Képtelen Napló
Debrecen – Hurrá, egy lelkemet melengető kormányrendelet. Kötelező olvasnivalót kell kirakni államigazgatási épületekben. Meg ahol igény van rá. A nemzeti együttműködésről van szó.
Egy igen kiváló szövegszerkesztő programmal amúgy meg is szerkesztették ezt a parlamenti deklarációt és csak egy színes fénymásoló kell hozzá, meg képkeret és mehet is a falra.
Saccperkábé 6-7 perc munka és ebben benne van a szeg beverése a falba is.
Persze az lenne az igazi, ha képkerettel együtt sikerülne kinyomtatni ám az már 3 dés űrtechnológia. Meg rontaná az én üzletemet amiről alább majd írok.
Én amúgy már ma reggel elsők között le is töltöttem a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapjáról a szép írást és fel is tettem a falra. A konyhában van. A lakásomban azt jelöltem meg mint központi hely.
Ott aztán kényelmesen tudom olvasni, esetleg ellenőrizni, hogy van-e benne helyesírási hiba. Igaz azt nem tudom, hogy hiteles-e mert a három aláíró egyike sem írta alá töltőtollal a nevét. Csak nyomtatott betűkkel van kiírva a végén.
Meg aztán azért is van nekem sajátom mert ha véletlenül eljutok egy államigazgatási épületbe ott nincs időm olvasgatni. Talán ki is néznének, hogy mit bámészkodok én ott, nem könyvtár ez vagy hírlapolvasó.
Végül de nem utolsó sorban , azért vagyok boldog a rendelettől, mert merő véletlenségből hozzájutottam néhány igen jó minőségű képkerethez. Pontosan belefér egy 50 x 70 cm-es festmény vagy okmány ! Jelentkezzenek bátran az imélcímemen. Aki nagy tételben vesz engedményt is adok.