8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Szerintem fel a fejjel neked is, mert a realitás az volt hogy 0 ponttal megyünk a középdöntőbe, most meg úgy néz ki, hogy ha a fehéroroszokat lenyomjuk (remélem így lesz) akkor lesz kettő. Ha pedig a németek végigvernek mindenkit, akkor a maximumot nyújtva kis szerencsével még akár messzire is elérhetünk.
Bízzunk ebben, és örüljünk, hogy jobban állunk, mint a papírforma.
Skaliczki László azt nyilatkozta ezek a fiúk most értek el arra a szintre korilag és felkészültségileg, hogy alkossanak valami maradandót. Ez a meccs éppen arra lett volna jó, hogy megmutassák nem volt véletlen a spanyolok elleni magabiztos siker. Mert bárki bármit mondd ez a német csapat nem játszott jól Heinz ugyan a második félidőben lövöldözött gólokat ám a statisztikája azért nem kiemelkedően jó. A kapusuk szintén túl van misztifikálva, mert ezt a teljesítményt Fritz mikor fénykorában volt messze felül múlta. Bitter nem mutatott semmi nagyot, csak megfogta azokat a lövéseket amiket illett neki megfogni.
Szerintem nem játszottunk ma sem rosszul, és valószínűleg azért volt több a hiba támadásban, mert a német csapat jobb mint a spanyol.
Én nem éreztem, hogy feladtuk volna fejben a meccset. Ezen a szinten sok minden nüanszokon múlik, hát ma nem jött össze, ez van. (Ha mondjuk ötször játszanánk ezzel a német válogatottal egymás után, akkor egy meccset biztos el tudnánk csípni a mai csapatunkkal. Ez a realitás, most elsőre nem jött be ez a 20%)
Temetni pedig nem kell a csapatot, sok minden van még hátra.
Én jobban örülnék neki, ha nem a sok fikázást kellene itt olvasnom, inkább biztassuk a fiúkat, hogy összejöjjön az olimpia.
Ördög ügyvédje: "... remélem, sérült annyira, hogy ezen az EB-n már nem tud játszani, és hívni lehet helyette mást..."
Abban egyezik a véleményünk, hogy Iváncsik T. jobb játékos, mint Gulyás. Szerintem sem jó megoldás egy teljes meccset folyamatosan játszatni.
De komoly sérülést kívánni a magyar csapat egy játékosának (vagy bármely sportolónak) azért nagyon durva. Remélem, ezt gyorsan visszaszívod, mert az ilyen duma nem egy sport fórumba való. Egy kibaszott nagy nulla az én szememben az aki ilyeneket állít.
Igazad van nem voltunk rosszak, de megint elbuktunk egy olyan meccset amit meg lehetett volna fogni egy kis oda figyeléssel.
Nem kellett volna kockázatos indításokba bele menni, olyankor mikor egy sikeres támadás befejezéssel akár 1 gólra is megközelíthettük volna a németeket.
Német, Francia, Horvát? Nem tudom, a németeket kurva nehéz megverni, mindig hozzá tudnak adni valami pluszt ha baj van, szerintem ha mi jobban játszunk ők is jobban játszottak volna.
Szerintem meg ha nyernek a spanyolok ha nem ki-ki meccs lesz a holnapi. Mármint ha dobogós álmaink vannak mindenképp és hát miért ne lehetnének dobogós álmaink. Nem is beszélve arról hogy csak felpörgetné a fiúkat is ha holnap odapörkölünk.
a 2 szél között volt óriási különbség ma nem ment, de nem mehet mindig. Én már csütörtök óta nem tudok rájuk haragudni, + bele is fér egy vereség a németektől.
Van? Melyik? Ne mondd már, hogy a tegnapelőtti csapattal és játékfelfogással nem lehetett volna megverni ma a németeket is.
Az a baj, hogy ha egy csapat leül (mert az edző hagyja vagy szándékosan leültetni, hogy gyerekek, 2 pont megvan, meg a négereket - ez esetben fehéroroszok - úgyis megverjük -, ma ki lehet kapni), utána nehezen áll fel.
Tavaly is ez volt a VB-n. Pedig ott is jól kezdtünk. Egy 9. hely most is kinéz. De ilyen mentalitással nem is érdemlünk (sokkal) jobbat. (Lásd még: tavaly december, női VB.)
Igen, azt én is megfigyeltem, hogy Nagy Laci mostanában csak a spanyolok ellen tud jól játszani (tavaly is ez volt), a többi meccsen alibizik. Pedig ekkora termettel akár 10 m-ről felugorva is lőhetne átlövésgólokat, de erőlteti a hatoson belülre betöréseket.
Illyés számomra a két meccs alapján pozitív csalódás , viszont Nagy László újra azt csinálta amit a felkészülési tornán. Inkább bevitte három ember közé a labdát és agyon verette magát, minthogy végre egy két lövést eleresztett volna 9-ről
Most felteszem a kérdést, ilyen játékkal, hogy tud stabil ember lenni a Barcelónánál, vagy esetleg ott máshogy adja elő?
Mi az a Belaruszia? Legfeljebb B(j)elorusszia, de magyarul ez Fehéroroszország.
Nem a csapat hibáival volt a baj, hanem az alaphozzáállással. Főleg Skaliczkyével, aki nem nevezte Iváncsik Tamást, és a 2. félidőben 10 percig nem a legjobbakat játszatta, aztán amikor 6 volt közte, akkor kapott csak észbe (és ha nem sérül le Gulyás, még akkor is fennhagyta volna a pályán).