Akkor mar legyen inkabb a B2-s faceliftes veki-picit szebb,mint 1 98'-as.... Minosegre biztosan jobb lesz mint az off francia....Szervizigenye nem nagy,ha olyan peldanyt fogsz ki-kotelezo+benya+olaj-mert ez a legkiemelkedobb hibaja,hogy azt kell mindig 1 picit utanna onteni.... A 150K-s futasteljesitmeny az ugye nalunk foleg kereskedesben 250-300K... Inkabb maganszemelytol probalj vasarolni-leellenorizheto multtal rendelkezot.... Alkatresz mind uj,mind bontott van hozza szarasig mivel kedvelt csaladi auto-igy az alkatresz ellatas is megoldott.....
Szosztok srácok. Segítséget szeretnék kérni egy barátom számára. A disel változatokhoz nem igazán lövök de nekem egy kicsit gyanus a hirdetés. Mi a véleményetek a kocsiról nektek.
Irjátok meg a véleményeteket. Köszi előre is. Ja jövőhéten néznék meg.
Vlad Ez neked kifejezetten kérésem lenne mivel a te területed, mert te ott laksz. Esetleg rá is nézhetnél, ha ráérsz. Szombaton asszem othon vagy , köszike.???
sziasztok! vectra B-t (1998-2000) évjáratost szeretnénk venni. Most xsara picasso van eladó helyette. Milyen reális ár/értékkel rendelkeznek ezek az autók? Ez a tartomány már általában 150E km-t futott vagy még többet, milyen szervízigénye lehet ? gl glx glx plusban gondolkodok 1,6-ost szeretnénk, milyen tíipushibái vannak? Válaszokat előre is köszönöm!
Úgy látom nincs új jelentkező a talira, és Neked dolgod is van. Szerintem ne mond le. Inkább tegyük máskorra a talit, mondjuk 2 héttel későbbre (jövő hét talán nov. 1 miatt nem volna alkalmas). És természetesen lehet az arénában is. Remélem lesz elég idő megszervezni.
hát ha csak ennyien érünk rá, akkor lehet átkéne rakni máskorra. Holnap 11-kor amugy is lenne egy üzleti találkozo, amit akár le is tudnék mondani, de hát ilyen alacsony létszám mellett lehet hogy inkább halasztani kéne ezt a találkozot.
Ha jól olvasom konkrétan Hoppus-nak és mumtaz-nak jó a holnapi tali???
Ha "csak" hárman leszünk, akkor is legyen tali??? Részemről igen, de nem akarom cseppet sem erőlteni, hisz az utolsó pillanatban vetődött fel, viszont nem szeretnék egyedül állni a parkolóban 11-kor.
Most nagyon nagy bajban vagyok mert úgy néz ki hogy akasszák a hóhért!:) Nekem a helyszín az tökéletes lenne de az időpontokkal vagyok bajban mert sajnos megyek vidékre csütörtök délelőtt és csak vasárnap jövök vissza! Nagyon sajnálom hogy pont én kezdtem el osztani az észt a taliról és pont én nem tudok részt venni! Nem olvastam vissza a hsz-ban és nem emlékeztem az időpontra!:( Mondjuk annyiban csatlakoznék Veciv6-hoz,hogy nekem is jobb lenne a december mert akkor veszem ki a téli szabimat!De természetesen most is szervezzétek és aki ott tud lenni az menjen!
A campona egyébként mindenkinek a legjobb megoldás? Mert nekem igazából elég messze van, de végülis legalább Budapesten belül ugyhogy nem szólhatok egy szót se, csak azért mondom, mert ha mondjuk senki nem a huszonakárhanyadik kerületböl jönne, akkor ne ott.
Ne add fel ilyen gyorsan! Szombaton is dolgozol? Eddig Hoppus és muntaz jelezte, hogy jó. Ha szombaton ráérsz, és nekik is jó, meg még talán BANDO-5-nek is, akkor már öten lennénk.
Voltam Puchele-nél, Józsibá (asszem tényleg ez a keresztneve) előkapta a tech1-ét (!). Nyomkodta rajta a gombokat bőven, majd felírt egy kódot, FC49 vagy FC94, meg még azt hogy rádiobusz probléma ha jól emléxem, aztán a telefonszámomat is felírta, és azt mondta majd kielemzi (gondolom valakivel megpróbálják megfejteni), aztán felhív ha megvan a megoldás. Nem kért pénz, jót autókáztam, és talán még megoldás is lesz.
Most olvasom hogy találkozot szerveztek! A hely jó de sajna most nem tudok menni én dolgozom akkor pont! Majd a legközelebbitre remélem el tudok menni! Sok sikert hozzá:-))
Hát ez az! Oda, ahol mindenkinek jó, de legalább valami optimális helyre. Mivel nem lehet tudni ki akar (tud) jönni, a térkép nem használható és rajtam kívül (még) senki sem javasolt konkrét helyszínt, akkor hová is?
Én már egyszer írtam: Budapest XXII. ker. Campona emeletes parkoló legfelső szint középen. Rossz idő esetén egy szinttel lejjebb. Lehet szinte azonnal, október 23-án pénteken 11 órakor.
Szívesen látnék más helyszínre, és időpontra javaslatokat, és/vagy ennek a megerősítését. Vagy a hallgatás beleegyezés?? De akkor honnan lehet tudni ki fog eljönni :))
Vaze, már a hozzászólásom sorszámát sem tudom bemásolni :(
A 8179-esben írtam a helyszínről (és nem a 8171-ben). Na mindegy...
Anno Hoppus és Vlad19 jelezték, hogy nekik jó lenne, és VeciV6, hogy neki nem. Amikor tegnap írtam elgondolkodtam, hogy jó ez a demokratikus elképzelés (közösen kitaláljuk, hol-mikor), csak eszméletlen körülményes. Arra gondoltam, miért ne lehetne önhatalmúlag kihirdetni egy talit (8179 helyszín+8431 időpont)? De ez a 23. péntek tényleg túl közel van. Vagy neem??
Teljesen igazad van! Először is csak azt kéne elérni hogy aki úgy gondolja hogy el szeretne jönni az először is reagáljon a tali szervezésére! Nem utolsó sorban pedig egy két gondolattal véleménnyel szólna hozzá! Természetesen az lenne a leg jobb ha "mindenki" ott tudna lenni de ezt tudjuk hogy nagyon nehéz összehozni. Sokat gondolkoztam hogy hogyan lehetne úgy megszervezni,hogy a legtöbben ott tudjunk lenni, bár nem nagy sikerrel! Az viszont egészen biztos hogy amíg csak ketten beszélünk erről, addig nagyobb létszámra nem is lehet számítani!