mivel hiányoljátok a szavazást, van egy ötletem:) nem tudom, be szoktatok-e nézni f1-es topicba. ott láttam azt, hogy így írják az eredményeket: surmó1, púpos, surmó2 stb. szerintem nagyon jópofa:) csináljunk mi is ilyet:) lehető legbénább becenév mindenkinek:) csak ha van kedvetek hozzá:) meg persze kreativitás:)
Nem tudtam egy installálható változatot letölteni.De még próbálkozom, szerintem is az a jó megoldás, ha a lejátszó programból lehet kimenteni. Majd beszámolok az eredményről, és köszönöm, rendes vagy!
Köszönöm a jótanácsokat, a Net Transfer működött (már csak egy kód kéne hozzá) De sikerült letöltenem a videót, jópofa, sokat nevetek rajta :-) Még egyszer
Meg csak elkezdtem nezegetni az anyagokat. A korlatos hely miatt elso korben valoszinuleg a rovidebb lelegzetu videokat fogom feltenni, aztan majd igeny szerint, ki mit szeretne, johetnek a hosszabbak.
Biztos jol szorakoztal rajta, mert Dott meg Gray van a legtobbet:) Gaaabornak pedig: ha nyomsz egy jobb click/tulajdonsagokat a video ablakon, akkor ott megtalalod a linkjet: mms://vipeurosport.yacast.net/eurosport/2004/05/04/best_15723_4_10001_0_320x240.wmv Ezt bedobod egy letoltesvezerlobe, es kesz:)
1. Szedj le egy Net Transportot. 2. Csinalj benne egy New Downloadot (nalam a 3. gomb balrol, de lehet hogy ujabban mashol van). 3. Az URL mezobe masold be: mms://vipeurosport.yacast.net/eurosport/2004/05/04/best_15723_4_10001_0_320x240.wmv
Ugyanezzel az eszkozzel barmelyik Eurosportos anyagot le lehet szedni, ha megnyitottad a videot online, akkor azon az oldalon nyomsz egy "View source"-t, es a forraskodban az mms:// kezdetu cimet kell kihalaszni.
http://www.eurosport.com/snooker/ s a honlapon jobboldalt. Ha sikerül levadásznod, átküldenéd nekem,lennél olya kedves? Stevens, ha jól emlékszem, nincs, de ezért jópofa, nézd meg.
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen programmal lehet felvenni internetes videót vagy TV-közvetítést? Ha jól emlékszem, az Eurosport honlapján van egy videó, melyben a játékosok vicces képeket vágnak, miután elrontottak egy-egy lökést, s szeretném, ha nem csak akkor tudnám lejátszani, ha a neten vagyok, hanem valahogy megőrízné a gépem. Egy szó mint száz: kéne egy kis progi. (Woody Allen után szabadon) Kérlek, segítsetek, ha tudtok. Előre is köszönöm.
regisztrálj a worldsnooker.com-on, ez ingyenes, és ott megnézheted Ronnie ötpercesét:) az 100% működik, én is ott néztem meg.
elvileg divx player, bsplayer vagy ilyesmivel kellene hogy működjön, ha ezek nem is viszik, de nekem legmegbízhatóbb eddig a vlcplayer. nagy program, meg nem is szép, de az égvilágon mindent lejátszik:) ha azzal sem sikerül, akkor irány a honlap, és ott bármikor megcsodálhatod:)
Sziasztok! Előszöris bemutatkoznék, mivel új vagyok itt. 2,5 éve nézek snookert, 1éve olvaslak benneteket. Eléggé nehezen regisztráltam (inkább passzív résztvevő szeretek lenni), de furdal a kíváncsiság: off bocsi, de nem kerestem vissza: pár napja feltett valamelyikőtök filmfelvételeket un. klasszikus frameekről. Letöltöttem Ronnie '97-esét (mióta hallottam róla érdekelt, de soha nem tudtam megnézni). most sem tudom. Vinampon és médiaplayeren is próbáltam, hagot ad, csak képet nem. Mp-n vmi "kodek"et kér??? Nem vagyok túl nagy számítógépzseni, kérlek segítsetek, mit tegyek. Előre is köszönettel!
azt nem tudom, hogy szerepelt e a ffi ranglistán, de 93-94 körül játszott 1 vagy 2 szezont a premier league-ben, és néhány skalpot be is gyűjtött, pl. 6-2 Hallet ellen, de megverte Tony Dragot is.
Az az igazság, hogy messze ő volt a legjobb női játékos, de a top 16 férfi mezőnyének még így sem érte el a színvonalát. 1-2 meccset nyert férfiak ellen, de huzamosabb ideig azért nem tudta volna tartani a ritmust. A női játékosok elég ritkán löknek 50+os breaket, centuryt pedig csak szökőévben. Ettől még azt gondolom, hogy ha nagyobb energia lenne a lányok/nők képzésében, ugyanolyan eredményekre lennének képesek mint a férfiak, talán csak a lelki habitusból adódó különbségek jönnének ki.
Érdekes viszont, hogy Allison a poolos mezőnyben mennyire kimagaslik mióta átment, nincs igazán női ellenfele.
Teljesen jol gondolkodsz, A) a megoldas, es a hibas lokesed utan a frame befejezodik, ellenfeled mar nem lokhet (mint ahogy a beidezett szabaly is irja). Azt, hogy Te nyersz, es nem ellenfeled, ez a szabaly nem irja, viszont mashol (Section 3, Rule 1f) ezt olvashatjuk:
(f) The winner of a frame is the player or side (i) making the highest score, (ii) to whom the frame is conceded, or (iii) to whom it is awarded under Section 3 Rule 14(c) or Section 4 Rule 2.