Apuci bélesett anyucihoz, s meglátta hogy megszegte a forgatókönyvet. Anyuci sokáig napszemüveggel járt... Osztán kibékültek, de pár hete megint gójást jáccanak. Anyuci kelepel, féllábra áll, osztán kőtözik. Én vele. Osztán vissza.
Reggel 6 óra tájt - ha túl nem alszom az idő pontját, és hanyattfekvést ébredek - ilyenkor a felkelő napot látom az ágyamból, libapihe párnámon hagyva a fejem... Ha jól időzítem felkelésem, a hajnalpírtól kezdve megy a mű-sor. Ha túljáccom, esendő csillagom zöldfüggönyös ablakomból jobbra el... Én meg epekedek utána. Ha épp úgy ébredek. Eddig csak a szintén - párnailag fixált - látómezőmbe tartozó telefonpóznai madarak voltak ez ügyben cinkostársaim. De idén egy kedvesnek láccó fekete madár már az erkélykorláton kokettál velem. Vagy a Nappal. (Fenetudja, merre néz 1 ilyen madár.) De jó nekem, hogy ott van...
Ugyan már. Ez mind átverés. Csak látszat. A Nap nem kel fel sehol! A világegyetem forog a Nap körül! Nincs nappal és este, még kanál sem! Tulajdonképpen a Föld, nem más mint egy bug a világegyetemben, amit még nem defragolt a BIGSPACEDEFRAGGER 0.0, mert csak demó verzió van még fent. Hát nincs új a nap alatt! FölD helyett most már LeD leszünk. Azaz én nem, én nem is vagyok, csak úgy látszik. Eltört a vérem. ÁÚ?
Én nem szeretném, hogy elutazzon, én nem vagyok finn, én nem tudnám Finlandiavodkval behelyettesíteni, én igenis szeretem, mégha ennyire süt is néha, vagyis annyira, de fényt ad, világosságot, az halál lenne ha az év 12 hónapjából 10-et fény nélkül kellene tölteni, de a háromhét szabadság is sok, kettő is, két nap is Nap nélkül, szóval nem értek ebben egyet, ez az első, jé, és azt sem szeretném, hogy nyugaton keljen, szerintem kitalálta már, azt fogja tenni, hogy megsüt minket, vagy megfőz, ez egyébként teljesen mindegy, az éltető napocskába fogunk még utóbb beledögleni, de amúgy vidám vagyok, csak ílyen szomorúság kerekedett a végére, remélem te is vidám vagy, ergo nem szomorú
"Kezd kicsit unalmassá válni, hogy minden nap úgy kezdődik itt, hogy reggel van. Esetleg dél, de az is ritkán. Én nem tudom, de ha a Nap helyében lennék, már kitaláltam volna valamit. Legalább néha lenne egy kis változatosság! Mondjuk északon kelne, vagy két-három hétre elutazna meglátogatni valamelyik rokonát. Szép kis család, mondhatom. annyian vannak, mint égen a csillag, és soha semmi kis összejövetel, terefere, Finlandia vodka vagy valami jó kis közös balhé." kerlac után szabadon
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, support@mail.index.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux) mod_fastcgi/2.4.2 Server at forum.index.hu Port 80
Héhó!!! Közlemény!!! EMberek!
Nézzétek meg "Józsi nővér és a sárga bicikli-t", ott azon a bizonyoson, híresen, nattyonjó...mostan, nagyonember...
(jó a birka is, de ez jobb...:) )