te valami csodabogar vagy? azt hiszem itt meg nem mondtuk/mondtak ki hogy a noknek tuttira van lelke... persze lehet hogy ki fogjuk mondani hiszen tenyleg ez mar kezd kozvelekedesse valni, ambator biztosak nem lehetunk benne.
annakidejen giordano brunot ezert az eretnek gondolatert egettek meg, a fold gombolyusege csak urugy volt. azt hitte hogy van a noknek is lelke..
lehet hogy ez az ida meeg bastya elvtarsat is meg tudna gyilkolni? meeg ha csak tevedesbol is.
de az nagyon jo lenne... szeretett bastya elvtarsunk hosi halotta vaalna, es szeretett orbanunk 2086. junius 16-an beszedet mondana:
itt nyugszik az otodik ha(d/l)o(t/sz)(t/lop) a mindenki altal annyira szeretett bastya elvtars, amit/akit a burzsoa reakcio egyik utolso maradvanya tett gyilkolasanak aldozatava. itt allunk es emlekszunk bastya elvtarsra hogy milyen szep es okos volt es milyen rendes ember volt peldaul soha eleteben nem lovetett de viszont, ambar es gyakorta lelotte ot az armany a nemzetkozi dologtalan mozgalom visszeres keze eresztette bele a hideg puskagolyot es rovid/hosszu szenvedes utan kitusakodott...
ne is mondd, ilyenek ezek mind, antiszemiták és üldöznek téged folyton, pedig valóban megmosolyogtató, hogy az egy igaz zidó nemzet 'nemzetközi' találkozójáról beszélsz...
gondold el. ha alkoholmentes sorrel ekkora baromsagokat irok, akkor mi lenne alkohollal?
amugy inkabb elmentem pizzat venni, erre nem a demszky jott oda? tokre ciki volt, bizots latta hogy nem szeretem. valoszinuleg a foldhoz kellett volna magam verni...
focibol a dontot inkabb. meg esetleg az elodontot...
Nem, ez a Makkabi-féle Makkabi, egy nemzetközi sportszervezet vagy ötven különböző országbeli tagszervezettel, amelynek a magyarországi szervezetének az egyik szakosztályában valamikor Tasnádinak, mint sportolónak és mint vezetőnek szepe volt.
Ez itten a Viszkis féle magyar nemzeti sportszervezet, ez a MOB, a pisieregetőkről nem is beszélve...
Hát az olaszok győztek. Mosolyt szerettem volna gerjeszteni vele, hogy milyen érdekes, hogy a Makkabi nemzetközi barátságos találkozóján az olaszoknak drukkoltam... Ártatlan megjegyzés volt, nem gondoltam, hogy Lovasos aljasság jár érte ("A köztörvényes Soros alapítványa támogatta balliberális heccsajtó zászlóshajója, at Élet és Irodalom megírta, hogy..."). Naiv vagyok, talán.
Csodálatos és a nemzet egységének felemelő bizonyosságát sugárzó ünnep volt a Maccabi sportnap, a mindennapok megszentelt magátólértetődésével töltötte fel lelkeinket, írná marylou, de valóban igen kellemes rendezvény volt, valóban bizonyosságot és jókedvű életet mutatott, minden fellengzés és szenvedelem nélkül, egyre több kedves és csinos fiatal a HaSomer HaCairban, az Ujs-ben, a Szochnutban ingyenes vagy kedvezményes utazási, tanulmányi programokról és vendégszemeszterekről szóló ismertetőket kaphattak az érdeklődők, azt gondolom, nagy dolog, mert igen jó egyetemek igen jó képzésein vehetnek részt kalandot, kibucot vagy szervezett önfenntartást vállaló fiatalok, minden bevándorlási vagy bármilyen kötelezettség nélkül...megnéztem a Maccabi Italia és a Maccabi Hollandia focimeccsét is...nyertünk 2:1-re....
hiába osztap egy félresikerült circumcisio után engem megölne a sárga irígység, úgyhogy ha beleérezni nem is tudom magam a helyzetedbe, de őszintén együttérzek veled:)