Ja, még valami! Nekem eddig volt Szarkaláb, Csigavér és Varjúháj kártyám. Ezzel elég gyenge elixírt lehet összekeverni, mint az alábbiakban írtam. Az 50% esély nevetséges. De most megszereztem a gyilkos galóca kártyát, remélem ez hatásosabb lesz. :)
Sziasztok! Két napig veséztem A szeráfok csarnoka labit, míg megtaláltam a trónszéket. Biztos voltam benne, hogy Medve fog benne ülni. Úgy is lett, VIII.20 óta ül a trónon, és ő a második uralkodó, akit előttem 5-ször próbáltak kitúrni a székből.. Már az előzmények nem alakultak kedvezően, gondolkoztam, hogy egyáltalán kihívjam-e. Aztán miután a mai bajnoki meccs elég jól sikerült, nekiláttam. És láss csodát:Medve ellen legnagyobb arányú győzelem kerekedett belőle( már 3 van!!!! a 70 vereség mellé), egyúttal ez a 49. trónfoglalásom.
(Sőt még az is belefért, hogy az utolsó kérdést mindketten eltúloztuk:-))))
Köszi Anikó, de még korai a gratuláció. Gyakorlatilag semmit nem jelent. Könnyebbet megverni nem dicsőség, nehezebb ellenfelet megverni - az talán már igen. :) Csak a magam nevében beszélek, Gépnek nem tudom már ki volt az ellenfele..
Ezért aztán elmentem az erdőbe, keresgéltem nyílméregbékét, arzénsót, ciános magvakat, egy üres köcsögöt teletöltöttem fagyállóval, belekevertem a találmányokat, majd visszamentem és a trónszéket körös-körül bekenőcsöztem vele, hogy aki beleül, az sújosan úgy járjon. Még a környékét is teleszórtam csitkenye tüskékkel, hogy mezétlápába fúródva nyugtalan éjszakákat okozzon az illetőnek. No most mehecc próbálkozni kutyuska:-)