Én viszont már részt vettem pár összejövetelen. Nem ezen, nem szépségverseny rendezői összejövetelen. Igen a névjegykártya osztogatás teljesen természetes.
Neked az összes információd ennyire megbízható? Ott voltál? Vagy esetleg a következő a reálisabb?.... Mindenki kapott névjegykártyát.
Brum brum Bruhahaha senkineksenkije ott volt es tudja mindenki kapott...
Jol van kisfiam, ulj le. mert ha a IQ=70-es eszeddel ennyit értettél az egészből akkor menthetetlen vagy...
Mondj mar egy EGY tisztességes NŐT AKIT AKARAT ELLENÉRE MEG AKARNAK DUGNI es azt a nő megőrzi mint ereklyét, majd világgá dicsekszik vele a médiában évekkel később?
Feleséged, lányod is igy tesz talán? ja, bocs ok nem, ok nem olyanok...
"AZÉRT ŐRIZTE 3 éven át egy olyan pasi névjegykártyáját aki akarata ellenére meg akarta dugni?"
Neked az összes információd ennyire megbízható? Ott voltál? Vagy esetleg a következő a reálisabb?
Akkoriban Trump volt a Miss Universe licenctulajdonosa, 2013-ban Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója lett, ilyen minőségben vett részt a fizetős rendezvényen. Mindenki kapott névjegykártyát.
Ez a nő tényleg ekkora hülye liba, provokátor vagy betojt az angol szakértő menekülése miatt?
Sarka Kata elmondta, mit gondol erről az egészről:
Hallottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.
ja, hogy elfelejtette az egeszet... Aha
AZÉRT ŐRIZTE 3 éven át egy olyan pasi névjegykártyáját aki akarata ellenére meg akarta dugni?
Öcsisajt, Trump a napokban elég nyilvánosan kiosztotta Merkelt. Iratkozz fel Trump twitterlistájára, hogy megfelelöen informált legyél. Én a Twittert már rég kivágtam a francba, de most újra beszálltam, de csak Trump twitterjeire. A fazon tényleg egy világszínvonalú kommunikátor. Ha meg neked nulláról kb. 20%-ra felmenni egyetlen választási periódusban nem siker, akkor gondolj szerencsétlen liberónáci agyhalott Zöld eszmetársaidra, akik 1968 óta (majdnem 50 év alatt) 10% körülre tudtak csak felkúszni, s ezt a 10% körüli eredményt "szenzációs sikernek" tartják. Pedig a legtöbb fizetett médiahazudozó Németországban liberónáci Zöld, úgyhogy a liberónáci Zöldek a fösodratú hazugságmédiák TELJES támogatását élvezik.
Nagyon helyes. Fizetett bérhazudozókra egyre kevesebben kíváncsiak Németországban is. Az AfD minimum vinni fogja a Bundestag (német parlament) képviselöi helyeinek kb. 20%-át. Ha arra gondolok, hogy a liberónáci Zöldek kb. 10% körüli eredményükkel mekkora ricsajt tudtak csinálni, akkor 20%-kal nyilván sokkal többet fog tudni az AfD csinálni. Info még csak neked: A CDU-ból és az SPD-böl tömegesen lépnek ki a tagok, míg az AfD-nél olyan hosszú a belépni kívánók sora, hogy a tagság megszerzése csak hosszabb várakozás után lehetséges. További jó liberónáci hörgést és álmodozást kívánunk neked. Info még csak neked: Nálunk az egész utca AfD-t fog válaszztani, még a Bibeltreue Christ-ek is (ill. egykori bösz Zöld szavazók és Campact hivatásos tüntizök is). Hármat találhatsz, hogy miértá
ne velem vitatkozz hanem a rasszista kedvenceddel, mert meg az se számít nagy sikerre magának. Te meg itt nyomod hogy Trump leirta Merkelt es az AfD-t tamogatja , brum brum bruhahaha
Ja, öcsisajt, csak az a kérdés, hogy a 2013-as 42+%-hoz képest mennyivel? Ma már CDU körökben is KIEGYEZNÉNEK 32% körüli eredménnyel, de a mi városunk CDU-sai örülnének már 30%-nak is. Ami ugye "NAGY SIKER" lenne a 42+% után. Úgyhogy hörögj csak, de Merkel sajna tönkrevágja a CDU-t. Nálunk egy 25+ évi CDU tagsággal rendelkezö egykori CDU-s fogja igen nagy valószínüséggel behúzni az egyéni mandátumot az AfD színeiben. Az AfD meg 0%-ról indulva minimum a harmadik legerösebb (ha nem a második legerösebb) német politikai erövé fog avanzsálni. Tagságának és választóinak meg minimum 80%-a volt CDU tag és választó. Ezek biza nagyon fognak hiányozni a CDU-nak a választásokon. További jó liberónáci hörgést és álmodozást kívánok neked.
