ha már egyszer segitséget kérsz innen, és a problémád megoldodik, a minimum lenne, hogy legalább leirod, hogy hogyan oldodott meg, mi volt a probléma. Pláne ha még valaki meg is kérdezi....
Még egy kérdés, az mért van hogy dízel indításnál nem világít az izzító visszajelző. Az tipushiba vagy vmi érintkezés lehet, am semmi gáz, csak nem világít
Vajon Neked is egy 96-os évjáratú B vecktrába egy nem tudni mikori évjáratú Vauxhall-ból beszerelt MID kijelzőt programoztak át?? Mert ma úgy jártam, hogy nem tudtam elmenni a Puchele-ig, így maradtak az amatőrök (Kell nekem türelmetlenkedni...?). Beült az anyósülésre a tech2-jével, csóválta a fejét, magyarázta mit miért nem lehet, aztán addig nyomogatta, hogy egyszer csak "jéé reszetáltam a kijelzőt", mondta. Innentől Km-re és L-re váltott. Na de azt, hogy a rádió is látható legyen a kijelzőn... hát az nem lehetséges, de ha vennék egy másik rádiót (egy újabbat) 20-30 ezerért akkor rendben lenne. 3000 ért a rádióinfón kívül kifopgástalan a kijelző. Délután azért felhívtam a Puchele-t, elmondtam eléggé konkrétan a problémámat, bizony TALÁN volt a válasz!!??
Talán a Vauxhall-ban spéci rádió van, és/vagy másként kommunikál a kijelzővel?
Janóék nekem a középső dobot cserélték, ami nem egy kis darab. Jó hosszú darab. 12000 anyag+munkadíjért egyáltalán nem volt drága szerintem. Akkor kérdeztem a leömlőt is, de sokalltam az árát.
A leömlő árát azt már nem tudom megmondani, hogy mennyi volt mert ott leömlő+katalizátor+hátsó dob csere volt, mert kompletten a csere gyári alkatrészekből horror ár lett volna,(nekem a Janó dobot opel alkatrészesek ajánlották)mert a gyári leömlő olyan 60.000,- és 1 éven belül ugyan úgy szétreped.
Így csináltatam inkáb a Janónál és nincs gondom vele.
3000-ért a kijelző átprogramozását csinálták neki. Janóék jó kipufogókat csinálnak és általában egész jó áron, de amikor én kérdeztem a leömlőt, akkor 40000-et mondtak rá. Mondjuk én azta sem cseréltem le, de én inkább az Itt lévővel szemezgettem.
na ne szivassss....3000 ft-ért csinált egy új leömlőt? vagy a regit heggesztettte meg? vagy akkor most mi ? kissé hihetetlennek tűnik nekem. Leírnád az egészet egy összetett mondatban, nehogy félreértsük egymást?
vag com-al lehet opelt hackelni ? miket lehet megcsinálni rajta ? mert 409 esem vana skodámhoz de ha lehet vele az opelen is okoskodni az kircsi lenne.
Ha egy kicsit tovább mész az M0-on,Soroksári lehajtó, akkor ugyan ennyiért a Puchele OPEL szerviz is megcsinálja.Ők biztos tudják, hogy hogy kell, anno nekem is Ők programozták át.
Fellelkesedve írásodon felhívtam ezt - http://www.opelbonto.hu/ - a szervizet, mivel kb. 10 percre van a munkahelyemtől (jobb esetben, ha az M0-ás nem dugul be), és 3000-ért vállalják a weblap szerint. Elmondtam mit szeretnék, erre visszakérdezett, hogy lehet egyáltalán programozni a kijelzőt? Hivatkoztam Rád (mármint amit írtál itt a fórumban, hogy tech2-vel is lehet), mondta akkor menjek. Azért picit elgondolkodtam a szakértelmükön, meg hogy menjek-e, de hát annyit csak értenek ahhoz a műszerhez...
Igen,vszínüleg korlátozták, napközben működik csak, általában este 6-ig. De többször kell próbálkozni. De én nem küszködnék másik leömlővel, úgy is szétreped pár hónap múlva megint. Én csináltattam egy leömlőt a Janó dobnál.
Üdvözlöma topiklakókat és alázattal kérném a segítségüket. A delikvens egy Vectra B 1.8 x18xe1 motorkódú póny. Cserélni kell a leömlőt és jó lenne tudni, hogy amit találtunk bontósat az illik-e rá. Van valakinek alkatrészkatalógusa? R 90 400 248 van ráírva az bontós leömlőjére.