Mint mondtam, a zaol cikk kommentjeiben beszéltek a helyiek a lövésről . Ilyen kistérségi hirigeknél érdemes a helyi fórumokra azonnal rárepülni ,sok érdekes dolog hangzik el . Én figyelmeztető lövésre gondolok, de ezt a kommentből természetesen nem lehetett megtudni . Adtam linket a cikkre , de pár óra alatt le lettek tiltva a kommentek . Ezt tudom mondani , persze jogod van kételkedni, meg ennek a fotelforradalmár ápoló/chicágói nikknek a vízióit készpénznek venni.
De logikusan gondolkodva is feltehető a kérdés , hogy került egy elhagyott parkolóba a lakástól 6 km-re és miért várakozott ott ? Attól tartani egy robbantgató hülyegyereknél, hogy felrobbantja a kocsit ,teljesen érthető...
Mikor felszolitotta oket hogy ne kozeledjenek mert loni fog akkor el kellett volna menniuk hivni a kommandot ahelyett hogy semmibe vették a figyelmeztetést és megprobàltak behatolni.
"Nekem az az érdekes, hogy megvan a tettes (a rendőrség szerint), de sorban házkutatják azokat
a szélsőségeseket, akik elkövethették a robbantást..."
Megelozés....nem akarnak ugy jàrni mint a Belgàk akik szàmon tartottàk ugyan a szélsoséges iszlamistàkat de beérték figyelni oket....Itt ugy donthettek a rendorok a robbantàs utàn hogy jobban a kormukre kell nézni akik esetleg elkovethetnének késobb egy ujabb robbantàst vagy tàmadàst.
igazából teljesen logikátlan, miért menne valaki Pestre robbantani
Jaja, teljesen hülye, miért nem a karmacsi meghízottat robbantotta fel, két utcára a saját házától? Miért logikátlan az, hogy elmegy a fővárosba, hogy semmi se kösse a lakóhelyét a tetthelyhez, plusz ott lakik kétmillió ember, fel sem tűnik egy sapkás arc, el leeht vegyülni fél tizenegykor, ismeri is kissé a várost? Nem ismerjük az indítékait, de kijelenteni, hogy teljesen logikátlan, nos... az... számomra teljesen logikátlan.
Mit törődsz vele? Az a jó, amit kommunikálunk! Össze-vissza? Na és? Gondolkozni meg tilos, pláne az eddigi adatokat kiértékelni. Nem azért közöljük, hogy gondolkozz rajta:) Nem a mi fejünkkel gondolkozol. Aszerint minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve:)
Nyilván társakat keresnek, ezzel nincs baj, csak azzal, hogy egy olyan személyhez mentek, aki potenciális szélsőséges, fegyveres lehet, "mezítlábas" rendőrrel:) Csak a jó szervezés jegyében............ A gyerek meg nyilván megtudta, hogy a TEK arrafelé kocsikázik, tehát megpattant.:) Életszerű, hogy egy robbantójelölt lakhelyét nem zárják körbe.................. Mehet isten hírével:)