khm, khm, tulképp ki ellen kellene megvédenie a natonak??????? ....jaaa, tudom Putyin ellen és semmi képen nem a migráncsok ellen..... ezen röhög olyan jóízűen a főgonosz:DDDDDDD
In 2013, after a chemical company she started with her mother went bankrupt, Frauke Petry cofounded the anti-euro Alternative for Germany (AfD) and quickly became one of its stars. Last year, following an internal power struggle, she became the party’s de facto leader, steering it to electoral success by veering away from its Euroskeptic roots to focus squarely on migration.
"I assume Merkel’s Christian Democrats will be the strongest party once again."
Trump már régen leírta a jelenlegi német politikai vezetést Gabrielestül, Merkelestül egyetemben. Úgyhogy az usákoknak tetszö új német politikai vezetés már csendben melegít az edzöpályán.
te nagyon hulye rasszista azt hiszed az Afd-nek lesz esélye bármire?
Ne legyenek illúzióid: Gabriel tökbuta. Volt szerencsém hozzá félméteres távolságból. A sarki újságos Mari néni a maga 4 elemijével egy Einstein a köbön Gabrielhez képest. A Herr Gabriel alapvetö problémája, hogy öt még a saját SPD szavazói is hülének tartják és leszarják, míg Trump gyakorlatilag földcsuszamlásszerüen meg tudta nyerni az USA elnökválasztást. Ha Németországban direkt választanák a kancellárt, Gabriel legfeljebb a futottak még mezönyben lenne. Úgyhogy ki nem szarja le, hogy a szerencsétlen mongolidióta Gabriel mit pampog. Info csak neked: Trump már régen leírta a jelenlegi német politikai vezetést Gabrielestül, Merkelestül egyetemben. Úgyhogy az usákoknak tetszö új német politikai vezetés már csendben melegít az edzöpályán.
"Világszerte kiakadtak Trump megjegyzésein" Azt persze nem írja, hogy hányan egyáltalán nem akadtak ki, sőt 1enest helyeselték!!!!! Hja, szerintük csak demokraták élnek a földön és Trump:DDDDDD
Obama a harmadik repülőgépanyahajót küldi Kína felé szinte hihetetlen, hogy ennek a „béke Nobel-díjas” háborús bűnösnek már öt napja sincs és nem csak Oroszországgal, de Kínával is súlyosan élezi a háborús feszültséget.
Van bőr a képeden ezt leírni amikor KINA ŐRJÖNG Trump ellen és Obama éppen azért küldte oda ? Az EU-t és NATO tagokat hagyjuk is...
Putyin fuldoklik a röhögéstől a hülye mint tehén segge Trump híveken
Kína felveszi a kesztyűt, ha Trump tovább provokálja őket a tajvani közeledéssel, írta két kínai állami lap hétfőn. A kínai vezetés szócsöveként működő lapok Trump pénteki interjújára reagáltak. A megválasztott elnök a Wall Street Journalnek azt mondta: "Az egy Kína elv megbeszélés kérdése."
Amire a kínai külügyminisztérium úgy reagált:Az egy Kína elv a kínai-amerikai kapcsolatok alapja, és mint ilyen, nem tárgyalási alap.
Ha Trump ilyen áldozattal kezdi hivatali idejét, akkor elkerülhetetlenül szembe kell néznie kemény válaszreakciókkal és a romló kapcsolatokkal, hiszen Pekingnek nincs más lehetősége, mint felvenni a kesztyűt - írta az angol nyelvű China Daily.
Egy másik kínai lap, a Global Times még tovább ment: "Peking kemény válaszlépéseket tesz", ha Trump kikezdené az egy Kína elvet.
"Kína arra kényszerülne, hogy felgyorsítsa Tajvan visszacsatolását, és kegyetlenül szembeszálljon mindazzal, aki Tajvan függetlenségét támogatja" - írta a lap vezércikke.
Hua Csunyingot a Reuters. "Mindenkinek meg kell értenie, hogy vannak olyan dolgok a világon, amelyeket nem lehet áruba bocsátani, megvenni vagy kiárusítani" - tette hozzá. "Ha valaki abba az illúzióba ringatná magát, hogy ezt az elvet alkudozásra használja, Kínával és a kínai néppel találja magát szemben."