"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Na várj csak.. a 2120 as, az a 2114 esre szóló válasz.
Olvass vissza, a 2114 esbe, ott van írva hogy radikális, meg szélsőséges.. és hogy az ellenfelekkel úgy képzeli binda a megegyezést, hogy meghallgatja őket.
Erre írtam én hogy az ellenfeleket lehet meghallgatni, de az ellenséget minek?
Még kifejezetten rosszindulatú, megszállottan a bokámat harapdáló ostobapittschákat is csak ignorálom (vagy épp ellenkezőleg, ugratom őket és szórakozom rajtuk).
Te meg egyszerűen csak, hát hogy is mondjam, nem a legélesebb kés vagy a fiókban.
"Meghallgatni egészen a teljes megértésig. Így lehet kezdeni valamit. A gyereket ők sem akarják kiönteni, csak a szennyvíztől akarnak szabadulni (ahogyan a másik fél is)"
Biztosan? Hiszen jelenleg pont a szennyvíz képezi a fősodort, és nem megszabadulni akarnak tőle, hanem még jobban kinyitni a csapot...
Arról nem is beszélve, hogy megkérdezéskor csak a szép jelszavakat hangoztatják (hogy ők egyenjogúságot akarnak és a nők elnyomása ellen küzdenek).
Aztán megnézed, hogy mit tesznek, mármint nem az itt is felbukkanó gendermagos fanatikok, hanem a hivatalos szervezeteik, mit is értenek 'esélyegyenlőség' alatt, hogy milyen törvényeket támogatnak - és akkor nem tudod eldönteni, hogy ezek most ennyire aljasok, vagy ennyire buták?
Ne felejtsd, hogy a feminizmus egy HIT, és mint ilyen, irracionális, logikai hibákkal teli, frusztrációkkal és érzelmi alapú 'érveléssel', szalmabábozás, saját nyomor kivetítése, frusztrációk, indulatok...
Amiből legjobb esetben is csak annyi sülhet ki, mint Anyócánál is láthattuk, hogy részletes magyarázatra megérti a dolgokat, de... ő akkor is úgy érzi... És ő még csak nem is feminista, csak évtizedeken át hallgatta a hazugságaikat.
Akkor miféle párbeszéd lehetséges azokkal, akik ezeket a hazugságokat megélhetési szinten nyomatják? Elárulom, mind menekül az egyenrangú vita elől, hiszen egy hitet, egy érzést nem tudnak logikus érvekkel védeni, bezárkóznak a maguk kis véleménybuborékába és nem hagyják összezavartatni magukat holmi tényekkel.
Ennek ellenére én nem tekintem ellenségnek sem őket, egyiket-másikat emberileg még értékelem is, de egy káros hittel szerintem csak egy dolgot lehet csinálni: elmondani róla az igazat, szembesíteni a logikátlanságaival és nevetségessé tenni.
Én ebben a témában csak olyat láttam, tapasztalatm, hogy a nőket érdekelte a kérdéskör, egészen addig amíg teljes mértékben egyetértettem velük. Aztán lohadt a lelkesedésük. Valami ilyesmi selylik itt is.
Nade kérlek.. ha nem értjük egymás szándékait és gondolatait, akkor ott fogunk toporogni mint most.
Én emlékeim szerint egyféle női tanácsot kaptam az ilyen témájú kérdéseimre : Tanuljak meg női ésszel gondolkozni, beszéljem meg vele a problémát - és találjam ki magamnak a jól működő megoldást.
Nem tudtam női ésszel megtanulni gondolkozni, és ahogy most is olvasható : nem tudtam megbeszélni a nőkkel való problémámat. A magányos töprengésnél is hátha jobb lenne az együttgondolkodás.
Már föl se fogom amit látok/hallok . Nagyon fárasztó az a sok & , és rettentően úúútálom (ráadásul még rám is írtak , hogy már csak 9 napom van , ha be akarom fejezni) . Ehhh ....pfuj .