Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2005.09.19 0 0 3809

És az elmaradt virág Eninek!
cibkat Creative Commons License 2005.09.19 0 0 3808

BOLDOG SZÜLINAPOT PISTA!!!!
cibkat Creative Commons License 2005.09.19 0 0 3807
BOLDOG SZÜLINAPOT ÁGI!
kicsirigó Creative Commons License 2005.09.19 0 0 3806

Boldog Születésnapot Fehér Ági!

Boldog Születésnapot Kocsis Pista!

Boldog Születésnapot Kossuth Lajos!

Mindhármójuknak háromszoros hurrá!!!!!!

cibkat Creative Commons License 2005.09.18 0 0 3805

ENI! Csak az éjszaka fedeztem fel, hogy Enikő nap volt. Bocs a késésért! BOLDOG NÉVNAPOT!

Holnap kapsz valami édes képecskét is. (Itthon tudok színessel és ékezetekkel írni, munkahelyről óvodás stílben képecskézni...)

and4 Creative Commons License 2005.09.17 0 0 3804
Nem hagyhatom ki magaslabda: "Tesis a világ! - Valami imát motyogjál a wc-ben aztán csináljad tovább! ...és befejeztem.
Előzmény: zujfiú (3803)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.16 0 0 3803
"Két karodban ringatózom csendesen...."

Persze, hogy nekem is tetszik!
Pláne egy jó futás után! :-)

Oké-oké!
Befelyeztem!
Előzmény: Ancsyka (3802)
Ancsyka Creative Commons License 2005.09.16 0 0 3802

Enike elhiszek mindent, nekem is zsúfolt az órarendem. Boldog névnapot utólag. Holnap Bajza-túra, ha jó idő lesz és itthon vagy és nem sok a 15km recsegő, ropogó térdednek. Tudom, TAKASZ. Azért a remény hal meg utoljára.

Ja és ne vedd komolyan, amit Sünapád beszél (bocs, Peti) mert én is így csesztem el a tavalyi évemet, hogy megfogadtam az ilyen tanácsokat, mint apádé. Nem szabad! Neked magadnak kell kitapasztalni, mi az amire muszáj bejárni és miről lehet lógni. Az első év ehhez mindenképpen kell. Ettől senki nem lesz se kialvatlan, se zombi, se semmi hasonló és még élni is lesz ideje. (Nekem több mint 30 órám van... és 40 kötelező kreditem, bocs.)  Vizsga előtt a fénymásolatból egyszerre az egészet NEM LEHET BEMAGOLNI. Akkor tanulsz, ha folyamatosan belecsordogál a fejedbe és nem kell gürcölni érte. Hidd el.  

Orcádon nyíljon ki a szerelem? Hmmm nem rossz...

"Két karodban ringatózom csendesen...." nekem akkor is ez tetszik.

cibkat Creative Commons License 2005.09.16 0 0 3801
Vagy legalabb fiuk szoknyaban, tömött poloban....
Előzmény: Ziggy Stardust (3800)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2005.09.16 0 0 3800

Kukkancs!

Ma és holnap a Winyóban vagyok véletlenül, aki tud jöjjön, és csajok is. Valahogy. Puszi!

cibkat Creative Commons License 2005.09.15 0 0 3799
Köszönöm szépen. Most pont kellett!
Előzmény: zujfiú (3797)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3798

"A hibbantat csak a hibbant erti, nem?"

Én tényleg lehet, hogy kretén vagyok de nekem erre meg ez ugrott be:

Aki halandó, csak halandót Szerethet halhatatlanul. ...

Ki érti ezt...?

Előzmény: irgalmatlan (3794)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3797

Persze-persze, hiszen talált témát. :-)

Még mielőtt kapnám a következő legorombítást, Kata, mi mindannyian szeretünk ám!!

Előzmény: cibkat (3796)
cibkat Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3796
Na ennyiben maradjunk. Burkolt, elegans lehülyézés. ;)

Hogy te milyen gyakori aktiv vendeg lettel itt az utobbi idoben, hála égnek!
Előzmény: irgalmatlan (3794)
süneni Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3795

Jóvanna abbahagytam a siránkozást tekintve,hogy mint kiderült csak én vettem fel az előírt órákat a többiek teljes döbbenetére. egyébiránt muszáj leszen majd ott lennem minden sz..on mert át kéne hogy vegyenek államilag finszírozott képzésre különben éhenhal a család.

Most visszatekintőleg olvasok, mit futkároznak itt ezek össze vissza? Én csak teljesítmény túráztam anno amíg rá nem ment a térdem a kékes tetőre, úgyhogy front előrejelzésdébe csatlakozom. Azóta kerülgetem a hosszabb gyaloglást is (15km felett) mer lesántul bedagad kattog fáj nyikorog stb.

