A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
A házasságok száma folyamatosan nő, a válási arányok stabilan 75%-on maradtak. Ez az arány azt jelenti, hogy egy évre jutó házasságok 75%-a válással végződik.
Ezek ("kényszer", "csúnya rokonok", "bolond szülők", "anyagiak") nem szülnek boldogságot, én viszont valódi voldogokról beszélek, te pedig mellé, szokásod szerént...
Külső kényszerítő tényezők. Bolond szülők, csúnya rokonok, anyagiak. Vagy mer rájöttek, hogy azzal a saját karmájukat küldik padlóra. S egy sokkal fosabb helyzetben találják magukat, mint az adott rossz házasság.
Szerintem a jelenleg működő, létező házasságok közül szerintem jó ha maximum 10%, inkább 5% boldog és valóban olyan, mint amilyennek a jó Isten megálmodta.
Kereszténynek mondod magad, mégis úgy írsz, mint egy ateista. Amúgy az én világomban a mormonok és JT-k is ateisták. Az orrukig néznek és addig látnak......
Mert a nem netesnek nincs semmi kockázata, mi? haha vicces vagy. Ha tudnád, hogy rokonságomban jószerivel senki nem neten ismerkedett és mégis válás lett a történet vége.
Ha nagyon érdekel, én is chak kizárólag zselés szcukrot eszem, semmi mást nem. Míg nős voltam, minden karácsonykor azt ettem. Nagy kár, hogy a karácsony nem a szaloncukorról szól meg csillogó fáról, hanem kizárólag üdítőkről és boros kóláról.