Zuroff véleménye szerint az. Akinek semmiféle diplomáciai akkreditációja, meghatalmazása nincs. Egy egyszerű - bár hathatós háttérrel bíró - magánnyomozó.
De egy nyilvánvalóan a végletekig elfogult magánnyomozó véleménye még nem ítélet! Remélhetőleg Áder János is tisztában van ezzel, és nem enged az etikátlan nyomásnak, nem rendeli alá Magyarország elfogadott jogrendejét Zuroff igényének.
Nem elsősorban Csatáryról van szó, hanem Magyarország önrendelkezéséről, melynek esküvel fogadott első számú védelmezője Áder János.
Látom, még mindig magas neked, hogy az IMF-hitel azért olyan "alacsony" kamatozású, mert deviza alapú, szemben az államkötvényekkel. 2012-ben, a dupla devizahitelválság (állami és lakossági) után-közben ennyire pénzügyi analfabétának lenni, hát erre nem lennék böszme büszke.
Na jó... olvasgass, mert unok mindet százszor leírni és cáfolgatni. Nem én tehetek róla, ha nem értesz magyarul.....mert láthatólag csak azt olvasol ki egy szövegből, ami a beteges prekoncepcióidat alátámasztaná...
Eek szerint te nem vagy tisztában.... a 2 év konrét vesztesége ( kiszámolták) 6.000 milliárt ft... és ebbe nincs beleszámolva az a veszteség, amit a finanszirozáson folyamatosan vesztünk, ami még M. szerint is évi 100 milliárd.
A gazdaság leültetése és a növekedés visszafogása pedig kiszámíthatatlanul magas kárt okoz az országnak.... gyakorlatilag így az egész már a gyerekeink jövöjét felemésztette, és most már az unokáinké következik....
Tehát nincs több benzinhajtású autó, le a gázzal hajtott erőművekkel, repülőkkel és vonatokkal. Vissza a kőkorszakba, azzal a különbséggel, hogy ez alkalommal tüzet gyújtani sem lesz jogunk barlangunkban, mert az túl nagy széndioxid kibocsátással járna.
A hollókausztról szóló tipikus tematizálástól joggal van ki a töke a magyaroknak is. És előbb utóbb minden hollóelőadás oda lyukad ki, hogy a magyarok nézzenek szembe így, történelmi felelősség úgy. Én ezt pont leszarom konkrétan, emlékezzen rá, akinek fájt, de nekem ne vagdalják egyfolytában a fejemhez, mert rohadtul idegesítő, és minden részvétet kiölt belőlem már elég régen, pedig volt bennem, de már egy cseppnyi sincs. A mi családunkból is szedett áldozatot a háború, mégsem vagdosom senkinek a fejéhez.
Az én érdekemet még soha senki nem képviselte. Sem az átkosban, sem a mostaniak. A mostaniak annyiban gusztustalanabbak, hogy mások bőrén gazdagszanak munka nélkül.. mutyikkal, jól átgondolt törvényekkel teszik lehetővé a teljes lerablást. És ez húsz éve folyik.
Nem kell kinti ellenségeket keresni... ellenségnek itt van a saját el--szott un. elitünk....kivétel nélkül.
Magyaroszág érdekeit egyikük sem nézte.... és hogy mi az érdekünk? na ez az, amit ha most megkérdeznélek, nem tudnád elmondani. Tudom, mert kipróbáltam:O))
Ha nem lennék alapjában udvarias, akkor most nagyon csúnyán küldenélek el a bús picsába... na kijött:O))) Jól esett! Huhh!
Mindössze ennyi kommentárt tudok hozzáfűzni ahhoz, amit mindennek tetejében valamiféle komoly paranoiának is értékelek.
Ez már betegség... kezeltetni kéne.
Amit pedig mondtam, nem voltál képes értelmezni ( ez is betegség) ... próbálom összefoglalni. Azt mondtam, hogy semmi értelme ennek a színjátéknak, ( aki bújt, aki nem...) semmi értelme egy pernek, mert a tanúk már nem élnek, gyakorlatilag a mai jogszemlélettel bizonyíthatatlan.
Egyet lehet tenni: meghozni a helyes erkölcsi ítéletet, ami az eddig kétségen kívül bizonyított tények alapján lehetséges...stb Ez a lényege...érted? Nem.!. tudom.:O((
Szívesebben olvasok például Reményik Sándort, ő egy rendes hazafi volt, aki ezer fokon izzó szívvel írt gyönyörű verseket, mint Ady-féle "önostorozókat", akik Stockholm-szindrómássá mételyezik olvasóikat. Sokkal alattomosabb méregnek tartom Adyt, mint például Alföldi Jozefinát, aki egy nem túl eredeti módon polgárpukkasztó kis pöcs, akit eleve nehéz komolyan venni, néha felbosszant, oszt annyi.
Nem ilyen egyszerű. Aki ugyanis antiszemitizmusnak állítja ezt be, az nem téved 100 %-osan, bár teljesen igaza sincs. Persze mindenki másképpen definiálja az antiszemitizmust, és nem segít az, hogy a vita során a jelentések átcsúsznak egymásba. Meg milyen vádról van szó? Hogy a mai nemzedék történelmi ismeretei - hajléktalanoktól politikusokig - hiányosak? Ez sajnos valóság. Kérdés az is, hogy lehet-e egyáltalán akármiről - így pl. a holokausztról - többet beszélni a kelleténél, ha igen, akkor hogyan lehet eldönteni, mi a szükséges és elégséges mennyiség. Ezt még senki nem határozta meg.
a tűznél lévők szépen elprivatizálták, mert hagytuk. Van belőlük mindkét oldalon.
Nincs két oldal. Csak egy van, de arra nem szavazhatunk, nem pártok alkotják.
