Lenne egy Peugeot 607 3.0V6 automata váltóval, ami hibás. Át tudom-e építeni a motorazonos 3.0V6 406-ból az 5 sebességes manuális váltót? Ha igen mi minden kell hozzá? /Pedálsor, kuplungszett, váltó../ Elektronikailag?
Sziasztok srácok mennyibe kerül nálatok Magyarországon egy komplett motor 2,2 HDI nagyon kevés kilométerrel...kiváncsi lennék az árára..azon gondolkodom,hogy kicseréltetném az enyémet valami újabbra ...válaszokat előre is köszönöm...
Köszi Betq!Visszaviszem a sráchoz aki csinálta a chipet.Egyébként azt írja ki a gép,hogy Fap additive level low.Ugye ez arra utal,hogy kevés a Fap folyadék?Szia :Karesz
Sziasztok!Nem tudja valaki miért lehet az,hogy már két éve ki van iktatva a részecskeszűrő,de most mégis kiirta,hogy kevés FAP folyadék.Vagy ilyenkor mégis adagolja a folyadékot és ez normális?Köszi:Karesz
Lenne eladó komplett fekete szövet belső elektromos, füthető, oldallégzsákos első ülések, ajtókárpitok, kesztyűtartó, középkonzol, könyöklő...szóval komplett belső!
Nincs kiszakadva, nincs megkopva, szép állapotban van...csak poros!
Visszamondtam az ablaktörlőmotort. Átdugtam egy másik 607-re. Tökéletessen dolgozik. Megáll ott ahol kell.
Visszadugom az enyémre körbefordul egy pillanatra megáll és már küldi is a következő körre. Esőszenzor mindegy hogy rajta vagy nincs mindegy neki ...ő csak töröl. Gyújtás nélkül is. Bezárt ajtóval. mindenhogy. Műszerfal alatt a nagyagy kattog,
Hát a frap az nem ajánlott kategória ha fél évet kibír akkor örülhetsz, lemförder , semmi más nem bírja ezeket a szar utakat , az 2-4évet ki szokott bírni.
Sziasztok szeretném megkérdezni,hogy mai napon történt olyasmi az anyós ülés felöli ablakon,hogy lement aztán fel már nem.Szétszedtük,kiderült,hogy a motor jó csak az a mechanikus emelő részét kell kicserélni..sajnos a rendes magyar nevét nem tudom csak kíváncsi lennék rá,hogy nálatok olcsóbb-e?? Szeretnék venni 1-et,ha van valakinek jelezze..köszönöm..komplett belseje kellene !!!
Ahh so. Értem . Ha az ablaktörlős mókán túlteszem magam mindenképpen felveszem a kapcsolatot. Közlekedésbiztonság az elsődleges. Csúszik az ablaktörlőmotor próbacseréje a jövő7re sajnos.
Szia ! Visszalapozol olvashatod hogy találtak megoldást a kijelzőre ,elvileg a C 5 ös kijelzője jó bele kisebb alakítással és betg nek van is olyan eladó !
Az ülés billegési probléma megszüntetésre került. KB 1,5munkaóra. Az ülést ki kell csavarozni (4csavar) gyorscsatlakozókat lekötni. Kiemelés után rájöttünk hogy az első magasságállítás forgóját két-két heggesztés tartja. Ezeket sajnos a gyárban kevés árammal heggesztették ezért vagy nem olvadt össze a két anyag vagy nem sikerült a gépnek v. embernek eltalálni hova kell hegeszteni. Szóval a régi heggesztési varat eltávolítása után precíz kéz tökéletessen meg tudja hegeszteni. Ehhez persze az ülőlap kárpitot és szivacsot is el kellett távolítani mindent letakargatni a környékén. Heggesztés után vissza minden a helyére és visszaszerel. Szerencsére tökéletesen sikerült.
Volt mégegy apró probléma a futóműben kopogás zörsés volt halható jobb oldalról. 1000forintos futóműdiagnosztika. Stabilizátorpálca egyik csuklója beteg.
Alkatrészt rendel. Én FRAP pálcát vettem bele. 2500ft darabja ezért mindkettőt cseréltem.
Az ablaktörlő probléma hogy nem hajlandó megálni. Hibakód nincs .így 70%ra mondták hogy ablaktörlőmotorcsere megoldja. Vettem is egy bontottat /7000/ pénteken hozza a posta megpróbáljuk hátha megoldódik.
A középső kijelzőre sajnos senki semilyen megoldással nem tud szolgálni. El kell fogadni hogy csak hidegen látni mi van.
A gyári csomagtartó spoiler hogyan van felfogatva?
Az enyémen nincs de most szeretnék rá rakni, viszont nem akarom furkálni a csomagtartó fedőt, valamint az enyém elektromosan nyit-zár, nem fogja befolyásolni a működést a plusz súly?
Valakinek esetleg eladó csomagtartóspoilere olcsón nincs?