Apuka! Sajna a lentebb említett személy (szemüveges nagyseggű pattanásos Stb. ) valszleg én leszek dicső szakomon, de nem baj, szeretem a névnapi ajándékot :) Remélem hamarosan viszont olvashatunk téged.

irgalmatlan Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3794
A hibbantat csak a hibbant erti, nem?
Előzmény: cibkat (3793)
cibkat Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3793
Mit nem értünk mi? Én már szinte semmit. Vissza is vonulok, mint Dizaszter Péter.
Előzmény: irgalmatlan (3792)
irgalmatlan Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3792

Nyugi Sanyi! Te jol mondtad, en csak erthetoen.

A tobbiek meg nem tehetnek rola. :-)

Előzmény: zujfiú (3788)
cibkat Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3791
Na erröl nem volt szo!!!!!
Előzmény: nyugatinyúl (3790)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3790

kedves ismeretlen zujfiu, en sajat magamat a 3. x fölött is a boho ifjusag körebe sorolom:)))

Nem tudom, milyen front jön, de ugy erzem lassan magam, mint a mehecske par ora utan a lezart beföttesüvegben. De ennek az is oka lehet, hogy napok ota nem alszom, sok a melo.

De mit fecsegek itt. Fontos mindenkinek, akit erint. Eddigi emilcimem (berzsian@t-online.de) kompjutercsere miatt ma estevel megszünik. A forumrol is eltünök egy darabig, mert internet se lesz itthon egy darabig. De ideiglenesen el lehet erni itt: kiccsmano@yahoo.de, ha eljutok egy netcafeba, meg latom is, ha irt nekem valaki.

Na, szoval akkor viszlat valamikor, jo forumozast!

cibkat Creative Commons License 2005.09.14 0 0 3789
Én is akarok 70 évesen tippelgetni!!! Mert szerintem meg esni fog!

Kár, hogy (még) nem ismeritek egymást, szerintem remekul kijonnetek/ki fogtok jonni!
Előzmény: zujfiú (3788)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3788
Nem feltétlenül, de én itt arra az egészséges arcpírra próbáltam asszociálni ami holmi mozgásos tevékenység hatására (lásd futás) kiütközik az ember képesebbik felére.

De tényleg lehet, hogy csak én vagyok kretén.

Peti, bár nem ismerjük egymást fész tu fész, bóknak veszem, hogy a bohó ifjúság regementjébe soroltál.
(Így a harmadik X felé)
De azért jó lesz majd hetven évesen az olvasótáborban találgatni, hogy milyen front közeleg, ha neked majd a térd-, nekem meg a bokaizületem hasogat.

Szerintem hideg!
Előzmény: cibkat (3781)
cibkat Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3787
Enike, apadnak igaza van! A szorgalmasan eloadasra jarok ismertetojelei ugyan pont illenek ram, ennek ellenere en is pont ugy csinaltam, ahogy Peti mondta. Es ha tudom, hogy ilyen lazan el lehet intezni a dolgokat meg igyebbul csinaltam volna.
Idonkent nezz be eloadasokra, annal gyakrabban szeminariumokra es jarj sokat konyvtarba (ott a tanarok is latnak, hogy je milyen szorgalmas a draga szivem) es egyeb mas kulturintezmenyekbe! Baratkozz, beszelgess nagyokat, tanulj nyelveket, sportolj (banom is en, futhatsz is), bulizz, elj! de jegyzetek fole gornyedese es alvasra ne pazarold a draga idot!
cibkat Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3786
Draga Peti! Te vagy az en emberem, gyanitom mar egy ideje. Legalabb is ami a futast illeti, ugye... Nem beszelve az eso elotti fajdalmakrol. Nekem a csuklom szokott hasogatni. Az persze nem kocogas kozben tort el...

A jogsi miatt igazan kar keseregned.
1. Teged ismerve biztos vagyok benne, hogy nem a te hibad volt. Gondolom veletlenul éééészrevettek mikor atmentel a tilos jelzesen. :)
2. Ártatlan emberek ezreit mentheted meg, ha soha nem ülsz volán mögé.
3. A jogositvanyszerzok min. 80 %-at illik megbuktatni es kesz.
4. Olyan sok dologban vagy kiemelkedoen tehetseges es magasan atlagon felüli, hogy vegkepp nem lett volna fair dolog, ha siman atmesz az elso forgalomvizsgadon. Az ilyesfajta olcso sikerélményeket hagyd meg az olyan szürke, átlagosnál is átlagosabb embereknek, mint pl. én.

