Keresés

Részletes keresés

Bill Goldberg Creative Commons License 2006.12.24 0 0 384
Kellemes karácsonyi ünnepet kivánok mindenegyes csapattársamnak, edzőknek, a csapathoz közel álló és segitő embereknek!!! Ne feledjétek 26-án Karácsonyi Poker party az unicumba. Ja és ha nem találtatok helyet szilveszterezni, akkor Gery apa mindenkit szeretettel vár az Unicumba. Na cső mindenkinek kellemes ünnepeket !!!! Go Tigers !!
matej60 Creative Commons License 2006.12.22 0 0 383
Racsikám! Jobbulást kívánok Neked, s valamennyi sérüléssel bajlódó csapattársamnak. Gyógyuljatok gyorsan meg, hogy koccolhassunk egy-kettőt játék közben. Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, s ha közben nem találkoznánk, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ! Kívánom, hogy mihamarabb ízleljük meg a győzelem ízét, mert az már nagyon hiányzik! mataj60
feca3d Creative Commons License 2006.12.19 0 0 382
Egy emberként fog (ha képzeletben is) melleted állni az egész csapat a műtőben és azt követően is! Kitartást és mihamarabbi gyúgyulást!
Feca #22
Bill Goldberg Creative Commons License 2006.12.19 0 0 381
Szerintem nincs olyan edző és játékos, aki ne drukkolna annak hogy sikerüljön a mütéted racsy bácsi. úgyhogy apa, még több td-t és blockkot a következő szezonba. várunk vissza!!! Csö Tatupu
Előzmény: Racsy29 (380)
Racsy29 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 380
Szevasztok kedves csapattársaim! Egy kéréssel fordulok hozzátok: szorítsatok holnap hogy sikerüljön a kis beavatkozás és minnél hamarabb visszatérjek közétek! Ha addig nem találkoznánk,boldog karácsonyt mindenkinek! Na csá! Go Tigers!
patikus#99 Creative Commons License 2006.12.18 0 0 379

Szívesen, máskor is. Remélem rehabilitáció céljából többé nem kell!!

És maradhat, ameddig kell.

Előzmény: capone1 (377)
BCruiser Creative Commons License 2006.12.16 0 0 378

OFF #7

Sziasztok!

A drukkerkocsma.hu-n megnyitottuk a Football Fórumot.
http://www.drukkerkocsma.hu/viewforum.php?f=40

üdv,

wolves80

capone1 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 377
Üdv.
Mégegyszer megszeretném Gődény Gyurinak köszönni hogy kölcsön adott egy szoba biciklit és ezzel segíti a felépülésemet, és Rezgőnek is köszönöm hogy elhozta nekem.
robogo_1977 Creative Commons License 2006.12.13 0 0 376
Na, mégegyszer, hátha valaki nem látta!

Amerikai football közösségi oldal

Az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.

A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!

Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!

Nos, egész szépen alakul a taglétszám, de hogy felpörgessük kicsit az érdeklődést, játékot hírdetünk. Aki az év végéig a legtöbb meghívót (Invite) küldi ki ismerőseinek, barátainak, és azok regisztrálnak az oldalon, értékes jutalomban részesülnek! 

http:/amerikaifoci.ning.com 
laikusNo1 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 375
Ugyan kicsit megkésve, de:
GRATULÁLOK mindenkinek!, aki tavaly ilyenkor részt vett az első edzéseken, főleg azoknak akik azóta is erősítik a TIGERS csapatát.
Gratulálok azoknak akik ezt az egész csapatot egybetartják.
Kívánom hogy ennek jövőre meg is legyen az eredménye!
Kivánok sok sok győztes meccset!!
RACHIMOW Creative Commons License 2006.12.01 0 0 374
I' not good. Sick. Thanks :-)))  SZOMBAT???
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 373
Fotó "jeszty", videó "tooozse", ciril abc "nyet"! Ancsa, Emese "gyelájet"foto, video "gyelájet JOSÉ. ( Zsenya "eta malenkij sutka!")
You all right?
GO TIGERS, GO!
Előzmény: RACHIMOW (371)
Bill Goldberg Creative Commons License 2006.11.28 0 0 372
I think, somebody make picture predators-tigers match, but i doesn’t seeing yet.
When you came Nyíregyháza, we are saying more this pictures. Go Tigers

Előzmény: RACHIMOW (371)
RACHIMOW Creative Commons License 2006.11.28 0 0 371
Hey people... Somebody have pictures from game with Predators??? Thanks. Sorry for my  china-english :-)
RACHIMOW Creative Commons License 2006.11.28 0 0 370

Figyelem, akcio.  Hi Tigers

capone1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 369
Hali!
Nekem sajna a sípcsontom tört el az egyik meccsen.de én megvárom hogy TELJESEN felépüljek.pár hét és újból kezdem az edzéseket.
Én csakis akkor kezdek majd el edzeni amint a doki azt mondja.én nagyon szeretnék már ismét edzeni, játszani.
szerintem egy komolyabb sérülésnél ki kell várni azt az időt amit a doki mond.mert ha nem akkor esetleg rásérülhetsz és az sokkal rosszab.
Előzmény: Woobel (365)
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 368
A Tigers ellen, ha jól értettem.
Le a kalappal, bár kicsit nem felelőtlen dolog?
Sérülten játszani?( ahogy írtad benne voltál a sűrűben)
Zalában, aki sérült volt, nem engedte az edző játszani, annak ellenére, hogy beöltöztek, bemelegítettek a srácok.(ha csak nem volt pótólhatattlan.
Volt olyan eset, hogy aki idő előtt visszaállt, rásérült.
Egy fanatikus nem mérlegel, megy amíg bír. Ezt kontrolálta az edzőnk, mikor nálatok játszott a csapat.
Előzmény: Woobel (365)
sebastian77 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 367
Helllo mindenkinek!
nagy kéréssel fordulok felétek! Valaki ki tudna vinni szerdán edzésre a főiskolától, mert fogalmam sincs hogy hogyan jutok ki oda?
előre köszi annak a valakinek aki segítene. 0670 947-5453-as számon el tudtok érni.
kössz
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 366
IRÁNYÍTÓ CSERE?!?!?
Látod erre nem is gondoltam. Nincs Szilárddal semmi baj,(szerintem).
Nem árthat, ha van minden poszton néhány cseréje a csapatnak. SZERINTEM!!!!
(-bár ez az én LAIKUS! véleményem)Egy csere még akkár mire is jó lehet.

