Nem D90-est akartam venni, de az egyik barátom áttért a sötét oldalra, vett egy C...5D MKII + 24-105mm kombót, ezt meg el akarta adni, mert 2 rendszer nem kell neki. 100e-ért akarta hirdetni , de mondta, hogy én vihetem 80e-ért. Nem hagyhattam ki. Most van egy fölös D80-asom, meg egy 18-105mm VR obim.
Ja! Így már leesett nekem is. Szemből a bal oldalon, a hölgyikének jobb. Liquifyhoz kicsit a ruhát is le kellett volna húzni a ruhát. Na nem úgy, csak, hogy ne legyen ráncos. Nekem mind a kettő tetszik. A harmadikra is kíváncsi lennék... Ha még nem készült el, készüljön!
A masodikon az arnyek miatt alig latszik, ha nem lenne rajta az kis elfeny, meg jobb lenne. A csipore tett kez pedig a bal oldalon takarja, azt a kis huplit.
Nem tetszik, hogy a modell csipejen kidudorodik az a kis felesleg. Ez a ruha feltetelezi, vagy megkivanja a bomba alakot, aminek nem sok hija, de azert kell meg oda par oranyi sulyzocipeles.
Egy picit be kellett volna forgatni, vagy arnyekolni, de en siman benyomnam az oldalat egy kis Liquify ecsettel. Szoval manipulalnam a kepet. mosoly
Az arcon ezen a képen nem akartam komolyabb (drámaibb) árnyékokat. Annyira meg nem vagyok profi, hogy a testre és az arcra más világítást varázsoljak. Bár pontosan nem értem, hogy mire gondolsz.
Lehet a kettobol kene gyurni egy harmadikat. Az elsonel nekem tetszik a keztartas. A vilagitas viszont eleg lapos, frontalis, ezzel meg csak el is lennek, de a modell jobb oldalan az a kis ruci, (nem a ruhara gondolok, hanem ekezettel arra a kis mitfognira) az valahogy nem kellene, hogy latszon, meg ha fogni esetleg jo is.