Na milyen volt a börze? Ott is rossz az idő? Anikó, megvannak a pipik? Tetszenek?
Ma pár lemaradt vadliba repült el felettünk, mondtam nekik hogy szálljanak le és maradjanak itt de biztos nem hallották mert nem szálltak le:)))
Remélem sikerül elérniük a többieket bár állitólag erre kicsi az esély. Biztos későiek vagy még nem voltak elég erősek pár héttel ezelőtt amikor többszázan repültek el a falunk felett. Felejthetetlen látvány volt.
Írtam akkor róluk egy kis gondolat sort. Ha kiváncsiak vagytok rá szívesen leírom ide is.
Szia Bolboja ! Köszönöm a kövecskét, Tyúktartónak rendben átadtam a pipiket, viszont a borítékos kövecskéjét elfelejtettem, de előbb utóbb meg fogja kapni. Én is küldtem Neked Subitól lekvárt, csak a tasak amibe volt, sajnos szét ázott, de remélem a benne lévő lekvárnak nem lett semmi baja.
Igen kérhetsz. De már csak holnap.majd csinálok még a többiről is ami szaladgál az udvarban.:))::):)) Nem sok van már 100-150db..):):)):):):):) De ebben van vegyes is nem csak fajtatiszta.
Kérhetnék ( de szerintem írhatom mindenki nevében:) további képeket a picikről! Azt jól látom, hogy az egyiknek sárga pofi, fekete séró, és fekete-fehért testecske?