World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Azert van lehetoseg:) Ott a hurricane, azzal huzza meg a pack-et, es maris van indulo agroja mindenkire. 2 ticket siman el lehet tolni mire atvalt maciba vissza es odaernek a mobok, es az 1.5k+ agro alapbol.
Swipe: instant de 3 target... Ja ezt is korlátlan targetre kinyitották, akkor végülis nincs gáz, öröm bódottá :D A többivel az a baj, hogy a maul NEM instant, csak next melee, a berserk 3 target (vagy ezt is emelték?), a demo roar aggrója meg majdnem 0, az is szétosztva a targetek közt. Szóval ha az a feladat hogy instant aggró egy nagyobb pakkon az csak swipe lehet. Na de a lényeg az volt hogy gáz-e ha mind2 tank druid, a válasz az hogy nemgáz.
A druidnak nincs instant aoe aggrószerző képessége, (max aoe taunt :D) ez kicsit necces lehet, viszont hosszabbtávon ugyanannyi vagy jobb aoe aggrója van mint a warriornak, szóval a DPSnek kell kicsit odafigyelni hogy ne azonnal aoezzon. Bár nálunk magasról leszarják, megy az aoe azonnal és ha jön +1 pakk akkor se állnak le oszt csodálkoznak hogy szopóka van. Idegesítő.
5 expertise az gondolom nem rating, akkor 1.25%-kal kevesebb dodge és parryt kapsz (2.5%-kal kevesebb támadásod megy mellé soloban vagy tankoláskor, 1.25% DPSeléskor csapatban) ami jó, de nem olyan marha fontos. Amúgy a balta az jó, vegyél neki bloodied arcanite reapert 65 badgeért, ret palával teszteltem, megérte :D
Arathor továbbra is egy roncshalmaz, tegnap DK szárny + patchwerk után feladtuk a 25ös raidet. Részemről asszem amíg ilyen lag van nem megyek 25ösbe, meg talán az accot is jegelem ha elhúzódik a dolog. Minősíthetetlen ez a szarkupac mostmár.
1. Ma este megyünk Naxxot takarítani (normál). Valszeg én leszek a RL. A helyzet az, hogy az MT is és az OT is ferál droid lenne. Az MT azt mondta, hogy ez nem igazán szerencsés, mert aoe-szituációkban nem annyira jó a druida és jobb lenne ha szereznék valami másfajta OT-t estére. Én erre mondtam, hogy ne nyávogjon, tankoljon. Igaza volt? Vagy nincs jelentősége?
2. Van egy kis kedvencem, egy 58. szintű ork csaj DK, Szuka néven fut. Egyelőre még csak disenchanter bajnok, de lehet, hogy egyszer lesz vele kedvem kicsit questelni. Namost, orkoknak van alapból +5 expertise-ük baltákra. Mennyire célszerű nekem kifejezetten baltával menni? Ez a +5 expertise mit jelent a gyakorlatban? Az az igazság, hogy sokkal jobban szeretem a kardokat...
Malygos 10 down. Jó boss csak kimardhatott volna a játékból :D
Sok idegesítő dolga van, 25ösben kifejezetten durván. Jó móka helyezkedőset játszani 5 FPS mellett, meg a vortex utáni azonnali köpés is atomjó vicc. Többször is halálra röhögtük rajta magunkat.
A phase2-ben tapasztalható 10 seces lagot különösen értékeltük. Van hogy nem lagol olyankor? Ha nincs, akkor hogy lehet megölni?...
èn mèg item rackig nem jutottam el, sosem tankolok igy nincs rà szüksèg, spell reflectre van egy makròm ami "àtöltöztet", de azt is utoljàra mèg S4 alatt arènàban hasznàltam, mostanàban teljesen ràszoktam a pve-re:)
èrdekes dolog ez, mèg nyàr elejèn semmi pènzèrt nem mentem volna karàba v. ZA-ba, àllandòan csak az arènàn jàrt az eszem most meg teljesen megfordult az egèsz..
vègülis a pve nagyon függ attòl h jò guildben vagy-e, mert gyenge csapattal inkàbb büntetès, de ha van fejlödès akkor viszont èlvezetes ès nem szàmit 1-2 (na jò nèha több lol) wipe
ItemRack tud olyat, hogy stance váltásra geart cserél. Ezt fury specen szoktam alkalmazni, így gyakorlatilag csak nyomok egy defenzívet ha meghal a tank és máris felveszi a defes MH+pajzs+rangedet, a többit ugye nem tudja :) Mivel plateben vagyok egyébiránt, így az armor megvan, HP/def/avoid alacsony, de vész esetén elég tud lenni.
Egyszer meghalt a tank Draktharonban a raptor bossnál és ott átvettem a bosst így, le is nyomtuk. SW persze elment, az kell ilyenkor.
A fury az hagyján, hanem amikor az arms helikopterezik.... Még tiszta haszon, hogy healbot gyönyörűen mutatja, ha agrót kapott a zseniális dps. Hogy sikerül-e kihealelni vagy nem, vagy akarjuk-e ugye, az már más kérdés :-)
21066os hozzàszòlàs környèkèn beraktam a warri makroimat egyèbkènt, messze a leghasznosabb közülük ez itt, ez speciel raidben is jòl jöhet amikor gyorsan kell kimenekülni vminek a hatòtàvjàbòl pl, csak jelölj ki egy healert/castert aki jò helyen àll ès màr megy is az intervene (többször kell kattintani)
szòlòzni is kènyelmes, egyben van a charge/intercept/intervene
ja igen, az action bar és a macrok már szerveroldaliak mind, nekem pl. praktikus, hogy amit beállítok otthon, az ugyanúgy marad melóban is (bár még valami 2-3 patchel le van maradva, azóta el se indítottam melóból :)
nekem tegnap jutott eszembe egy makrò ami jò lehet furynek, de màr kèsö volt ugyhogy ma este fogom megirni, letesztelni, h majd müxik holnap felrakom ide
a lènyege annyi hogy ha sikerült lehuznom a mobot a tankròl, akkor felteszi a pajzsot ès elsüti a shield wallt, utàna meg visszateszi a rendes fegyvert
ezen kivül tènyleg nehèz elkèpzelni fury makròt ami kellhet
ez is csak arra jò föleg h megspòroljak egy plusz lebaszàst a healerektöl, a tanktòl ugysem uszom meg:P
Nem lehet ilyen makrót csinálni, mellesleg fury annyira egyszerű hogy nincs is mit makrózni rajta :)
Az említett bloodsurge procot viszont érdemes figyeltetni, én SCTvel csinálom, megjelenik egy szöveg és hanggal is jelzi, ha tudok instant slamet ütni. http://veszetthorda.hu/blog/2008/10/sct-bellts.html A megjelenő buff nem túl feltűnő ugye.
sziasztok, rég jártam erre :) kérdésem lenne, ha valaki profi makrók terén:
fury warrior talentben van egy "bloodthirst" című skill, ami ha proccol, akkor instant a slam. létezik erre valami makró, ami elsüti a slamet ha aktív a bloodthirst?
illetve ha vannak hasznos makrók egy fury talenthez, azt is szívesen venném :)