Én tudtam, tudtam. Amikor először megláttam a liberty téli edzőtáborában én már akkor tudtam, hogy ez kis dzsingisz nagy dolgokra hivatott. Szerintem tuti, hogy egyenesági ük-ük-ük-ük unokája a nagy kánnak. :-)
Ez is igaz.Jövőre(ha nem lesz gond az Astanával), akkor már ott a 3 gt meg a többi verseny, amin most nem lehettek ott.De nekem úgy tűnik, hogy Livájnak is és Klödinek is a Tour fekszik a legjobban(illetve Levi azért volt 3. Vueltán), bár Klödinek és Livájnak ez volt az első Girója.Szóval esetleg lehetséges lenne, hogy a Touron ne Contador legyen az egyes? Nekem ez egy nagy kérdés...
Nem tudom meddig marad így a hármas, de én nagyon sajnálnám, ha valamelyik elmenne. Persze Klödi és Levi is megérdemli, hogy első számú ember legyen és ne csak segítő, de az idei év kényszerhelyzet, kevés versenyen indulhattak. Mindhárman ott voltak a Giron, szerintem, ha Klödi vagy Levi lett volna a legerősebb és nem Contador, akkor a másik kettő nekik is ugyanúgy beállt volna segíteni. Vagy rosszul látom? Jövőre, ha rendeződik a dolog, sokkal több lehetőségük lesz, akár juthat mindkettőnek egy GT. Persze nem biztos, hogy vígasztalja őket, ha Contadoré a Tour...
Szerintem ismerik már őket, az egész szezon az Astana meghívása-nem meghívása körül forgott. :) Én örülök, ha Levi ott van a Vueltán, csak annak nem, ha nem akar ott lenni, pontosabban, ha nem ott akar lenni.Mert abból semmi jó nem sül ki.
Igen csak hát a spanyol "trón örökös", és az amerikai bajnok akkora reklámot hozna a csapatnak, hogy azt nem hagyhatják ki ! Manapság minden erről szól ! Ha belegondolsz eddig ki nyert TT bajnokit, és nagyjából sejteni (várni) lehet, mennyi mezőnybajnokija lesz a csapatnak ! Szóval nem mindegy, hogy mennyire tűnsz ki a mezőnyből !
Nem gondolnám, hogy Johan ráerőszakolta volna Livájra a Vueltát.Valahogy az nem Johan, azért becsüli Livájt annyira, hogy, ha Ő a ToM-ra akar menni nyerni, akkor engedje. Legalábbis ezt remélem.
Gusev bajnoki címe remek hír, Levi felől viszont nem tudom, mit gondoljak.
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy nem akart indulni, csak kirendelték Alberto mellé első hadnagynak. Amiből már egy kicsit túl sok jutott ki neki. Megérdemelné, hogy kapitány legyen a Missouri körön, és egyébként se azért szerződött Johanhoz hogy állandóan másodhegedűs legyen. Félek, hogy év végén tovább fog állni...
Kirchen mint időfutam bajnok !? A mezőnyverseny azért gyaníthatóan izgalmasabb lesz; Schleckék, Joachim, és persze a "kicsi" luxemburgiak ! Velük kellene - inkább- közös OB-t szervezni ( értve a cseh-szlovák-magyar OB-re)!Perzse kis hazánkban lennének a futamok ! :)
Hát Levi nem gyenge, ezt láthattuk a DL-en, pedig ott a lábában volt egy Giro. Felkészül jól a Vueltára, akkor simán kinézhet egy Contador, Levi első második hely. Azt, hogy milyen sorrendben azt nem tudnám megmondani. És ezt mégjobban erősíti a tavalyi Tour végeredmény.
Elenben az érdekes, hogy nem indul a Missiuri körversenyen, mivel az egyidőben van a Vueltával, mintahogy a Német körverseny is, amelyen szerintem Klöden fog indulni.