csak még annyit, hogy Chase szinkronja nem tetszik, ebben a részben különösen feltűnt, hogy mintha vmi nyálas kis buzit akarnának belőle csinálni azzal a szinkronnal, pedig az eredeti hangja sokkal jobb.....és láv :)))
sztem ez a rész azért elég szomorú volt...:((( de most a doki sem volt bastard, csal és hazudik ha kell, hogy megmentsen egy beteget..hogy leugatta már Voglert..:))
szenya volt nagyon... mit össze nem szenvedtek... ezt a két részt biztos nem fogom újra megnézni! Tök rosszul voltam... tisztára pszichoszomatikus lettem... most, h vége, elmúlt... :-o
De House iszonyú jól nézett ki, amikor a galambon meg a vizen elmélkedett... jájj, azok a szemek........!
Jaj, én olyan rosszul vagyok... most nézem a Foreman szenved cé részt... vagyis nem az a címe, de tudjátok melyik- a két részes- annyira rosszul vagyok ettől a résztől... alig bírom megnézni :-o szerencsére már a második vége felé járok- teatyaúristen...
ja persze azt elfelejtettem, hogy az tetszett még, ahogy rájön a doki erre az egészre, hogy mindez nem valóságos!! brilliáns logika, ugye.....
csak tudjátok mi jutott eszembe? az, hogy ugye az író a doki figuráját Sherlockról mintázta, és a House-Wilson kapcsolat olyan, mint a Sherlock-Watson kapcsolat, legalábbis hasonló, és csak az motoszkál bennem, hogy Sherlockot a teremtője kinyírta a végén (ezt hozta fel Rottring is a hetedik könyv kapcsán) szóval értitek, hova akarok kilyukadni??
hm, nekem meg pont a katyvaszolás tetszett! persze sejtettem én, hogy vmi nincs rendben, szóval azért nem volt akkora meglepi mint pl a Hatodik érzék, de sztem direkt volt, ugyanis mintha arra mentek volna, hogy igenis a néző is vegye észre, hogy itt vmi nincs rendben, és rágja a körmét a dokiért :))
de igazán ütős nekem a vége volt, amikor ott feküdt a pasi a műtőasztalon, és House mit csinált vele...és ott, amikor közelebb ment, már majdnem ő is elhitte azt, amit én (ill a néző) hogy bakker..mégiscsak igazi, amikor a pasi kezéből kiesett a töltény és koppant a padlón....na ott voltam készen!! :))
persze aztán meg az a rész, a vége, hogy utasítja Cameront, hogy adjanak neki ketamint...és ott hagyják abba, minket meg ehet a fene szeptemberig!!!!
Jaja! Azokat a "menjetek már szobára"-beszólásokat én is nagyon bírtam. :-) meg ezt: "tegyenek úgy, mintha itt se lennék, majd addig olvasok."
:-DDD
Tényleg, most melyik résznél tartasz?
(előre is szorri, ha magamban beszélek, mert már mindenki elpárolgott, de eddig mostam a hajam, meg bámultam Házdokit, és most persze szófosásom van...)
VÉGIGNÉZTEM!!! Az egészet! Minden tudok, háhá!!! :-DDD
Na, az azért túlzás, hogy mindent, nyilván mindent tudok, ami a 2. évadban történt, hogy mi FOG azt nem...nem véletlen lett a vége ilyen cliffhanger. Most meg agyalhatunk szeptemberig, mi lesz vele...
Őszintén szólva számomra ebben az utolsó részben az utolsó jelenet ért valamit, az igen, az megnövelte az adrenalint, az "ómájgád, mi lesz veled, Doki?"-érzést. Különben meg...annyira azért nem tetszett ez a rész, szerintem egy kicsit túlzagyválták, és szerintem túlzottan érezhető volt, hogy suprise ending várható, ami ezek után már nem is volt annyira suprise, egy idő után tudni lehetett. (szerintem az, hogy tudott járni, elég árulkodó volt)
Meg idegesítettek a lövöldözős pasinak a nagy filizofikus szövegei.
Mindenesetre a Who's Your Daddy és a House vs God a legkirályabb részek! Szerintem. Azokat hamaosan újranézem, az tuti. :-D
ja, Feanor, megnéztem a 3. évados szpotot is, hogy ez milyen szinten nem mutat semmit! :-DD Napersze esztétikai élménynek nem utolsó... ;-) Köszi! És a feliratokat is!
én hugomat a pindúr pandúrokon és a south parkon kívül nem sok minden érdekli a tévében... Na jó, ez túlzás, de általában csak mesét nézünk együtt, (azt viszont jó sokat) mert más közös nem naon van. Mmint tévé szinten... :DDDD
NEM GYŐZÖM!!!! :DDDDD Azér szar lett vóna ha elmegy, mert hijányozna a sok(k) hülyesége, de a hugin olyan jót röhögtem... Szakértelem... *asszem egy részt látott, talán másfelet :D*
asszem nem árulok el nagy titkot, de eddig még nem jöttek össze (mondom ezt a második évad után) szal nyugi...:)) de azért utalások és izgi dolgok lesznek ám!!! :)))
na és stacy-t se hagyjuk ki, a szerencsés dög..:DDD