A CNBC csatornán egy érdekes riportot lehetett látni néhány nappal ezelőtt, amiben több pénzügyi elemző is arra hívta fel a figyelmet, hogy az USA a központi bankok és vezetőik irányítása alatt áll, akiknek végső célja egy világkormány felállítása. A műsor azért szokatlan, mert úgy tűnik, hogy már a fővonalas média sem próbálja leplezni mi is történik valójában.
A műsorvezető a következő kérdést intézte a vendégekhez:
„Mindannyian a központi bankároknak dolgozunk? Ez már a globális kormányzás vagy egységes világ a központi bankárok vezetésével? A központi bankok akarata szerint élünk és halunk?”
„A kérdésre válaszolva: mindannyian a központi bankok rabszolgái vagyunk,” felelte az egyik vendég.
Úgy van... a tűznél lévők szépen elprivatizálták, mert hagytuk. Van belőlük mindkét oldalon... ugye? Szépen megosztoztak. Előbb privatizált a felsőbb réteg, most meg jön a vidéki párttitkárok utódainak csapata. Ők sem szégyenlősek. Jól kinézünk..... és ezt is hagyjuk.
Ha meg hagytuk/hagyjuk, akkor most nem kell sírni, rajtunk áll/állt.
A gyerekeink már most is fizetik..... vastagon.Ezért menekülnek szerte a világba és soha nem fognak visszajönni.
Húsz év szabadonválasztott elcseszés volt, amit a mostani két év koronáz meg..... és ha így folytatódik összerogy az építmény a korona súlya alatt.
Ady egyébként egy ugyanolyan "ösostorozó" antimagyarista pojáca volt, mint Imre és Akos Kertesz barátod, meg a Hofid.
Aki ilyenekkel deformálja a tudatát, abból megkeseredett vén fasz lesz, láttam már pár ilyet, szerencsére kihalófélben vannak. Ők is régóta mondogatnak ezt-azt, és a kutyát nem érdekli, mit mondogatnak, mert semmi nem áll mögötte.
Annyiban igazad van, hogy hosszú évekig lappangtak az elfojtott indulatok, mert nem lehetett kibeszélni.
Ennek viszont nem az a módja, hogy a régi szlogeneket leporolva elejéről kezdjünk mindent.
Eltelt sok év, át lehetett volna gondolni. Húsz év állt rendelkezésre, hogy normális párbeszéd induljon el egy ennél magasabb szinten.
Vitatkozni és érvelni kellett volna, nem köpködni. Ez lenne az érdekünk... Ahogy én látom, teljesen elfajult gyűlölködésnél tartunk már ( nemcsak zsidó-magyar, hanem magyar-magyar viszonylatban is) és ezt el kellett volna kerülni. Régóta mondogatom ezt.
Lehet, hogy ezt a meccset most kell majd lejátszani, de most sokkal rosszabb helyzetben vagyunk. Ez most nem az az idő.... most már másról kéne beszélni rég.
Állandóan azt ismételgeted, hogy a zsidókkal nem a maiak tették ami történt. Teljesen igaz. De ami a magyarsággal történt, azt sem a maiak tették. Ez valahogy mindig kimarad, és bőszen hibáztatja a jobboldal az utódokat az elődök bűneiért, miközben halálra sértődik, ha ezt vele is megteszik a másik oldalról... Ahelyett, hogy közösen a mai kihívásokat próbálnák megoldani.
De nem! Nekünk megint Mohács kell ... hát meg is fogjuk kapni, ebben biztos lehetsz.
ez igaz, denagyjából 2001-ig képesek voltunk sajtát őkét előállatani-mint a nagyok. abban a viktoriánus korszakban aztán a hős miniszterelnök az ekb kezébe adta a forint kibocsátásának jogát és hipp-hopp, csak hitelünk lett, pénzünk nem. ehhez már csak sikeresen hozzá kellett rendelni az mnb felügyeletét az ekb-ra és a kör be is zárult. innentől kezdve függők lettünk. nem hiába mondta rotschild, hogy "adjátok nekem egy ország pénzkibocsátásának jogát és nem érdekel,ki hozza a törvényeket".
"Deha mégsem, miért kellene Csatáríról hallgatnom, ha van róla véleményem?"
1., Ha Biszkuról halgatsz, és Csatáryról meg véleményt mondasz, az a kettős mérce minősített esete.
2., Csatáryról bátran elmondhatod a véleményedet. Csak nem követelheted a bíróság elé állítását, mert ezzel a magyarellenes erőknek adsz municiót a kezükbe.
3., Csatáryról én is elmondtam a véleményem....épp neked.
magyar gazdaság, amely már recesszióba fordult... nincs beruházás, nincs tőke és legfőképpen: elveszett minden bizalom ( ami tőke).
Ez a szomorú helyzet..sajnos.
Még ettől is szomorúbb...
A durbani klímacsúcson aláírt egyezmény a széndioxid kibocsátás 50%-os csökkentését tűzte ki célul az elkövetkezendő nyolc évre, ami egymagában képes lenne csődbe juttatni a világgazdaságot, azonkívül további 100%-os csökkentést 2050-ig, ami feltételezésünk szerint csak úgy lehetséges, ha előtte megszabadulnak néhány milliárd embertől, nehogy túl sok széndioxidot lélegezzenek ki.
Ha az a rengeteg miliárd pénz, amit kisajtoltak és el.... szóval kiszórtak két év alatt, erre ment volna, akkor bizony nem így állnánk.
Ez tény, számok bizonyítják. Hiábavaló iszonyú áldozat volt......aminek tetejében áldozatul esett az egész magyar gazdaság, amely már recesszióba fordult... nincs beruházás, nincs tőke és legfőképpen: elveszett minden bizalom ( ami tőke).