"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Én ebben a témában csak olyat láttam, tapasztalatm, hogy a nőket érdekelte a kérdéskör, egészen addig amíg teljes mértékben egyetértettem velük. Aztán lohadt a lelkesedésük. Valami ilyesmi selylik itt is.
Nade kérlek.. ha nem értjük egymás szándékait és gondolatait, akkor ott fogunk toporogni mint most.
Én emlékeim szerint egyféle női tanácsot kaptam az ilyen témájú kérdéseimre : Tanuljak meg női ésszel gondolkozni, beszéljem meg vele a problémát - és találjam ki magamnak a jól működő megoldást.
Nem tudtam női ésszel megtanulni gondolkozni, és ahogy most is olvasható : nem tudtam megbeszélni a nőkkel való problémámat. A magányos töprengésnél is hátha jobb lenne az együttgondolkodás.
Már föl se fogom amit látok/hallok . Nagyon fárasztó az a sok & , és rettentően úúútálom (ráadásul még rám is írtak , hogy már csak 9 napom van , ha be akarom fejezni) . Ehhh ....pfuj .
" ... a nőkkel való gondjainkra a megoldást nem a nőkkel tudjuk megbeszélni. "
Erről meg az a mondás jutott eszembe , amit szerintem mindenki ismer : nem szartam a kútba , csak a kávájára , oszt' utólag belelöktem .
Ha nem a nőkkel beszélitek meg , az pont az "utólag belelöktem" fázis . Magatok közt rágicsáljátok a belterjes gondolataitokat , ami nem szolgál megértést a hímnem-nőnem között .
Az hogy egy leírt szövegből teljesen mást értesz mint én.. ez tényleg komoly probléma.
Pont azt erősíted a véleményeddel, hogy nők és férfiak között fölösleges a megérteni vágyás.
Hiába azonos a használt nyelv, és hiába hibátlan a nyelvtanhasználat is.
Van férfiagyú nőismerősöm (hirtelen talán kettőt is tudok) - ő érti a férfiak észjárását.. de ő sem azzal él, csak át tud rá váltani.
És van talán egy női logikával is gondolkodni képes férfi ismerősöm.. de ő is csak olyan szinten talán, hogy a férfielméjű nőismerősöm mondta hogy őróla úgy érzi.
Szóval.. hm.. a nőkkel való gondjainkra a megoldást nem a nőkkel tudjuk megbeszélni.
Köszönöm Abszolút Igazság, ez a hozzászólás az első továbblépési szándék a helyzetleírásoktól.
Az hogy mi a helyzet, az ezer helyen le van írva - és sokezren értelmezik a saját lehetőségeik és képességeik szerint.
Az hogy mit lehet erre lépni, az még nincsen megbeszélve. Egyénileg binda írta hogy megtanítja az ő szeretteinek a saját tapasztalatait. Én is erre jöttem rá már régen, és az enyémeknek már csepegtetem a saját szintjükön a nőhatalom kezelési módját.
Kíváncsi leszek hogy tudunk-e így írásban továbblépni..
"mi okuk lehet a feministáknak a radikalizálódásra és a szélsőségekre, a femináci irányzatuk fősodorba gyömöszölésére?"
Ha tudni akarjuk, meg kell kérdezni őket. Bizalmi viszonyt kialakítani, és elmagyaráztatni velük, hogy mi is a bajuk? Nem legyőzni őket egy kommunikációs csatában, hanem megtudni, hogy konkrétan mi a bajuk, amiért annyi gyereket képesek kiönteni a fürdővízzel együtt. Meghallgatni egészen a teljes megértésig. Így lehet kezdeni valamit. A gyereket ők sem akarják kiönteni, csak a szennyvíztől akarnak szabadulni (ahogyan a másik fél is)
Ha nem akarjuk tudni, csak azt szeretnénk, hogy kussoljanak be, akkor bizony le kell darálni őket minden, de minden egyes lehetőség alkalmával. Harcolhatunk, győztesek lehetünk, a másik fél meg legyőzött. És azoknak jaj. Akár ők, akár mi...
Aki megoldást akar, az meghallgatnja az ellenfelét, megérti és ha az igazi céljait elfogadhatónak tartja - akár még segít is neki. Aki harcolni akar, az megtalálja az ellenségét, és harcol, győz vagy veszít. Minél kevésbé tartja embernek az ellenségét, annál könnyebben végez vele... Stb stb... Láttatok háborús filmet eleget.
"olyan elánnal tudod mindig pont a mocskot kiemelni , mintha csak az lenne"
Olvass figyelmesebben.
Tényleg olyan ez a feministaság, mint valami szektás agymosás, teljesen elveszi a szövegértési képességeket?
"a vád éppúgy lehet egy valódi áldozat előmerészkedése, mint egy aljas pénz- és hírnévszerzési próbálkozás, és persze az átmenet minden színárnyalata e kettő között."
Ez pont hogy nem csak a mocsok kiemelése, hanem a helyzet pártatlan összefoglalása, teeee :-)
Most tényleg mondatonként végig kell elemeznem mindent, mert különben a legnagyobb ostobaságokat képzelgik bele néhányan?
Bizony, nem kellemes téma. Az állami szinten is támogatott, a mindennapi életünkbe egyre jobban beférkőző szexista gyűlölködés valóban nagyon undorító, mégis fontos erről is beszélnünk.
Természetesen nem egyenrangú . Csak túl sok az általánosítás a dologban . Nem lehet kinyilatkozni , hogy sunyi vagy nem , hazugságokra épül vagy valós egy szex vád . Kizárólag az érintettek tudják az igazságot , mi meg nem voltunk ott . Mint minden másban , ebben is vannak aljadékok , de azért nem lehetünk lekicsinylők a kevesek miatt a sokakkal .
Ezért mondom , hogy hímfemi vagy .... olyan elánnal tudod mindig pont a mocskot kiemelni , mintha csak az lenne . A feministák dettó , csak fordított szemszögből .
Baromira nem mindegy, teeeee. A feminizmus NEM azonos a nőkkel, sem a nők érdekeivel.
Főleg, hogy tökéletesen egyértelműen le is írtam, hogy kik harcolnak a férfiak ellen:
"Mert a #metoo túltolását nem 'a nők', nem is az áldozatok művelték, hanem a topik címét is képező nőhatalmi fanatikusok, akik remek lehetőséget láttak benne a férfiak elleni dzsihádjukhoz."
Érted? Nem 'a nők' dzsihádolnak a férfiak ellen, még csak nem is a (relatíve) normálisabb feministák, hanem a szélsőséges és gyűlölködő, közkeletű nevükön femináciként ismert szerencsétlenek, akik sajnos mostanra ellepték a feminizmus mainstream-jét.