Gyerekek, én visszaadom a bagoly diplomámat. Ti soha nem alusztok?
Azt kérte, hogy maradjon meg a mostani helyezése, egy szezon kihagyása után, ami 32. vagy 34., nem tudom pontosan. Nem tudom, hogy volt-e rá példa. És azt sem tudom, hogy döntött-e már a Szövetség.
Egyetlen fekete van az asztalon én vagyok az asztalnál és több mint 7 pont az előnyöm.
Mindig egyetlen fekete van az asztalon! :-) Majd jön Zombie aztán jól elmondja :)
Egyébként Allison Fishert tényleg jó lenne újra látni. A 90-es években még vegyespárosban is lehetett látni Steve Davissel. Ami pedig a férfi-nõi snooker-különbséget illeti, szerintem sincs akadálya, hogy a hölgyek megmérettessék magukat a "nagyok" között, tehát nem adminisztratív oka van annak, hogy a tévés közvetítéseken nem gyakran láthatunk hölgyeket. Rémlik valami olyasmi, hogy egyszer valaki, talán éppen Allison Fisher, bekerült a top 100-ba és az nagy szenzáció volt. Nagyon halvány rémlés régrõl, lehet, hogy tévedek.
Nöi játékosokról nem sokat tudok,azt hiszem elvileg lehetnének a main tour-on, ha kvalifikálnák magukat. Viszont vannak snooker meccsek, amiket a férjem is élvez, ilyenkor általában Michaela Tabb a bíró, mély dekoltázzsal.
Mi a helyzet a tegnapi "furfangos kérdéssel", vagyis Hunter helyezésének befagyasztásával? Tud valaki valami közelebbit? Úgy tudom Ali Carter is hagyott már ki szezont betegség miatt, ezért nincs feljebb a ranglistán.
A helyes válasz szerintem az, hogy ha 1 fekete van az asztalon és az egyik játékos több mint 7 ponttal vezet, akkor vége a játéknak, nem kell folytatni. Ha mégis lök és elszúrja, sztem akkor is ő nyert... De érdekes a kérdés
Szerintem nem nyerhet az utolsó fekete lerakásávalk mert arra a szabály szerint - az én értelmezésemben - a hibát követően nem kerül sor:
When only the Black is left, the first score or foul ends the frame excepting only if the following conditions both apply: (i) the scores are then equal, and (ii) aggregate scores are not relevant.
Azaz:
Amikor már csak a Fekete van az asztalon, az arra először elért pont, vagy elkövetett hiba a frame végét jelenti, kivéve, ha mindkét alábbi feltétel igaz:
Szerintem az A a helyes válasz. Annyival megtoldanám, hogy ha az ellenfél a kapott 7 ponttal közelebb kerül hozzád, mint 7 pont, akkor értelemszerűen a fekete letételével még ő nyerhet. Ilyen szabályról nem hallottam, hogy el kell találni az uccsó feketét.
Játéktudásban hogy állnak a hölyek a férfi versenyzőkhöz képest? Itt nem atlétikáról van szó, elképzelhetőnek tartom, hogy nincs jelentős különbség a két élmezőny között. Vagy tévedek? Tiltja valami, hogy hölgyek benevezzenek a nagy tornákra?
Egyetlen fekete van az asztalon én vagyok az asztalnál és több mint 7 pont az előnyöm. A lökéssel nem találom el a feketét (mert nagyon béna vagyok és nagyképű módon be akarok nyesni egy 3 méteres nagyon vékony golyót).
A szabály azt mondja, hogy az utolsó fekete elrakásával, vagy az arra elkövetett bármilyen hibával (pontegyenlőséget kivéve) vége a frame-nek. De mi a végeredmény?
A): Az ellenfelem pontszámához hozzáadódik a hibámért a 7 pont, de mert ennél nagyobb volt az előnyöm én nyerek.
B): Az utolsó feketén ejtett hiba pontszámtól függetlenül azt jelenti, hogy elvesztettem a frame-et.
Szerintem az A), mert egyrészt sehol nem olvastam "hirtelen halálról", másrészt pontegyenlőség akkor alakulhat ki, ha esetünkben) én 7 ponttal vezetek és a hibám után kapott pontokkal egyenlít ki az ellenfelem. Ilyenkor jön a "respotted black".
Na tessek, akkor van remeny:) Bar szerintem arra nem sok, hogy noi snookert kozvetitsenek a Eurosporton... de nem baj, mar en is megszoktam a fiukat!:)
A soxoros snooker (azóta pool) világbajnok Allison Fisher anno szemrevaló teremtés volt, screensport 92 táján közvetítette a női döntőt, aztán volt szerencsém látni Bp-i szereplését a Billiard Artban. Kár, hogy azóta átment ááámerikába, ill. tulképp jóltette mert a női poolban még mindig sokkal több az élet mint a snookerben.
hát a külsejükben:) szerintem lehet jópár murphy és lee női kiadásban, na persze esélyes egy 'női Hunter' is, de sokkal kevésbé. én mindenesetre inkább maradok a pasiknál. szerintem ez gentlemen's sport:)
De, hogy Hendryn nem látszik az amit belül érez??? Amikor vesztésre áll, akkor rettenetesen szánandó képet tud vágni és elképesztően látszik mennyire rosszul van. :)