naná :)
Na, ki legyen az MVP? Én Iversonnak ítélném. Megibt megmutatta, hogy ha vannak használható társai, akkor tud ő passzolni...(persze azért tudom jól, hogy ez a meccs egy nagy cirkusz...bár tuti komolyan veszik, de azért mindannyian a látványra ügyelnek főleg)
Azért megnéztem volna, h az Olimpián mihez kezdtek volna egy East vagy West keretből összeállt team ellen a többiek... :-/
ezt inkább sejtem: Wilkins évek óta zsüritag, kétszeres zsákolóbajnok, nagy a befolyása. mindenkinek mindenhol arról magyarázott, hogy az ő embere Josh. Josh az ő mezében zsákol, majd a végén a sajtótájékoztatót együtt tartják.
a hozzáértő oldalak a verseny előtt már leírták: a két Smith között dőlhet el a verseny.
meg kell nézni a pontozást, ki mire mit kapott, és csapd hozzá az előzményeket. ez lehet hogy onnan összeesküvés-elmélet. innen meg az, hogy aki igazi ellenfel lehetett volna Joshnak azt valamiért lehúzták, aki meg nem volt az, azt felpontozták.
"El akarták kerülni, hogy JR a döntőbe kerüljön, mert akkor Joshnak nem lett volna ilyen könnyű dolga:-/"
Ezt olvasd el, és gondolj bele: miért állt volna érdekükben?
Elhiszem én neked, meg a fórumosoknak is, h sz*r volt a zsűri, de ez az "el akarták kerülni" dolog szándékosságot feltételez, és ez az, amit nem értek. Ennyi.
Amúgy Nash nagyon durva volt azzal a fejessel,meg azért az ügyességi versenyen se volt gyenge...Már csak egy MVP cím hiányzik a szezon megkoronázására.:)
A zsákolóverseny témához meg érdemlieg nem nagyon tudok hozzászólni,mivel nem láttam az egészet,de az az 50 pont tényleg kicsit túlzó volt.