Mióta a szent ember a Kossuth Rádióban szokásos reggeli igehirdetésében a zombiknak azt mondta, hogy másképpen van, na azóta másképpen van.
Az iránymutatás immár világos, zilált soraikat rendezik. Azóta mindenki gőzerővel azon dolgozik, hogy úgy legyen. ha mégsem úgy van, akkor is úgy lesz, mert azt kommunikálják.
Egy-ketten hiszik is, amit mondanak? Ha igen, az baj. Ha nem, az még nagyobb baj.
https://www.youtube.com/watch?v=Rm1KIq6LHQI
Most ott tartunk, hogy a megye matricák bevezetése és az új fizetős szakaszok egyenlege tervezetten nulla, a 20 milliárdos bevétel növekedés a kamionok megemelt díjából és az új kategóriákból fog összejönni. Ja, és egyáltalán nem volt kapkodás. Hiszi is?
Az út az infrastruktúra része. Nem úri huncutság, amit az néhány burzsuj autótulajdonos használ úri huncutságból. Ezen viszik a polgárnak a kenyeret szállítják el a munkahelyén gyártott piros-fehér pöttyös gumilabdát. A teleportálás még viszonylag gyerekcipőben jár. A mentő, rendőr és a tűzoltó is gyakrabban megy kerekeken, mint a levegőben.
Az utak építése, javítása, fenntartása tehát társadalmi igény, nem az autósok mániája.
Azt nem tudom konkrétan, hogy az üzemanyagokba beépített adókból származó bevételek meghaladják-e az utakra és fenntartásukra fordított összegeket? Csak gyanítom, hogy igen, mert durván olyan 800 millárd (!) forint lehet az éves üzemanyagokhoz kapcsolód adóbevétel!
Ebben az esetben az utak építése az állam szempontjából igencsak nyereséges vállalkozássá lesz! Még akkor is, ha nem számolom az EU-s támogatásokat, és egyéb közvetlen és közvetett az utakon folyó forgalomból származó bevételeket.
Januártól emelkednek a nyugdíjak. Azt is a te zsebedből teszik. Rácsapsz a kezükre b*szottul?
Rácsaptál, amikor síkvidéki alagutat építettek? Hát amikor 4-es metrót? Vagy amikor most mionden 2-dik gyerek ingyen fog étkezni az oviban vagy iskolában? Az is a te pénzedből lesz! Tiltakozz!
Azert azt belatod, hogy az utak epitese es karbantartasa penzbe kerul. Ha a koltsegvetesbol kene egyenesen fizetni, akkor meg azok haborognanak jogosan, akiknek autojuk sincs . Miert ok fizessek??
Itt az interneten létezik egy virtuális Magyarország. Ahol gyerekek fordulnak ki éhesen az iskolapadból... Az utcában az egyetlen autósnak összedobják a kispénzüek a benzinpénzt hogy elmehessenek a Tescoba bevásárolni.... Ahol nácik grasszálnak karlendítve az utcákon.... Ahol valakinek aki napról napra használja az autóját nem tud kifizetni 5000.-ft-ot egy évben.... Ahol Tanárok és ápolónők nyomorognak.....
Nos én laktam Bács-Kiskun-ban, Fejérben, faluban, Csepelen... mindezzel nem találkoztam.Ismerőseim akik rosszul élnek és sírnak, kivétel nélkül isznak, dohányoznak,hazudoznak.....
És én Gyurcsány alatt is csak gyarapodtam. Ha valakinek az élete a politikától függ, az eláshatja magát....
Az okosok ott fent kiszámolták, hogy ez az az összeg amire még a magyar nem fog harapni...
Van egy két sarc amire erre a szintre van belőve, csak nézz körül...
Le sem szarják azt, hogy ténylegesen mire is fizetünk, mi az oka, hogy fizetünk. Arra kreálnak egy szöveget, és az itt is fellelhető sereg meg próbálja letolni a többség torkán...
Kizárólag a pénzbeszedés az ami dominál, és ennek van minden alárendelve.
Teljesen mindegy, hogy milyen mondvacsinált hókusz-pókuszt tálalnak mellé!
En nem oket kepviselem, elsokent elmondtam, hogy ezt nagyon elqrtak. Gondolok a le es felhajtokra, ahol tobb megyere is fizetni kell, vagy pl a repuloter 500 m es szakaszara, stb. De ha mar ugyis bevezetik, legalabb ezeket javitsak ki. Es azt pedig elhiszem, hogy a megyei matricakkal nagyon sokan jobban fognak jarni es hasznalni az autopalyakat olyanok , akik eddig a varosokban es falvakban kozlekedtek, mert az eves matricat nem vettek meg.
Nagyon sokan jarnak jol a megyei matricakkal, lehet, hogy Te pont nem sajnos. Egyebkent ha mar fizettetni akarnak mindenhol, akkor a hozzad hasonlok miatt be kene vezetni a napi jegyet.
A lényeg az, hogy megint (és újra, és újra, és újra) a pénztárcám kell.
Tele van a tököm már ezzel.
Azzal meg még úgyabbul, hogy amikor a szocik voltak kormányon akkor a teljesen agyhalott pártkatonák itt tobzódtak, és hihetetlen pofátlan szövegeket nyomtak a pártjuk mellett (bicskanyitogató stílusban). Akkor úgy ítéltem meg, hogy igen ezek az agyhalott balfaszok ilyenek, bezzeg a jobbfaszok nem ilyen elvakultak.
Hááát változott a vezetés, és SEMMI sem változott az ilyen emberek hozzáállásában.
Ugyan az az agyatlan sajátoldalra-húzás mint akkor a szocik idejében...
Hihetetlen, hogy ebben az országban ennyi féleszű hülye ossza az észt... (MOST éppen a jobboldal)
Egyáltalában nem csoda, hogy az ország ott van ahol van.
Itt szerintem az is szamit, hogy egyszerre kapna nagyobb osszeget a koltsegvetes, mert aki az eves matrica mellett dont, az tobbnyire megveszi ev elejen.