Hát emberek, ragozhatjuk, de azt még a jobbosok is beismerik, hoyg a vitában Orbán nem volt a topon - ha ez jelent valamit egyáltalán. És hogy Gyurcsi jobb volt na. Lehet ezt arrogánsnak nevezni, én jobb szeretem a számokat mint az érzelmeket, ha egyszer arról van szó, hogy mi történt, mit értünk el, mi volt stb... másnak meg az érzelmek jönnek be.
(Másik topicban már írtam, hogy azt én is beismerem, hogy Orbánnak jobb a segge.) :-)))
GyF is mondhatná, mert ő is nagyon jól tudja, hogy teljes foglalkoztatottságra kell törekedni. Nincs számára megtiltva, ő is tudja, hogy ez stratégiai cél.
Ja várjál, Gy csak azt mondja, hogy 400,000 új munkahely. Az a szemedben nem demagógia persze, de a Fidesz programjában szereplő 150,000-200,000 új munkahely és a teljes foglalkoztatásra való törekvés kimondása már az.
Láthatólag fogalmad sincs az üzleti életről. Ez nem baj, nem kell mindenkinek érteni hozzá, csak akkor inkább ne beszélj róla. Ez is egy szakma.
gyurcsány számokról beszélt, amiket nyugodtan ellenőrizhetsz, és biztos lehetsz benne, hogy ültek ( nem olyan sültbolond, hogy hazugságon kapassa magát) ellentétben Orbánnal, aki könnyen ellenőrizhető dologban fehéren-feketén hazudott. H
És szerinted hogy tudunk versenyezni a sokkal tőkeerősebb, a megfelelő hivatalos embereket megkenni tudó, nagyon befolyásos konkurensekkel? Sajnos sehogy.
Mér olyan nehéz megértened hogy vita volt és nem kampánybeszéd egy naggyűlésen? Talán gyurcsányra kellett volna néznie és nem folyamatosan rá sem nézni!
Ha valaki a vita alapján kívánná RACIONÁLISAN eldönteni,hogy melyik ember alkalmasabb az ország vezetésére,akkor ,Orbán toronymagsan győztes.
Képzeljétek el,hogy munkahelyeteken Gyurcsány a főnökötök. Ilyen izgága arrogáns,agresszív,akarnok,piszkálódó főnöktől menten Isen mindenkit.
Ha egyáltalán van rá mód ezt a gondolatot kéne valahogy pár nap alatt elterjeszteni.
A TV vitát ugyanis nagyon sokan,szinte mindenki látta,és a többségnek van ilyen-olyan főnöke. De csak a mazohista kissebbség vágyna olyan főnökre,mint amilyennek Gyurcsány mutatkozott,végig a mai este folytamán.
Pontosan ez volt mindkét félnek a dolga.....mindkétfélnek ott a siserehadja akiknek uaz a dolguk.
Ezek a viták arról szólnak a világban mindenhol ki mennyire tudja lejáratni a másikat...
De Orbán nem ezt mondja, mert akkor mindenki rájöhetne, hogy ez majd csak a következő generációra lehet talán érvényes, másrészt meg nem FIDESZ találmány, hanem EU-irányelv, amire törekedni nem külön pártérdem...