A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
de most itt egy 80 eves neni van, aki ugy gepel 10 ujjal, hogy 9-el csak a betuket keresi. ize, csatornat hogy kell valtani. (most nehogy lehulyezz!) :-)
Nem akarok idealistának tűnni (pedig az vagyok), de szerintem majd mindenki ellen van esélyünk. Mondom ezt annak ellenére, hogy láttam a spanyolokat és az oroszokat is. Különleges ez a csapat! És nem azért, mert képes 10 góllal vezetni egy meccsen, aztán hárommal nyerni, vagy mert Angolát csak épp sikerül megvernie, hanem mert, ha nagyon kell, mindig van valaki, aki képes valamit hozzátenni a játékhoz. Valamint nehéz meccseket játszottak le úgy, hogy egyszer sem láttam csüggedtséget az arcukon(még a dán meccsen sem). Elszántak, azt hiszem.
Nándinak sok sikert! Tombor szerintem gyengébb, mint ő, mivel egyáltalán nem fejlődik.
Kapuscsodánk pedig amellett, hogy magyar, nem utolsó sorban szerb is. Nem szeretek a nemzeti ellentétekre hivatkozni, de úgy vélem, holnap játszani fog!(:
Egyébként sincs normális ember este 8kor a munkahelyén. (nem a dán meccs miatt maradtam...) Igaz, ha nem fórumoznék ennyit kb most elindulhatnék haza:)