Teljesen igazad van! Először is csak azt kéne elérni hogy aki úgy gondolja hogy el szeretne jönni az először is reagáljon a tali szervezésére! Nem utolsó sorban pedig egy két gondolattal véleménnyel szólna hozzá! Természetesen az lenne a leg jobb ha "mindenki" ott tudna lenni de ezt tudjuk hogy nagyon nehéz összehozni. Sokat gondolkoztam hogy hogyan lehetne úgy megszervezni,hogy a legtöbben ott tudjunk lenni, bár nem nagy sikerrel! Az viszont egészen biztos hogy amíg csak ketten beszélünk erről, addig nagyobb létszámra nem is lehet számítani!
Ha ráklikkeltél az opel gombra, akkor feljön egy másik oldal, van fent egy sötétkék csík. A csíkra az van írva balról, EPC, Chevrolet GM na ezt kell lenyitnod és akkor lesz választható Opel/Vauxhal. Ha kiválasztottad akkor megjelennek az opel eddigi típusai.
Már próbálkoztam többször (8171hsz. helyszín, 8431hsz. időpont), de nem tapasztaltam különösebb "kreatív aktivitást". Páran jelezték, hogy érdekelné (köztük Te is), meg SzJoco egy térképpel is segített, de "elült" a dolog valahogy...
Egy mozdulattal összehozhatnánk az időpontot a helyszínnel, mivel semmilyen más konkrét javaslat nem volt, de talán már túl hamar itt van a péntek, és kevesen tudnának eljönni (persze lehet, ha 2-nél többen vagyunk az már nem kevés...). Én azt szeretném - meg gondolom Te is, és mindenki aki talit szervezne - hogy ott legyen (ott tudjon lenni), aki el szeretne jönni, de ehhez szükséges volna időben kitalálni mindent.
Most már én is egyre kíváncsibb vagyok. Kihozott nekem 7.3-as átlagfogyasztást, és a pillanatnyi fogy. is 20-30%-kal kevesebb ezen a kijelzőn, mint a régin. Remélem kalibrálni is lehet, mert nagyon ráférne. Megvásárlás óta írom a tankolást meg egyebeket, 11915Km 1048L benzinnel, ez ugye 8,796 L/100Km-es fogyasztás. 2000-es moci, automata váltóval nem is olyan rossz, és 100% valós. Az előző kijelző 9,2-t hozott olyan 8000Km átlagában. A 0,4 eltérés belefér, de a mostani siralmas. A megtett út értékek teljesen azonosak a km-óra és a kijelző viszonylatában (persze ez érthető, minden bizonnyal ugyanattól a jeladótól veszik az infót), de a gps-szel is nagyvonalakban megegyezik, tehát korrekt. Az elfogyasztott benzinben nagyot téved a mostani kijelző, amiből arra gondolok, hogy vagy többféle benzinátfolyás jeladó létezik a Vectrákhoz - ami nem valószínű -, vagy meg kellene tanítani a hülye csippet, de arról nem ír a nagykönyv, hogy hogyan lehet. Szóval tech2-es kalibrálásnak örülnék a leginkább, de szerda délutánra talán kiderül.
Hát ritka a nők közül. Szivesen megismerném a tehetséges kisasszonyt. :)))
Na persze ha valaki fog egy olyan dolgot, mint én, vagy neagy isten egy beton virágtartót mint a haverom,vagy egy egyszerü méter magas oszlopot esőben tolatás közben, akkor majd hiányolod. A beparkolás nekem se problema. Persze a család nőtagjának könnyebb szível etől még nem adom oda a kocsit.
na igen... aki érzi az auto méretét annak nem kell tolatóradar. Én nagyjából érzem, de nem 100%-osan, ezért nem lendületböl parkolok, hanem szépen óvatosan, mert bennem van, hogy ha mégis elnéztem, akkor ne koccanjak nagyot.
A beparkolás még nem jelentett gondot soha, de kétség se férhet hozzá, hogy a kombi nagyobb falat. Persze egy tolató radar nagy segítség tud lenni. Én már várom, mert soha nem tolattam még radar segítségével. A kíváncsiság majd megesz. :))
Asszony most fog vizsgázni forgalomból... nagyon pöpecül megy neki minden, csak a két kocsi közti beparkolást nem érzi a Kombi Vectrával... már előre félek, ezért én is a tolatóradar mellett döntöttem.
Csak hátra és sima hangjelzésest. Mivel tegnapelött nekitolattam egy holt térben lévő homok dombnak. Hála az égnek nem lett semmi baja, de már többször is előfordult, hogy csak isten mentette, hogy nem tolattam neki valaminek, (na meg az óvatos nagyon lassú tolatási szokásom). De a vállalkozásom egyre több figyelmet kíván és sokat agyalok. Kicsit szórakozottabb lettem. Az előadások szervezése az iskolákban, a publikációk intézése, és a háziorvosi kapcsolatok építése teljesen lekötik a figyelmemet.
Azert az asszonyok is vezetnek neha.... ;-) Meg ugye aki varosban hasznalja inkabb es sokat kell centizgetni(mert a 2 tukor attol eltekintve,hogy szerintem kurva szep-1 kalap szart sem er-kicsi nagyon-nagy holtterel) parkolasnal-neha segit es olcsobb,mint 1 kisebb karosszeria munka....
Kulonben is itt kint meg a Yarisokon is van..... :-D