Hát, Tiborc, elvakultságod és rosszindulatod még erről a békés monitorrol is süt...
A 2. ponthoz nem értek, azt se tudom, miről van szó, de az 1. pontban amit írtál, az főleg arról árulkodik, hogy te nem érted, miről van szó...
El tudod olvasni az önkormányzati ülések jegyzőkönyveit a neten? Meg tudsz nézni adatokat egy-egy hejrajzi számról? Tudsz kérdéseket feltenni a hivatali ügyintézőknek? Tudsz elektronikus aláírással ellátott digitális dokumentumot küldeni a hivatalnak?
Folytassam?
Nagyon is szimpatikus, amit peyerk-tól beidéztél :-)
A szorosabb kapcsolatról pedig annyit, hogy rossz az, aki rosszra gondol. Ez nálam azt jelenti, hogy nem magas lóról beszélnek velem, hanem úgy, ahogy például egy faluban vagy kisvárosban: türelemmel, megértéssel...
Mást kell olvasni, felüdülés lesz:
Mellékelem egy részét - kommentárral.
Bihary honlapja.
Megnéztem, elrettentően kontár munka – szellemileg, a technikához nem értek.
1. elrettentően naiv:
„Polgármesterként arra törekszem majd, hogy az állampolgárok és az önkormányzatok közötti kapcsolat szorosabb legyen, az ügyintézés egyszerűbbé váljon. Ennek egyik fontos eszköze az Internet.”
Nemhogy nem dolgozott szegénykém életében, ezek szerint ügyet sem intézett! Ügyintézés eszköze az Internet? „Hát a pecsét hun van rúla?”
Jó lenne, lesz is idővel valami, de ez nem a kerületi polgármester feladata, nem Ő fogja kitalálni. Pénz is kell hozzá, rengeteg.
Azt hiszem a jelenlegi hivatali hálózat megszervezésében egykori rendőrkapitányuk, Vámos Úr végzett jó munkát, de Ő értett is hozzá, Bihary Gábor pedig nem.
Politikai idiotizmusra vall az egykori agit – prop szöveg a honlapon:” az állampolgárok és az önkormányzatok közötti kapcsolat szorosabb legyen”. Mit ért ezen a szerencsétlen mondaton.
Azt mondták 1990 – ben, hogy az állam, az önkormányzat vonuljon ki, és ne avatkozzon az állampolgárok életébe. Addig helyes is, ameddig a gyámkodó, gondoskodó, paternalista szemléletet kell egyenjogú felek kapcsolatává tenni.
Ez a „szorosabb” jelző árulkodó, kissé rákosista íze van.
Semmi köze a szociáldemokráciához, inkább szociálfasiszta, vagy szociálbolsevista.
Előre a lenini úton!
2. „Hatvanmillió forintos kárt okozott a helyhatóság:”
Kissé gügye dolog gagyi híresztelésekhez ragaszkodni, mert a helyhatóság szó értelmét nem érti a tömeg, csak a hatvanmilliót hangoztatja. Ennyi erővel a 71 milliót is hangoztathatjuk, és a helyhatóságon a tömeg az MSZP képviselőt érti.
Rossz politika ez a pártjának, de Bihary kezdte.
Nem fog kikerülni a kabátlopásból, mert az istenadta nép évek múlva csak arra emlékszik, hogy az MSZP – mármint a III. kerületi MSZP – lopott, sikkasztott.
Először 71 milliót, aztán hatvanmilliót tocsikolt.
Borítékolom, hogy erre fognak emlékezni, és ezért csak Bihary Gábor makacssága lesz a felelős.
Büszke lehet rá az Árpád – gimnázium.
Hablatygenerátor.
Erről ennyit.
Tiborc
Sokáig voltam óbudai, és egyike a rossz emlékeimnek a tarlósitisz, az a gyulladásos betegség, amit egy kellemetlen személy médiatúltengése okoz.
Nekem mindigis tökmindegy volt, hogy ki a polgármesterem (a mostaninak sokszor a neve sem jut eszembe) de Tarlós a pártkötődéseitől függetlenül mindig egy ritka ellenszenves, álszent és képmutató alaknak tartottam.
Beleolvastam a hivatkozott riportba, a véleményem nem változott róla.
Bocsánat, hosszú lenne.
Kiindulásként az 1991. évi XX. törvényt ajánlom, meg az ennek alapján készített Önkormányzati hatásköri jegyzéket.
Nekem lemezen van a törvény, a www. complex.hu alatt talán megtalálható.
A törvény tiltja a teljes cd bemásolását, rengeteg helyet foglalna el.
Tiborc
hmm.
a polgarmester c. nagy sikeru kiadvany (apropo, azt ki adta ki, nincs semmifele impresszario feltuntetve) is eleg sokat foglalkozott a mszp frakciojaval. ilyen szempontbol nem vethetnek tul sokat egymas szemere.
Lehet, hogy nálatok az a divat a mozgalomban, hogy hülyének tettetitek magatokat, de engem hagyjál ki ebből.
A másik lehetőség, hogy nem tetteted. Ugyanaz.
"...Úgy tudom öt Máltai játszóteret adtak át eddig..."
Ezt, mint nagy népszerűségnövelő eseménysort TI kézbevette és mást nem engedett beleszólni. Legalábbis az, hogy a megnyitók környékén mindig ott sertepertélt, engem erre a következtetésre juttatott.
