Miszerint ha ostobán készült a bűntényre (nem több helyen, kis adagokban véve a sósavat), akkor szerinted már nem is készült.
De, ugyanúgy készült akkor is, azért vett 10 liter sósavat - és nem azért, mert éppen akciós volt és ő meg akarta oldani a klotyó vízkőmentesítését a következő harminc évre.
Már megint egy terhesség, amit senki nem vett észre.
Halott csecsemő.
A házaspár nevelőszülő volt , 3 gyerek. Vagyi kellett hogy látogassa őket vki gyámügy, szociális gondozó.... Nem tudom ki az illetékes , egy ilyen folyamatban.
Sokan (nők is) ezért gyepálják valósan, és képletesen is a nőket, mert nincs nekik megengedve, hogy szaralakok legyenek. Egy faszi simán lehet szaralak, és ha meg nem is dicsérik őket ezért, attól még férfiak maradnak. Nincs rajtuk mit számonkérni, mert a hiedelmekben ott van a lehetősége, hogy lehet szaralak...
Vegyük csak Istent ugye, aki úgy szeret, hogyha nem hiszed, a pokolra jutsz, ha meg hiszed, akkor, mikor meghalsz jó lesz teneked... Hát... Így szeret a fehér keresztény atya... Hogyan szeretne másképpen a Férfi? Ezt tanulta, így tud szeretni...
Jó, hogy ezt képes voltál megérteni. Nos, a nők emberek. Mint bárki más. Jók, rosszak, szépek, csúnyák, mindenféle van közöttük, mint az emberek között.
Tisztelet a nagymamádnak, de azt kell mondja, hogy tanítása ma már nem csak avítt, de már akkor sem volt igaz, amikor tanította neked. És ez nem az ő hibája, egyszerűen abban az időben ezt kellett tanítani. És az ideál megjelent elvárásként a nők felé, amit ők nem tudnak teljesíteni. Mint ahogy a férfiak nem fehér lovon jövő királyfik, vagy Supermanek... Bizony, a nőknek is meg kell bocsátani, ha nem apácák, vagy vérmes kurvák, vagy éppencsakhogy elég jó anyák...
Ha a világképed megrepedezik arról semmiképpen sem a részegségében földön fekvő ember tehet, hanem a hiedelem, amit belédoltottak a női emberekről...
Már mondtam: A nők is finganak! És nem, nem rózsaillatút...
Kár, hogy a nagymamád nem mondta, hogy a földön fekvő embernek is kell kapni segítséget...
Igazad van abban, hogy egy ideál omlik össze egy részeg nő láttán, míg a részeg férfi jóval megszokottabb.
Engem még úgy neveltek - és ez főleg nagyanyám érdeme-, hogy egy hölgynek segítsem fel a kabátját és ne őt magát az utcakövéről. Engedjem őt előre az ajtónál, kisgyerekként mondta Mama, hogy add át helyet a néninek ( mert ő néni) .
Nem tudom már pontosan idézni, de valami olyan értelműt is mondott Mama régen , hogy a nők gyengébbek de jobb az etikai tartásuk mint nekünk pasiknak.
No hát az ilyesfajta világképem kissé megrepedezett.
És valóban a kocsmai munkám során nem ilyen hölgyekkel találkoztam, hanem amolyan magukból kivetkőzött nem sok tisztelet érdemlő egyedekkel.
Szerintem, csak nem figyeltél. Csam Úr említette, hogy a részeg nő mindennek a netovábbja, de még a hova is... Erre hoztam, hogy a részeg férfi ugyanolyan undorító, mint a részeg nő, és nem tanácsos undorítóság versenyt rendezni.