Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Szia! Köszi, de van annyi kitűző, max nem teljesen egyformák. Ráadásul amit kiosztott az Olga, ahhoz nem is kell kitűző. Két lyuk , és nyakba akasztható egy zsinórral.
Lenne e igény arra a pólóra csíptethető, átlátszó, és amelyikbe belefér egy névjegykártya, mert én tudnék szerezni kb. 20db-ot.(18-an vagyunk a klubban) Mindezeket majd vissza is kell vinnem ahonnan hozom:) Május 15-én tudnám hozni a kitűzőket, melyeket a kiállításon viselnénk.
Oké, megnéztem, a Ledmaster oldalán találtam megfelelőt. BJ0603SOL / piros/ ha igaz az ára, 20/db, akkor 20 darab kellene. BJ0603UW / fehér/ ha igaz az ára, 42/db, szintén 20 darab. Más formájú nem is kell.
Sajnos nincs rá mód,az egyszeri és megismételhetetlen biznisz volt.Igen komplikált több lépcsős volt a megoldás és csak a Zsolt miatt bonyolódtam bele...
De megpróbálom.A kaszni még haggyám,a hajtással lesznek gondok,de jövő héten megkérdezem majd Pozsonyban.
Egy kis összefoglaló a tegnapi útról, némi alvás után: A pesti bázis miatt nem kellett korán kelnünk, de már így is hatkor kint voltunk a nyugatiban. Össze futottunk B. Zoliék csapatával, akiknek amikor a jegyet váltották már csak a fapados 3. osztályra jutott hely, meg is szenvedték az utat oda-vissza, elég extrém ilyen 4 és fél órás útra be tenni ezt a kocsit szerintem. Mi az 50 es évek elején gyártott első osztályú kocsi kényelmét élvezhettük, a pontos indulás után. Az utazás mókás színfoltja volt Nohab Pappi, egy német úriember aki vagy 5 nyelven beszélt és nyomta a poénokat, több dologgal is fel volt díszítve, többek közt egy Z-s Nohab volt kitűzőként felrakva az ingére :) A Kassai fűtőháznál a nemzetköziséget rajtunk kívül egy lengyel gőzős erősítette, ott volt a kék albatrosz gőzős is, dízel gépek aztán pár Bz átépítés, motorvonatok voltak a forgó színpadon. Hátrébb sétálva találtunk egy darut is, előrébb sétálva meg 2 tengelyes személykocsikat, valamint az egyik csarnokban mozdony festményeket, és fém alkatrészekből össze rakott kis dísz mozdonyokat. Besétáltunk a belvárosba, megnéztük a Rákóczi rodostói házának másolatát, 6db menyasszonyt :) a villamosokat, pizza, fagyi, aztán irány vissza Pestre. Képek később majd ha már otthonról jelentkezem.