Akkor talán egyet is értünk abban, hogy mindenki mondja el szépen, milyenre tervezi a jövőt, és majd ez alapján választanak a polgárok/lakosok. Nem kell fedetlen akna, meg Békásmegyertöbbetérdemel. Jól gondolom?
te felvetetted (jogosan) a testulet munkajat es felelosseget. en szembe allitottam a polgarmester c kiadvanyban olvastakat. az ugyanis nem megy, hogy minden pozitivum a polgarmester dicsossegere szolgal, mig a negativumok csupan a kepviselok sara. es persze forditva.
Az bizony. Öngól.
Nem véletlen, hogy a III, kerületi fideszes szórólapokon nincs anyázás, csak az, hogy mit terveznek a jövőben.
Anyázni ott "kell", ahol minden a másik kézben van. De hát az ész sose volt erőssége a kommancs törzsnek :-)))
Nagyon tetszik, ahogy a vörösök itt (is) nekiálltak a negatív kampánynak. Hmm... minden nagyon rossz...hmm.
Aztán tessék mondani, milyen többség van a III. kerületi önkormányzatban? Hogy MSZDSZP? És nincs csatorna? Földutak? Büdös? Lezáratlan aknák?? Hogy lehetnek egy békásmegyeri lakótelepen életveszélyes, lezáratlan aknák, mikor kommancs többségű a testület?
ÖNGÓL.
Nem avatom.
Az ellenfél mocskos támadása ellen emelek szót.
Az ismertetett eset érdekes, de nem tudom, mi a szerepe benne a polgármesternek.
Buta állampolgár vagyok, csak annyit tudok, hogy a hivatal államigazgatási része ad engedélyt, ez pedig a BM- hez tartozik, beleszólása nincs- utasítási joga - a polgármesternek.
Tiborc
azert nem kellene talan szentte avatni TIt. ha a hegyvideki utakat vegignezed (keruleti tulajdon), akkor a hianyossagok orditoak. a testverhegyi uton az also szakaszon a gerinccsatorna megepitese elott engedelyeztek egy rovid csatorna megepiteset, hogy a jofekvesu 'mariavaleria' telep ujgazdagjainak nehogy ki kelljen hivniuk a kiselefantot. a szenny egy betemetett, de regi terkepeken meg jelolt patakba megy, ahonnan tisztitatlanul megy valahova. gondolom a mocsaros irnyaba. a megbizott epito telen csatornazott (ahogy az most a gerinccsatornanra bekotendo szarnyak eseteben is tortenni fog), nem tomoritette elegge a csatorna feletti homokot, de legalabb a beton is szetfagyott, ugyhogy a testverhegyi utat cross palyanak benevezhetnek. azt, hogy mennyit kell majd fizetni a csatorna bekotesert mar lehet tudni, de hogy hogyan csinaljak meg utana az utat, meg nem kerult szoba. a hegyen egyebkent a nem burkolt utak aranya jelentos, ebben az elen van a fovaroson belul.
a gerinccsatorna megepitese egyebkent reszben azert nem tortent meg, mert a fovaros nem kapott ra tamogatast eveken keresztul.
amennyire tudom, egyebkent az elso maltai jatszoter eleg nehezen szuletett meg.
en egyebkent nem bannam, ha a programok itt is megjelennenek, es ugy veseznenk ki, nemcsak a szorolapokon megjeleo infokrol vitatkoznank.
Ismét kérlek téged arra, hogy ne irogasd újra a mások által megírt szövegeket. Az eredetiben ugyanis két mondat az, amit te kettősponttal összekapcsoltál. Erről kérdeztelek: szándékosan hamisítottad meg az idézetet, vagy csak az indulataid akadályoznak meg a pontos másolásban? :)))
„Tarthatatlan a közlekedés helyzete. Felújítjuk az utakat, befejezzük a földutak aszfaltozását. „
Ejha, ki kezdte el? Tarlós István beszámolójában részletesen ismertette a tényeket, csak az önök ismeretében nincs benne? Talán nem is vettek részt a döntésekben, csak a tiszteletdíjat vették fel?
Sajnos, ugyanolyan szellemi böllérlegények önök is, mint udvari szerzőjük, dr. Agárdy Péter.
Tiborc
Tiszta kerületet akarunk. Megújítjuk az óbudai-békásmegyeri játszótereket, zöldterületeket és parkokat, hogy végre mindannyian méltó és biztonságos környezetben élhessünk.”
A tiszta kerületet egy ilyen szemét hazugságokat tartalmazó kiadvánnyal?
Bihary Gábor polgármester jelölt !
Úgy tudom öt Máltai játszóteret adtak át eddig, ld. Óbuda újság. Az egyik megnyitóján részt vett Demszky Gábor is.
Mit tettek ezért Önök?
Meghazudtolják Demszky Gábor ott elmondott szavait is?*
Csúnya dolog ez Bihary Polgármester - jelölttől!
Főnökeik, Kovács, Medgyessy, és Kuncze Gábor valami lövészárok betemetéséről beszéltek két hónapja, és önök itt robbantgatnak, aknásítanak?
Pártutasítás ellenes a cselekedetük, fel kellene ébredniük.
Egy frakcióvezető nem tud a lapjában leírtakról?
Elhatárolódásról nem beszélve?
Tiborc
*
Még Göncz Árpád is megjelent valamelyiken. Tessék nyugodtan sározni őt is.