Senki . Menyem járt fel reggel/este almot/vizet/kaját cserélni . Vitó felajánlotta , hogy befogadja őket ha kell , de így mégiscsak a saját otthonukban voltak , ha egyedül is .
Most végre szunya van .... de Mici a kanapé azon sarkában alszik , ahonnan rám láthatott míg ébren volt . Egy kutya képes tán' ennyire ragaszkodni . Imádom a dögöt , pedig sokszor megígértem már neki , hogy kitömetem , ha hajnal 4-kor kiszekíroz az ágyból . :-)
Simiben nincs hiányuk már . Mici élni se hagy jóformán , feszt rajtam lóg . Látni kellett volna az esti , alváshoz készülődő szertartásukat ! Semmit nem felejtettek ki a szokásosból . Haláliak no .
Most 22-én lesz, de még akkor melóm van, ráadásul utsó napom lesz 3 hét után egy teljesen zizi nyannyer mellől. Úgyhogy 22-hez + 4 hétre készülj! Addig 3x is meggyógyulhacc.
Az egész fórumon nem találtál helyettem senkit akit cseszegethetsz ?
Ilyet nem találok, mint amilyen te vagy! Neked van valami különleges zamatod... Mások akik akadnának, mindenkit utál valaki, és betársulnak esetleg mellém ... De téged mindenki kedvel ... ezért vagy különleges nekem ... :) De most szépen gyógyulj meg, hogy tudjam folytatni, ha akarom... Annyira izé, amikor nem vagy ...
Hű! Most majdnem leírtam, h Micikét üdvözlöm ... Szóval már nagyon súlyos az állapotom ... :)
Az egész fórumon nem találtál helyettem senkit akit cseszegethetsz ?
Alapvetően pont olyan tündérbaba vagyok , mint voltam . A szobatársaim könnyes szemekkel búcsúztattak . Leginkább mert egy se tudott beszélni , csak én .... szépen leírták mi a problémájuk , én meg elmeséltem a nővéreknek . Akik egyébként nagyon tisztességes és kedves egyedek voltak mind egy szálig . De tényleg .
Assetom' mikor lesz teliholld ....mennyire siessek a gyógyulással ? :-)
Nagyon szívesen! és igen, breteg is vok, pont szívbajos lettem... :) De nem ez a lényeg, hanem az, hogy teliholdra készenállj velem egy kis dumcsira! ;) Szóval addigra gyógyulj, mert a mostaninál kellemetlen volt nélkülözni a jelenlétedet ... :)
Remélem az alapvető tulajdonságaidat nem vágták ki belőled ...
A frászt. Szabin volt a doki, plusz még egy hét csúszás mee javították a fogorvosi széket. Azután tegnap megint húzni kellett még egyet.
Jövő héten lecsiszolják az alul megmaradt négyet, aztán jöhet a fogtechnikusi munka. Remélhetőleg pont akkor megy a technikus szabira. :)
Viszont az a megmaradt négy legalább szimmetrikus, jobb/bal hármas-négyes. Így megtartják majd egy áthidalással a középső metszőket, hátrafelé meg mind a két oldalra kivehető, gumipatentos Rhein 83 jön.
A krumplipürét már egészen kifinomultan eszem: egy kanál krumpli, rá a számba nyomva egy kis folyékony sajt.
És tejbe áztatva legfinomabb a Selyem kalács. Lehet hogy a végén már lusta leszek az új fogakkal rágni, megmaradok az iható kajáknál. :))))