Mellesleg szívesen kipróbálnám azokat a posztokat amire alkalmas lennék.
Meg is teszem, amint lesz a TIGERS-nek női csapata. Addig hiába is szeretném....
(pedig hetente megemlítettem magasabb szinteken...)
Előzmény: patikus#99 (363)
Woobel Creative Commons License 2006.11.27 0 0 365
Egyet értek veled nekem 8 hónapja volt egy kulcs csont törésem egy ütközéstől és a metcset is dróttal a vállamban játszottam. Én is azért hajtom magam h, mihamarabb hejrejöjjek és ismét 100%ékban tudjak játszani. Fontos a mentális elszántság.

Előzmény: laikusNo1 (361)
Hentes56 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 364

A Szerdai Edzés Sóstóhegyen a Szabó Lőrinc Általános Iskolában lesz 19:00 -tól. Igrice u. 8. De ha így könnyebb : Korányin végig egyenesen Sóstóhegy Felé ameddig csak lehet és ott már jobbra lehet látni 

Ha így sem megy hívj Pétercsák Ákos : 06-30-684-34-04

patikus#99 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 363

Irányítócsere??

Próbáltál már lyukas zsebből pontosan (Bárhogy) passzolni?

Vagy azt az élményt átélni, amikor egy batár nagy End és egy LB

gyorsvonat módjára próbál elkaszálni?? állj QB-nek és megtudod!

Kobe! Tiéd a "pálma" !!!!

Előzmény: laikusNo1 (355)
Kobe Bryant Creative Commons License 2006.11.25 0 0 362
IWIW-en Nyíregyháza Tigers AFC [Tigrisek] (639)

Az egyik képet az adatlapban én készítettem ha nem tévedek, hazai pályán méghozzá!
Most lehetek büszke? :):)

Jól esett látni mindenesetre, mégiscsak jó egy kosaras is a csapatnak :D
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 361
amikor egy sérülést nem szándékosan okoznak, akkor nem számít ki és hogyan okozta. Ez egy ilyen játék, benne van a pakliban. A sérülésnél jobban fáj a vele járó játékból-edzésből valo kiesés. Ez a személyes véleményem, de nagyszerűek a játékosaink, szerintem egyet értenek velem. (a Gergő is)
Vannak sérültjeink, de eszük ágában sincs abbahagyni sérülés miatt ezt a sportot, sőt őrültek módjára gyógyulnak, hogy újra edzhessenek.
További jó felkészülést, és remélem találkozik a két csapat tavasszal.
Előzmény: Woobel (360)
Woobel Creative Commons License 2006.11.22 0 0 360
Passz ezt nem tudom!

Adjátok át neki üdvözletem és remélem h, nem miattam sérült le amikor ráestem!
Előzmény: laikusNo1 (359)
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.20 0 0 359
A 48-as játékosunk Lippa Gergő sérült meg, de már egész jól van.Inkább kellemetlen, mint súlyos a sérülése. Reméljuk a 2 hetes pihenő alatt viszunylag helyre jön.
Gratulálok az erőnlétetekhez. jól végigjátszottátok a 4negyedet.
Jön valaki tőletek bíróképzésre a hétvégén?
Előzmény: Woobel (358)
Woobel Creative Commons License 2006.11.20 0 0 358
Sziasztok!

Köszönöm a metcset srácok. Nagyon nagy élmény volt veletek játszani. A váll sérültetekkel mi a helyzet? További jó edzést és sok sikert a jövő évhez!

Predátor 15 WR

Go Tigers Go PREDATORS
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.18 0 0 357
Kizárásos alapon: ott voltam Zalában, nem játszottam, nem vagyok játékos, de nagyon drukkolok a Tigersnek.Nem vagyok fiú, es nem volt ott az anyukám= Attilának (51-es) a nővére: Marian
Azt hittem jobban fognak egymásnak hiányozni a játékosok, és pezsegni fog a fórum.Megy majd a poénkodás.
Igaz a nyíregyiek találkoznak éppen eleget (szülinapok, névnapok, meg csak úgy...) pl. tegnap is, meg keddenként a Diner, stb.
Előzmény: capone1 (356)
capone1 Creative Commons License 2006.11.18 0 0 356
azt még nem tudom mikor fogok újból edzeni, de 29-én még biztos nem.dec 6-án kell kontrolra mennem majd akkor megmondja a doki.
amúgy már sokan szeretnék tudni hogy kit takar ez a laikusNo1 név?
Előzmény: laikusNo1 (355)
laikusNo1 Creative Commons License 2006.11.17 0 0 355
Igen! Annak ellenére hogy Racsi jól helyt állt kellne már egy jó spec.rugó. ( Vagy egy irányító.....!?!?) Mikor fogsz edzeni a csapattal? 29-n? Még korai? Csak úgy a pálya szélén? Óvatosba?
Előzmény: capone1 (354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!