Eni! Kivancsian varom a beszamolot! Es ne nyafizzal a sok ora miatt. Most akkor akarsz tanulni vagy nem? Mert ha gondolod szivesen cserelek veled egy kicsit.
Előzmény: nyugatinyúl (3782)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3785
Enikö kislanyom draga, ki a franc mondta neked, hogy be kell jarni minden elöadasra? El kell menni mindenhova egyszer es megnezni, van-e jelenleti iv, ha meg nincs, kell keresni egy minden elöadast szorgalmasan latogato csoporttarsat (ismertetö jelek: nönemü, szemüveges, pattanasos, ronda, nagy feneke van), öt neha meglepni egy kis aprosaggal, nevnapjan virag, ügyesen elejtett bok a nagyszerü alakjarol, stb, aztan vizsgak elött veletlenül arra kell jarni, amerre ö, es hogy most jut csak eszedbe, nem lenne-é olyan kedves egy orara megvalni az ilyen-olyan jegyzeteitöl, amig fenymasolod öket. Altalaban a fenti modon leirt egyen a jegyzeteivel alszik es semmikeppen nem hajlando tölük megvalni, de ha elég ravaszul manöverezel a kis kedvessegekkel (lsd fentebb, nevnapjan virag, stb), akkor a modszer garantalt sikerhez vezet és tengernyi szabadidövel ajandekoz meg téged, amely szabadidöben lehetsz végre föiskolás, ertsd, pasizhatsz-bulizhatsz-élvezheted az életet. Ez az én atyai jó tanácsom. A szemináriumokra meg azért járj be, azokat komolyabban veszik. De ne vállald túl magad. A legfontosabb része az életednek úgysem a tudományokkal kapcsolatban fog zajlani az elkövetkezö gyönyörü négy évben. Majd rájösz te is hamarosan. Okosodni meg úgyis attól okosodsz a legtöbbet, ha sokat olvasod magadtól a fent leírt módon kiküzdött szabadidödben a vizsgákra ajánlott könyveket es kialakitod roluk a sajat velemenyed es gondolkodni tanulsz meg elsösorban es nem seggelni - es nem adtol, hogy reggel nyolctol 10-ig minden nap halál masnaposan es almosan hallgass mindenfele idetlen professzorokat motyogni 15 méteres távolságokbol egy audmax-ban. (Auditorium maximum, nagy elöadoterem, csak hogy lassatok, tenyleg jartam en is egyetemre valaha.)
süneni Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3784
Apuka! Elhiszed hogy csak az a 8 darab emilke árválkodik a postafiókomban ami t még tőled kaptam? Mondjuk az is igaz hogy én is naggyon nagggggyon régen irtam emilt bárkinek. Valahogy a fórum mindig egyszerűbb megoldásnak tűnik.
süneni Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3783

Soha többé nem láttok! Ha a kialvatlanság nem végez velem fél év alatt akkor a jegyzetek súja alatt múlok majd ki. 19 órát vetettek fel velem per hét! Társadalom elmélet, Politológia, Szociológia, Antropológia, Művelődéstörténet, Kultúraközvetítés, Kommunikácios technológiákból 3at!, Filmművészet, Italfogyasztás és nemtommi, Jog, Etika, Lapszerkesztés stb! Nekem nem mondták hogy ez ilyen! Én nem erre szerződtem! Én főikolás akartam lenni nem bennlakó a gummyroomban!

Kata! Felvettem a Gyermekirodalmi művek Pszichológiai megközelítését! Négykor kezdődik. Majd megírom milyen ha túléltem.

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3782

Fel lehet lélegezni, ki lehet menni az utcára. Zozóval ellentétben engem tegnap meghúztak vezetésböl. Kérem Kata tanárnénit, hogy engem is vigasztaljon, ne csak a fiatalságot, nekem is simogassa a fejem, és mondja, hogy nem baj, Petike, tudod te azt, majd legközelebb sikerül, meg ilyeneket. Elöre is köszönöm.

A bohó ifjúság figyelmét pedig felhívom arra a tényre, hogy a futás roppant egészségtelen dolog. Bármilyen hihetetlen mai testalkatomat és a sporthoz, mint olyanhoz füzödö viszonyomat figyelembe véve, de igaz:  szerénységem hat évig volt tájfutó gyerekkorában (féltve örzött kincsem pl egy országos bajnoki bronzérem 11 éves koromból!!!), melynek eredményeként azonban már kétszer mütötték a térdem és gyakorlatilag minden kis piszlicsáré maszat esöcske elött vonyítok, mint a sakál az izületeimmel. Ugyhogy fussatok csak, fussatok. De szerintem a sör megvár. Amúgy meg hova az a nagy kapkodás.

cibkat Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3781
"...Vérköreid, miként a rózsabokrok,
reszketnek szüntelen.
Viszik az örök áramot, hogy
orcádon nyíljon ki a szerelem..."

Ez neked a futásrol szol!?! Hány éves is vagy? Vagy én vagyok abnormalis?

De Isten ments, hogy meghúzd magad!!! Az én értetlenkedésem nem feltétlenül a te hibád. :)
Előzmény: zujfiú (3780)
zujfiú Creative Commons License 2005.09.13 0 0 3780
Köszönöm szépen!
Akkor én inkább meghúzom magam.
Előzmény: cibkat (3779)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!