Nem, róla nem ír.Már régebben olvastam, de akikröl emlékem szerint részletesebben ír: Jimmy, Ebdon,Hendry, Williams,Steve Davis, Parrott, Alex Higgins és John Higgins. Persze legtöbbet saját magáról ír.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb snooker szalon budapesten, hová érdemes menni játszani? Én nem Bp-en lakom, de nyáron fogok felmenni és érdekelne hogy érdemes játszani? Jo lenne valahol , nem annyira kieső helyen, a belvárosban.
Szerintem akárhol lehet olvasni, nem igazán értem a kérdést. Különben az amazon.de-töl rendeltem, ha ez érdekel. Ronnie-rajongóknak szinte kötelezö olvasmány, aki meg nem szereti öt, annak azért érdemes elolvasni, mert biztos hogy egy kicsit megváltozik a véleménye.
Érdekes,hogy Higginst szenvedni látod, pedig állítólag pont ö nem. Vagyis Ronnie írja róla a könyvében, hogy irigyli Higginst amiatt, hogy mindig élvezi a játékot, (nem úgy mint ö, aki sokszor szenved közben) és ha kikap sincs annyira rossz kedve. Pl. a 2001-es VB döntö után is együtt mulattak. Meg még azt is írja,hogy Higgins a legkedvesebb ember, akivel valaha is találkozott. Ha esetleg te is olvastad, akkor bocsi az ismétlésért.
Hamiltont hallottam már Robin Hood-ként is emlegetni, Barry Hawkinst mint Barry Potter. Jól hangzik magyarul a Mekmanus és a Mekhalok is. Higgins olyan Babyface, és Maguire is egy jóllakott napközisre emlékeztet. Williams nekem olyan giliszta vagy teknösbékafej. Most hirtelen ennyi jut eszembe, ahogy visszaolvastam a becézös játékotokat.
Majus 27-en az Old Traffordban Soccer Aid jotekonysagi meccs, a csapatok:
ENGLAND
CELEBRITIES: Robbie Williams (c), Jamie Theakston, Bradley Walsh, Jonathan Wilkes, Ben Shephard, Ronnie O'Sullivan, Damian Lewis, Angus Deayton, Dean Lennox Kelly, David Gray LEGENDS: David Seaman, Tony Adams, Paul Gascoigne, Jamie Redknapp, Les Ferdinand, John Barnes MANAGER: Terry Venables
THE REST OF THE WORLD
CELEBRITIES: Gordon Ramsay (c), David Campese, Patrick Kielty, Eddie Irvine, Ben Johnson, Sergei Fedorov, Brian McFadden, Alistair Campbell, Craig Doyle, Alessandro Nivola LEGENDS: Gianfranco Zola, Marcel Desailly, David Ginola, Dunga, Lothar Matthaus, Peter Schmeichel MANAGER: Ruud Gullit
Ez a progi alapvetően linuxos, így a parancssor preferált. Az átlagos felhasználó pedig nem fog hosszú parancsokat beírogatni, és megtanulni a kapcsolókat. Pedig megéri, hidd el ! Na mind1, használj windows m3edia player 17-et :-).
Hogy ne csak offoljak, asszony fókapofának hívja Williams-t, és malacpofának Lee-t.
Off Köszi a válaszokat. A snookerworld-ön már próbálkoztam azelőtt, csak nem tudtam, hogy regisztrálni kell, ill. mivel jár. A másik lehetőséget is kiírtam, majd a fiammal lettölttetem (nem vok 1 szgépzseni).
A becenevekhez: szintén nem igazán az, de néha ígynevezem-ki fogjátok találni ki ő- Mekk Elek.
mplayer X:konyvtar_nevefajl_neve.wmv , ahol X a meghajtó, nálad C vagy D
Azt is megteheted, hogy a video fajlokhoz ezt rendeled hozza, igy ha rakattintasz a wmv-re (avi-ra vagy barmilyen video fajlra) akkor ezzel fogja lejatszani. Ezt legegyszerubben Total commanderbol, a Files / Associate with menüpontból lehet.
A GUI az a grafikus felület, de ezt érdemes megtanulni parancssorból. Nagyon jó a helpje is, olvasgasd. Mindent tud, csak kicsit bonyolult parameterezni. Sok sikert !
Letöltöttem és kicsomagoltam, ahogy írtad. Ennek ellenére nem működik, egyszerűen be sem jön a program. Ha rákattintok az mplayer.exe file-ra, akkor egy szemvillanásra bejön egy dos-os fekete ablak, de aztán nem történik semmi. A program nem indul el. Mi a fenét csináljak?
(Az OP-rendszerem WindowsXP SP2-vel)
"Van GUI is, de parancssorból érdekesebb." - ebből egy szót sem értek.
olyan fura... egyszer voltam grafológusnál, azt mondta, az a fajta ember vagyok, aki mindig mindent megcsinál és akire lehet számítani... ehhez képest mindig elfelejtek mindent, és mivel annyi minden foglalkoztat egyszerre, soha nem tudom beosztani az időmet, és mindent az utolsó pillanatban csinálok meg
on
osszd meg velünk, nem akartam azzal kezdeni az egészet, hogy szerintem a fancsali, malacpofa meg minipotyi milyen jó becenevek lennének, de már mind1:)
legalább most találgathattok, kikre gondoltam:))) (ebből 2-t szeretek)
Szerintem jo otlet:))) Nekem is vannak, de foleg csak azokra, akiket nem szeretek:)))) Es a Hiperaktiv is jo!:) Foleg azert, mert legalabb valaki feldobja a topicot!:)
én? hiperaktív? inkább lusta dög, aki ahelyett hogy vizsgára tanulna, fórumozik:))))
mondjuk én konkrétan a snookeresekre gondoltam:) csak azért nem dobom be mindjárt az ötleteimet, mert még megsértek vkit velük, és aztán várhatom, hogy írjanak:))))