Kellemes karácsonyi ünnepet kivánok mindenegyes csapattársamnak, edzőknek, a csapathoz közel álló és segitő embereknek!!! Ne feledjétek 26-án Karácsonyi Poker party az unicumba. Ja és ha nem találtatok helyet szilveszterezni, akkor Gery apa mindenkit szeretettel vár az Unicumba. Na cső mindenkinek kellemes ünnepeket !!!! Go Tigers !!
Racsikám!
Jobbulást kívánok Neked, s valamennyi sérüléssel bajlódó csapattársamnak.
Gyógyuljatok gyorsan meg, hogy koccolhassunk egy-kettőt játék közben.
Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, s ha közben nem találkoznánk, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !
Kívánom, hogy mihamarabb ízleljük meg a győzelem ízét, mert az már nagyon hiányzik!
mataj60
Szerintem nincs olyan edző és játékos, aki ne drukkolna annak hogy sikerüljön a mütéted racsy bácsi. úgyhogy apa, még több td-t és blockkot a következő szezonba. várunk vissza!!! Csö Tatupu
Szevasztok kedves csapattársaim! Egy kéréssel fordulok hozzátok: szorítsatok holnap hogy sikerüljön a kis beavatkozás és minnél hamarabb visszatérjek közétek! Ha addig nem találkoznánk,boldog karácsonyt mindenkinek! Na csá! Go Tigers!
Üdv. Mégegyszer megszeretném Gődény Gyurinak köszönni hogy kölcsön adott egy szoba biciklit és ezzel segíti a felépülésemet, és Rezgőnek is köszönöm hogy elhozta nekem.
Az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.
A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!
Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!
Nos, egész szépen alakul a taglétszám, de hogy felpörgessük kicsit az érdeklődést, játékot hírdetünk. Aki az év végéig a legtöbb meghívót (Invite) küldi ki ismerőseinek, barátainak, és azok regisztrálnak az oldalon, értékes jutalomban részesülnek!
Ugyan kicsit megkésve, de: GRATULÁLOK mindenkinek!, aki tavaly ilyenkor részt vett az első edzéseken, főleg azoknak akik azóta is erősítik a TIGERS csapatát. Gratulálok azoknak akik ezt az egész csapatot egybetartják. Kívánom hogy ennek jövőre meg is legyen az eredménye! Kivánok sok sok győztes meccset!!
I think, somebody make picture predators-tigers match, but i doesn’t seeing yet. When you came Nyíregyháza, we are saying more this pictures. Go Tigers
Hali! Nekem sajna a sípcsontom tört el az egyik meccsen.de én megvárom hogy TELJESEN felépüljek.pár hét és újból kezdem az edzéseket. Én csakis akkor kezdek majd el edzeni amint a doki azt mondja.én nagyon szeretnék már ismét edzeni, játszani. szerintem egy komolyabb sérülésnél ki kell várni azt az időt amit a doki mond.mert ha nem akkor esetleg rásérülhetsz és az sokkal rosszab.
A Tigers ellen, ha jól értettem. Le a kalappal, bár kicsit nem felelőtlen dolog? Sérülten játszani?( ahogy írtad benne voltál a sűrűben) Zalában, aki sérült volt, nem engedte az edző játszani, annak ellenére, hogy beöltöztek, bemelegítettek a srácok.(ha csak nem volt pótólhatattlan. Volt olyan eset, hogy aki idő előtt visszaállt, rásérült. Egy fanatikus nem mérlegel, megy amíg bír. Ezt kontrolálta az edzőnk, mikor nálatok játszott a csapat.
Helllo mindenkinek! nagy kéréssel fordulok felétek! Valaki ki tudna vinni szerdán edzésre a főiskolától, mert fogalmam sincs hogy hogyan jutok ki oda? előre köszi annak a valakinek aki segítene. 0670 947-5453-as számon el tudtok érni. kössz
IRÁNYÍTÓ CSERE?!?!? Látod erre nem is gondoltam. Nincs Szilárddal semmi baj,(szerintem). Nem árthat, ha van minden poszton néhány cseréje a csapatnak. SZERINTEM!!!! (-bár ez az én LAIKUS! véleményem)Egy csere még akkár mire is jó lehet.
Mellesleg szívesen kipróbálnám azokat a posztokat amire alkalmas lennék. Meg is teszem, amint lesz a TIGERS-nek női csapata. Addig hiába is szeretném.... (pedig hetente megemlítettem magasabb szinteken...)
Egyet értek veled nekem 8 hónapja volt egy kulcs csont törésem egy ütközéstől és a metcset is dróttal a vállamban játszottam. Én is azért hajtom magam h, mihamarabb hejrejöjjek és ismét 100%ékban tudjak játszani. Fontos a mentális elszántság.
A Szerdai Edzés Sóstóhegyen a Szabó Lőrinc Általános Iskolában lesz 19:00 -tól. Igrice u. 8. De ha így könnyebb : Korányin végig egyenesen Sóstóhegy Felé ameddig csak lehet és ott már jobbra lehet látni
Ha így sem megy hívj Pétercsák Ákos : 06-30-684-34-04
amikor egy sérülést nem szándékosan okoznak, akkor nem számít ki és hogyan okozta. Ez egy ilyen játék, benne van a pakliban. A sérülésnél jobban fáj a vele járó játékból-edzésből valo kiesés. Ez a személyes véleményem, de nagyszerűek a játékosaink, szerintem egyet értenek velem. (a Gergő is) Vannak sérültjeink, de eszük ágában sincs abbahagyni sérülés miatt ezt a sportot, sőt őrültek módjára gyógyulnak, hogy újra edzhessenek. További jó felkészülést, és remélem találkozik a két csapat tavasszal.
A 48-as játékosunk Lippa Gergő sérült meg, de már egész jól van.Inkább kellemetlen, mint súlyos a sérülése. Reméljuk a 2 hetes pihenő alatt viszunylag helyre jön. Gratulálok az erőnlétetekhez. jól végigjátszottátok a 4negyedet. Jön valaki tőletek bíróképzésre a hétvégén?
Kizárásos alapon: ott voltam Zalában, nem játszottam, nem vagyok játékos, de nagyon drukkolok a Tigersnek.Nem vagyok fiú, es nem volt ott az anyukám= Attilának (51-es) a nővére: Marian Azt hittem jobban fognak egymásnak hiányozni a játékosok, és pezsegni fog a fórum.Megy majd a poénkodás. Igaz a nyíregyiek találkoznak éppen eleget (szülinapok, névnapok, meg csak úgy...) pl. tegnap is, meg keddenként a Diner, stb.
azt még nem tudom mikor fogok újból edzeni, de 29-én még biztos nem.dec 6-án kell kontrolra mennem majd akkor megmondja a doki. amúgy már sokan szeretnék tudni hogy kit takar ez a laikusNo1 név?
Igen! Annak ellenére hogy Racsi jól helyt állt kellne már egy jó spec.rugó. ( Vagy egy irányító.....!?!?) Mikor fogsz edzeni a csapattal? 29-n? Még korai? Csak úgy a pálya szélén? Óvatosba?