Na, ez nagyon jól hangzik! Ha Te meg tudsz állni 1/4m után a magad célvonali sebességével, akkor senkinek se lesz evvel problémája ;-)
Akkor már csak a megfelelő időjárást kéne kivárnunk!
Nekem más rekordom van azon az útszakaszon:-)) Győr-Fehérvár-Siófok 45 perc. Ez viszont ontopik, mert ott csak utcai gyorsulás volt végig:-) M5power...
vd
Vecses hataraban van olyan hely ahol nappal is lehet 1/4-et merni szemi biztonsagosan, foleg hetvegen. Nincs keresztut es van hely megallni is. Tapasztalatbol mondom. ;-)
Jah ;-) Csak az oroszrulettező tagoknak kéne bejelenteni, hogy mérünk és ne most próbáljanak keresztbe átszáguldani az Andrássyn.
Ami megfordult a fejemben az a Reptérre vezető út hosszú egyenes szaksza, mondjuk késő éjjel.
Ma ugyis olyan ontopic volt a forum, ahogy nezem! :))
Rekordot autoztam ma!
Elindultam Fehervarra Gyorbol (81-es ut), es miutan kiertem a varosbol vettem eszre, hogy nincs benzin, azt irta, hogy 70 km-t mehetek meg.
Ah, mondom, en nem fordulok vissza, szepen visszavettem a tempobol, es elgurultam Fehervarig ahol az elso megfelelo kut van az uton. (persze ha nagyon kellett volna, tankolhattam volt mashol is, de hat nehogy ma'!)
Ezalatt 5.2 l/100 km-t sikerult fogyasztanom, mikozeben 79 km/h-s atlagot produkaltam. (jo par falu is van, sok kamion, stb...)
Hát ha van kedvetek esőben mérni...de sztem várjunk meg egy szárazabb estét! Holnap vagy hétvégén, elvileg nekem bármikor jó ha előtte lefixáljuk.
Én tulajdonképpen 1/4m -et akarok mérni, ahhoz kéne valami jó kis helyszín...ötletek?
sziasztok
csak a teljesség kedvéért:
amit az RC-vel összehasonlítottak az a Clio Sport 2.0 16V 172le(ilyen van nekem), ami jövőre 182le lesz és nem a 3.0 V6-al, ami középmotoros és hátsókerekes.És valóban nem olyan erős mint lehetne..
üdv
Vinyo
ok kell, de akkor Ludas MAtyi leszel, és azt gondolod hogy már megtörtént és neked csak törlesztened kell ;)
(na ebből sem fognak érteni a többiek semmit)
Ismerősöm vett egy S2-es Audit és tegnap óta én használom ;)
A verseny mint már írtam egy Prelude-val kezdődött aki azt hitte hogy na ez csak egy Audi, de aztán belátta hogy nincs sok esélye ;)
Zolival mi már a hazaúton voltunk a Hungárián és tologattuk kicsit.
2x botlottunk piros lámpába és Zoli lerajtolt, bár én azért kíméltem a számomra még ismeretlen technikát ;)
Tehát ez amolyan a vér nem válik vízzé verseny volt ;) , poénból, semmi komoly ÉLET HALÁL HARC-ról NEM volt szó. LOL:-)